На какво са готови жените заради крака като на Ел Макферсън

Тя е жената с най-харесвани крака и от мъжете
Обновена: 3 апр 2012 19:58 | 3 апр 2012 19:55, Елка Василева
41
На какво са готови жените заради крака като на Ел Макферсън
Ел Макферсън. Снимка: Reuters

Жените са готови да се откажат от шоколада, храната за вкъщи и дори от секса, за да имат крака като на австралийския супермодел Ел Макферсън, пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на резултатите от обществено допитване.

Австралийската манекенка, известна с прякора Тялото, е получила 39% от гласовете на дамите като притежателката на крака, каквито повечето жени искат да имат. Второто място с по девет процента си поделят британката Лиса Сноудън и американката Тайра Банкс.

Проучването разкрива още от кои изкушения биха се отказали дамите, за да имат крака, достойни за моден подиум. Резултатите показват, че 59 процента от участничките в допитването биха се лишили от ресторантска храна за вкъщи, 53 процента от шоколада, 49 процента от алкохола и 42 процента от цигарите.

Немалка част от дамите /37 процента/ са готови да се откажат дори от секса, за да имат крака като на Ел Макферсън. Това, от което жените биха се лишили по-трудно, са мобилните телефони /27 процента/ и интернет /едва 16 процента/.

Ел Макферсън е жената с най-харесвани крака и от мъжете. За австралийската манекенка са гласували 30 процента от представителите на силния пол, участвали в допитването. В мъжката класация второ място си поделят бразилката Жизел Бюндхен и Тайра Банкс с по 11 процента от гласовете, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
2
 
! Отговори
Кака преди 12 години
Между другото и аз изглеждам така, макар че съм малко по-ниска от нея! И само за уточнение, най-много ме мразят жените с къси крака....от което вадя извода, че рецептата горе не работи!
37
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вижте сега - ние жените знаем на какво сме способни за да изглеждаме секси, я драснете някой ред вие момченцата на какво сте способни, че да изглеждате с мускули като на бате Арни например! Че каквито сте ми женчовци, сигурно повечето сте с кльощави крачета, добре епилирани.А иначе мацката горе е просто трепач!
36
0
 
5
 
! Отговори
Биолога преди 12 години
Чакай да видя дали разбрах? Значи- тя е родена 150, обаче спира щокорада, спира храната за в къщи и спира секса .. и й поникват чисто нови крака дълги около 1 метър.!! Браво бе Днес.бг, изтрепахте рибата, трябва да ви дадат Нобелова награда по биология за иновационни технологии в генетиката.
35
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мадамата е висока 1.90, така че, каквото и да правят жените, да докарат на дълъг крак като нейния си е загубена кауза!
34
1
 
7
 
! Отговори
реалист преди 12 години
каквито и крака да има - и нея я зарязаха
33
2
 
5
 
! Отговори
..? преди 12 години
много си е гот мадамата, у нас още от 30-годишни започват да пълнеят и да се изоставят като баби.
32
3
 
10
 
! Отговори
Бо преди 12 години
Крака, крака, ама бившия и си хвана младо гадже - нали! Младото си е младо!
31
1
 
23
 
! Отговори
деса поетеса преди 12 години
Цял ден се трудя от сутрин до мрак,час по час поглеждам към сайта с мерак.Думичка за Кардашиян не сте написали дори,разочарование силно сърцето ми разби!
30
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
A na kakwo sa gotowi myjete, za tezi kraka :P
29
2
 
6
 
! Отговори
Фалшиви Инициали преди 12 години
Със сигурност 99% от хората желаят вечна младост. Другото все се постига някак си.
28
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бе то краката - хубаво, ама наистина поне на тая снимка на баба е почнала да прилича в лицето и шията. Предпочитам да нямам такива крака, ама да съм си млада. Някъде бяха писали как й провиснала кожата на крака от много гладуване. Тъй че и те не са идеални.
27
0
 
2
 
! Отговори
старото преди 12 години
Ей, 23, ама верно - що не се споменава нещо за Кардарашката,бе? Аууу, какво опущениеее! Можеха да напишат нещо за *** й! А Тялото си е тяло по рождение - или ти е дал Господ - или не!
26
5
 
5
 
! Отговори
пак аз миро преди 12 години
И аз бих се отказал от доста неща за да имам краката на Ел Макферсън ... разтворени!!!
25
1
 
1
 
! Отговори
ана преди 12 години
на всичко!
24
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе, днес.бг,толкова са ви НЕПОДХОДЯЩИ снимките,че ако има конкурс за неподходяща снимка към статия, вие ще се класирате втори, щото ПАК ще се представите с неподходяща снимка. Усилие ли се изисква да намерите снимка по бански на един от най-популярните световни топмодели или не ви достига умствения багаж?
23
2
 
3
 
! Отговори
до 22 преди 12 години
Каква бабичка бе? Като не знаеш коя е - сам си си виновен. Това че от днес-а са сложили някаква гадна снимка е вярно. Но разгледай ги другите и в нета и тогава ела да критикуваш.
22
2
 
11
 
! Отговори
БУБСАНА преди 12 години
КЪДЕ СА ТИЯ КРАКА ДА ВИДИМ КВО ИМА МЕЖДУ НИМ БЕ ОРА.
21
5
 
6
 
! Отговори
кардараш преди 12 години
най хубавите крака има кардашиян. тая *** off.
20
1
 
3
 
! Отговори
Обожател преди 12 години
11 часа
19
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не никак лоша.Малко дебело дупенце има ама може да го намали- ТОВА СЕ ПРОМЕНЯ.Иначе ме кефи.Ама тя дали ще ми се кефи... хахахах

Спонсорирани публикации