Мъжка битка за женска корона

Транссексуалната Джена дефилира по бански на "Мис Вселена Канада"
Обновена: 18 май 2012 15:33 | 18 май 2012 15:33,
61

Снимка: Reuters

Транссексуалната Джена Талакова се яви на конкурса „Мис Вселена Канада“ миналата вечер. 23-годишната Джена Талакова беше сред 62-те красавици, които се състезаваха за короната в Торонто.

Талакова е от Ванкувър и се е родила мъж, но е претърпяла операция за промяна на пола преди 4 години.
Тя определено не отстъпваше по нищо на конкуренцията в надпреварата и дефилира по бански и вечерна рокля пред 15-членно жури.

Победителката в конкурса ще стане ясна в събота.  Участието на Талакова предизвика бурен дебат преди състезанието.

Те беше достигнала до финалите на „Мис Ванкувър“ и беше скандално дисквалифицирана, след като се оказа, че е скрила от организаторите, че се е родила мъж.

В изискванията за „Мис Вселена Канада“ обаче е записано само, че участничките трябва да са канадски гражданки и да са на възраст между 18 и 27 години. Разбира се, в условията не се споменава нищо, свързано с операциите за смяна на пола.

Още по темата
4 апр 2012 20:00
87
Активисти за правата на гейовете и лесбийките се надигнаха срещу отхвърлянето на Джена и заявиха, че тя е жертва на дискриминация. Повече от 20 хиляди души се подписаха в онлайн петиция в нейна подкрепа, което накара организаторите да ревизират решението си и да я допуснат до конкурса.

Блондинката твърди, че има пълната подкрепа на семейството си. 14 нейни роднини са пристигнали в Торонто, за да я гледат конкурса.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
4
 
16
 
! Отговори
КОНСПИРАЦИЯ!!!!!!!! преди 11 години
Световното толериране на хомосексуалистите и травеститите е основна част от глобалния план за намаляване на населението на земята!
24
3
 
15
 
! Отговори
огОрчен преди 11 години
Ама какъв е смисълът от подобни кОнкурси, не е ли да се оцени естествената женска красота. Че то това прилича на състезание за най - добър пластичен хирург. Някаква ремонтирана отсекъде брантия, на това отгоре от мъжки пол. Скоро няма да се очудя и на мечките ако започнат да сменят пола и да ги епилират.
23
5
 
17
 
! Отговори
Цици преди 11 години
Ай, сиктир,бе!!!Кво стана, само *** и травестити в тоя сайт!
22
5
 
8
 
! Отговори
... преди 11 години
Тука природата го е измислила, тия нямат деца защото и не могат да имат и след време като умрат тази природна аномалия си умира с тях! Гадното е, че вече им разрешиха да си осиновяват и деца, освен това те са навсякъде около нас и по новините и въобще навсякъде, това довежда до невъзможноста на тази природна аномалия да изчезване по естествен начин! Което е лошо а най-лошото е, че тя не само не изчезва но и се разраства! Не знам може би това е начин да не се множим повече достатучно сме и явно!
21
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колкото и да прилича на жена пак си личи. Висок ръст, раменете са широки а дупето не е така пищно.Абе друго си е истинска жена.
20
3
 
10
 
! Отговори
КАКВО преди 11 години
Става ве? Света нещо по4на да се изродява! Т! Стана мода мъжете да махат бравите и да слагат клю4алки, а жените да си слагат 4епъри.....не е за варване направо!
19
2
 
33
 
! Отговори
жо преди 11 години
- Мамо , мамо , какво означава травестит?- Незнам , питай леля си Иван....
18
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Страхотно тяло. Не мога да повярвм, че е ***.
17
4
 
15
 
! Отговори
ччч преди 11 години
страхотна е,изобщо не й личи
16
3
 
17
 
! Отговори
ina преди 11 години
много добре изглежда
15
2
 
24
 
! Отговори
jo преди 11 години
Отивам вика до една красавица и я заговарям.Викам и ... Как се казваш сладурано, а тя ми отговаря Минчо....
14
2
 
8
 
! Отговори
exaaa преди 11 години
айдеее всички гадни чалгари да видят каква е новата мода и да си отрежат *** и да слагат силиконови гърди !!! и всички фенове на азис и те да продават каквото имат и да се подлагат на операции за смяна на пола : на мода е ако си се родил мъж да се направиш жена !!! и аз подкрепям това че да има повече жени после :D
13
3
 
12
 
! Отговори
нди преди 11 години
Всичко добре, ама тоя ръст, на последната снимка помислих, че се е качила на столче, еб.ахти кобиляка
12
2
 
10
 
! Отговори
... преди 11 години
Абре тоо и нашиа мистър България се оказа на тоя бряг така, че за голяма жалост на мен и на всички мъже по света в скоро време, май май ше се таковаме по двойки и повече само, че вече двойките нема да са от различни полове! Голяма гадост ей!!! Дано да напредне науката и ние нормалните хора да си намерим планета дето нещата са по-нормални! Че иначе не ми се мисли как ще требе да се правят дудуци и кавали и прочие музикални инструменти!!!
11
1
 
23
 
! Отговори
Темерут преди 11 години
Егати, транссексуалната красавица... Това не е истина! Какъв мъж, какви 5 лева, ако не знаеш никога няма да разбереш, че тази мацка се е родила мъж!
10
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
че мъжете, особено на Запад, се израждат с пълна сила, това е очевидно и придобива застрашителни размери. за да се запази човешката популация скоро жените ще трябва да причакват мъжките екземпляри по входове и градинки, за да се сдобият със заветния семенен материал
9
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На 5-та снимка направо кърти, като мацка, далеч по-хубав изглежда от доста жени мъжете да не се правят, ако не знаят направо ще им изтекат очите.
8
17
 
35
 
! Отговори
хетеросексуална преди 11 години
Охааа, мъжагите от форума, дето сега ще се спукат да плюят, проклинат, заклеймяват, обиждат и т.н. Ей такова да ви се яви и така ще се объркате и облизвате, и ще си глътнете езика от стъписване, щото на живо не ви се е случвала толкова прелестна жена и така ще ви се иска. Ама ви разбирам де, всеки може да се обърка. Съвършена е. Пък вие нали сте мъжаги. По-добре само местете, нищо че не е Ким.
7
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ще я скъсам!
6
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Айде бе, ако не ви бяха казали, изобщо нямаше да разберете, че са травестити.

Спонсорирани публикации