Твърденията за край на света през 2012 са "опашата лъжа"

В това е убеден "Великият магьосник" на Мексико Антонио Васкес
5 яну 2012 07:04, Елка Василева
42
Твърденията за край на света през 2012 са "опашата лъжа"
Антонио Вескес. Снимка: Reuters

Антонио Васкес, известен като "Великият магьосник" на Мексико, нарече "дебела опашата лъжа" твърденията, че тази година ще настъпи краят на света според календара на маите.

На годишната си пресконференция вчера Васкес заяви, че маите никога не са правили предсказания за края на света.

Прочутият маг, който през последните 25 години редовно шокира света с прогнозите си, предрича също, че президентът на САЩ Барак Обама няма да успее да спечели втори мандат на предстоящите през ноември избори и че още двама латиноамерикански президенти ще се разболеят от рак.

Васкес изказа също предположението, че магия е причинила вълната от ракови заболявания сред южноамериканските лидери.

Миналата седмица по време на военна церемония президентът на Венецуела Уго Чавес зададе въпроса дали Съединените щати не са причинили раковите заболявания, от които страдат той и колегите му от Бразилия, Парагвай и Аржентина.

Точността на предсказанията на "Великия магьосник" на Мексико, които са основани на гледане на карти Таро и наблюдения на звездите, се оценяват от самия него на 75-80%.

Миналата година той предрече отслабване на еврото и нов икономически спад в развитите страни.

Част от неговите предсказания, например за смъртта на американската поп-певица Бритни Спиърс и убийството на един от латиноамериканските лидери, за щастие не се сбъднаха, пише БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още по темата: маитеАнтонио Васкес
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
12
 
! Отговори
А? Така ли... преди 12 години
И къде го виждате този срив на еврото??!!...Ами стартовата му позиция преди 10 години беше ?1:$1.17 Сега е с 10 цента отгоре! Това,че е било 1:1.50,не означава,че се е сринало! Просто на някои печатари много им изнася такъв срив,ама нема да стане,господа печатари от т.нар.Федерален резерв....
20
1
 
15
 
! Отговори
Кирил преди 12 години
Аз съм великият маг от софийска област и ви казвам, че краят на света през 2012 Е ЕДНА ОПАШАТА ЛЪЖА! Знаете ли защо ви го казвам? Ако кажа обратното - че идва краят на света, тогава: Вариант 1. Наистина идва краят на света. То на никой няма да му пука за моите предсказания и в крайна сметка никой няма да ме похвали за добрата прогноза.Вариант 2: Не идва краят на света, всички са си живи и здрави и съответно ме обявяват за най-големият неудачник.Поради тези причини аз твърдя - краят не идва :)
19
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЛУД, ПО-ЛУД, НАЙ-ЛУД, МАГЬОСНИК
18
0
 
13
 
! Отговори
Коко преди 12 години
Сигурно е имал предвид британската певица Ейми, а не Бритни. Явно много познава този чиляк.
17
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Моята прогноза за България 2012:-Бившите ***,станали олигарси,ще стават все по-богати.-Бившите ***,останали си такива,ще стават все по-бедни.-Демократите,съхранили идеите си,и неподдали се на натиска на СИКаджийската банда,също ще стават все по-бедни.
16
1
 
4
 
! Отговори
hristomg преди 12 години
ами това всеки разумен човек ще ви каже, що трябва да ни занимават с някаква откачалка. *** като гледам май не са останали много разумни хора по тая земя
15
0
 
13
 
! Отговори
Omagiosan преди 12 години
TOZI MNOGO PRILI4A NA EDIN DRUG BRADAT PROROK - KARL MARX !!!
14
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Poredniya sharlatanin
13
2
 
0
 
! Отговори
do 4 преди 12 години
Ako imashe idea ot simvoli pone malko shteshe da znaesh kakvo realno oznachavat i kyde i koga sa se izpolzvali. Ama to vie tolkova ste promiti che niama i na kyde.
12
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
I za tova triabvashe da napravite ciala statia? To iasno che e prevedena ama tova che krai niama da ima e iasno na vseki ....za syjalenie
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
хахах , със сраженията които се водят срещу наркокартелите в Латинкса Америка не е особено трудно да се " предскаже " убиство на някой лидер :) А това за смърта на Бритни , айде бе с тоя живот дето го води съм изненадат , че е жива...
10
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ето моята пък прогноза за България:Квото е било преди 20 години, пак ще е същото. Не ни плашат Световни кризи щото тука е все тая. Голяма безработица в Гърция ама нас не може да ни уплаши щото при нас е така открай време. Германия дърпа напред ама ние не. В някой друга страна може да забранят като във Швейцария строежа на джамиите ама ние ги поощряваме. Ще бъда информиран поне по една случка на ден с *** от родните медии и ще им плащам. Където е текло пак ще тече...Това са мойте прогнози..
9
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
То това, че няма да има край на света 2012, че Обама няма да има втори мандат както и спада на еврото от миналата година може да го предскаже всеки средно статистически корумпиран статистик от сорта да речем на Андрей Райчев и то не заради знания ами защото не бачка и има достатъчно време да се рови в Интернет.А защо не е познал смъртта на Бритни и убийството на латинолидера? Неща, които наистина не зависят от предни събития и действително трябва да се предскажат.В Бибилията пише за лъжепророц
8
7
 
5
 
! Отговори
varg преди 12 години
а ето и моята прогноза за 2012 г.Подобно на арабската пролет през 2011 г. в много европейски държави ще настъпи същото.Германия ще спечели Евро 2012.Голямо земетресение в Италия с много човешки жертви.Голям горски пожар в Швейцария.И сатанисти канибали в Русия.
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя да се вземе с октопода Пол дето вече е покойник най-добре...
6
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хммм, като го гледам тоя психопат от снимката, и почвам да вярвам в края на света.
5
2
 
7
 
! Отговори
Аман от шарлатани преди 12 години
Един демагог и ***, който няма никаква представа, какво става по света и по точно, какви геологични и климатични процеси ускорително нарастват в момента. Стига с тези бълвочи без покритие. Тоя да си стои в Мексико, абсолютен шарлатанини. Сигурно не е чувал думата наука. То и в България, подобни шарлатани с лъжите си дерат кожите на наивниците.
4
2
 
17
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 12 години
вижте символите по тениската му и на стената зад него.не знам защо всички откачалки трябва да намерят място по новините.гледа на таро и на звезди ?по скоро гледа на долари
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е,че това ние 90% във форума го знаем и го казваме от толкова време.Значи ли това,че сме свръхвелики магьосници?Хахахаха
2
5
 
1
 
! Отговори
nqma zna4enie преди 12 години
aman ot magyosnici , aman ot hora , koito na vsqka cena sa gotovi da stanat izvestni !aman ot sebelyubivi egoist4eta smq6ta6ti sebe si za na sveta cveta !mai nikoi ne se obra6ta nazad da se vidi kakvo e predstavlqval ne samo vav vremeto , no i v o4ite na svoite otdavna6ni poznati !kolko jalko ! i posle za6to ima moralna degradaciq ?! mi mnogo prosto i za tova li sa ni vinovni maite?!po4ti cqloto ni ob6testvo ni e sastaveno ot napalno zavar6eni egoisti i licemeri !