Камата: Twitter и Facebook? Какво пък е това?

Стоичков предпочита да дава интервюта на испански език
24 ное 2011 19:29, Елка Василева
188
Камата: Twitter и Facebook? Какво пък е това?
Снимка: Булфото

Знаменитият ни футболист Христо Стоичков изобщо не знае какво е това Twitter и Facebook.

Това призна самият той в интервю за „Советский спорт“.

На въпроса „Използвате ли Twitter?” Стоичков отговаря след пауза: „Не разбирам за какво говорите“. Последва уточняващ въпрос: „Не знаете какво е това Twitter?”.

Отговорът е категоричен: „Не“.

„Социална мрежа в интернет, модерна е сред младите. И за Facebook ли не сте чували?“, продължава журналистът.

„Не. Придържам се към мнението, че младите футболисти трябва да мислят за абсолютно други неща. Те трябва да гледат класен футбол, всеки ден да тренират, а не да се занимават с всякакви глупости“, обяснява Камата.

Стоичков споделя още, че работи по 24 часа на ден. Има малко свободно време и го прекарва със семейството си и приятелите си.

Пред читателите на вестника Стоичков е представен като полиглот. „Български, руски, испански, каталунски, английски – той свободно говори петте езика“, обяснява журналистът.

Уточнявайки на кой език ще бъде взето интервюто, Стоичков, смеейки се, отговаря: „На испански“. „Ако обаче не го знаете, ще избера руския“, казва Камата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още по темата: Христо Стоичков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
0
 
7
 
! Отговори
имаш празен поглед преди 12 години
тук някакво състезание ли има в тоя форум - кой е по-голям ***?
134
2
 
3
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Незнам Стоичков колко псува, но разбирачите в този форум говорят много повече глупости. И какво като не е перфектен като някои от хората които го плюят? Като не го харесвате не си хабете времето с обиди към него. Нали сте съвършени и говорите повече езици от него - с правилно произношение разбира се. На който му е под достойнството да не пише за Стоичков, нали сте му обидени че е ***.България над всичко!!!
133
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 136 Този от снимката е по скоро м/у ---Аква нуда и Санта ступидита А според мен е за Бг парламента ,там ще е на място м/у себеподобните си в Хинтелектуално ниво .
132
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нито е откривател нито изобретател, с нищо не е , само е много ограничен и елементарен човек.
131
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Стоичков направил България известна"- ГЛУПОСТИ!!!. Тук в Германия не са чували за него, така че не говорете празни приказки. Футболът е просто един спорт, съревнование. Той не е допринесал с нищо за България.
130
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
в тая държава е пълно с пропаднали типове, които само завиждат и плюят по всичко...по коментарите веднага се разбира нивото на интелект и социалния статус на пишещите тук
129
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Санкта симплицитас
128
3
 
8
 
! Отговори
dp преди 12 години
Никой не очаква от футболна легенда да се държи особено изискано, така чев определени граници простотиите са му простени. Беше супер футболист, многоприятен за гледане. Не е и загубен, като гледам, знае как да попадне в медиитекоето в крайна сметка му носи пари, що да не го прави.
127
2
 
4
 
! Отговори
aaaaaa преди 12 години
mn jalki tipove pi6at tuka stoi4kov e napvil tolkova mn za bg i pravi nikoga nqma da postignete i ednahilqdna ot toka koeto e postignal
126
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
и немски
125
4
 
36
 
! Отговори
СтоичкоФФ преди 12 години
Ту партс. Ам токинг бифор дъ гейм-фифти фифти.Фърст хаф-вери гуд. Секънд хавайм но лайк.Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ дайм. Но уорк. Но секрефиси.Тис ис дъ ***. Фъ некст тайм мейби ноу плей капъл гайс. Айм вери мед.Некс гейм Е некст гейм. Е уенздей.Соу томороу.Мъндей, туздей, уенздей со ту мъч геймс. Со фърст дейс релякс.Фуист дейс конклюшън да тудей. Томороу уи старт дъ некст гейм... Плей гуд футбол.Съмтамс люн, съмтамс уин, бът айм ляйк пипълс дъ гуд компромис, дъ гуд хард...
124
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Егати държавата-Винету стана художник, а Ицо Рендето-доктор! Ужас.Забравих, Цвъко Физкултурника-доцент!Жалка работа.
123
5
 
14
 
! Отговори
ЛЕНИ преди 12 години
БИЛ Е ДОБЪР ФУТБОЛИСТ СЕГА ОБАЧЕ Е МНОГО ПО ДОБЪР КЛОУН,И ЗАЩОТО ЦЯЛ ЖИВОТ Е СВИКНАЛ ДА СВЕТЯТ ПРОЖЕКТОРИТЕ ОТГОРЕ МУ СЕГА СЕ ЧУДИ КАКЪВ ЦИРК ДА ЗАИГРАЕ !
122
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тая харманлийска куха лейка е най-големия келепирджия от всички ритнитопковци.Тоя близа краката на Вуцов, Кройф, Батето, Бонев и се влачи по корем като последния *** докато се докопа до чепика на Тиквения.Пфу, алчен тъпигоьоз...мишка-човек...язък за златната топка...
121
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стоичков направи България известна за много чужденци които преди това не бяха чували даже че съществува такава страна и дори вече да не играе футбол продължава да се говори за него като легенда
120
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Que pasa,hombreo estas?Porque no queres hablar en bulgaro?Y porque ruso?
119
13
 
17
 
! Отговори
Hristov1984 преди 12 години
Повечето от вас като гледам са раждани по времето, в което Стоичков беше на върха. Това обяснява неуважението ви към него. Навремето тоя "***" даде надежда на цял български народ. Някои от вас не заслужават да се наричат българи.
118
3
 
9
 
! Отговори
саки преди 12 години
Абе важното е че сложи рога на Веско Потното и опраска жена му. Това си е за медал. Ама те всички гербери по принцип са интриганти и си се прецакват едни други.
117
6
 
13
 
! Отговори
Кабули преди 12 години
Забрави да спомене ***
116
5
 
21
 
! Отговори
smeeeeh преди 12 години
Пред читателите на вестника Стоичков е представен като полиглот. Български, руски, испански, каталунски, английски той свободно говори петте езика, обяснява журналистът. Извинявайте ама по смешно нещо не бях чувал:)))))))