Най-странните секс закони по света

Повечето попадат в зоната на абсурда
Обновена: 3 авг 2012 10:02 | 3 авг 2012 07:20,
53
Най-странните секс закони по света
Снимка: sxc.hu

Чували сме какви ли не странни закони от цял свят, но тези, които ще ви представим са си направо абсурдни. На никой не му става ясно защо изобщо са били приети и въведени в действие, но повечето от тях са си реални и към днешна дата.
Това, което можем да кажем е, че трябва да се радваме, че не живеем на някое от въпросните места.

1. Има мъже в Гуам (островна държава в Тихия океан), чиято работа е да обикалят страната и да дефлорират девствени момичета, които пък им плащат за услугата. Причината за тази важна служба е, че законите в Гуам забраняват на девствените момичета да се омъжват.

2. Повечето страни от Близкия Изток споделят следния ислямски закон: След като си правил секс с агне, е смъртен грях да ядеш месото му.

3. В Ливан е напълно законно мъжете да правят секс с животни, но животните трябва да бъдат от женски пол. Ако ливанец се забавлява с мъжко животно и го хванат, той може да бъде осъден на смърт.

4. В САЩ е незаконно да използваш за секс животни от застрашен вид, с изключение на насекоми! Да живеят инсектофилите! Явно имат лоби в Парламента.

5. В Бахрейн, мъжете-гинеколози могат да преглеждат гениталните органи на пациентките си, но нямат право да ги поглеждат. Могат да използват само огледално отражение.

6. В Хонг Конг измамената от съпруга си жена има право да убие блудника, но може да го направи само с голи ръце. От друга страна може да убие любовницата му, както си пожелае.

7. В Санта Круз, Боливия е забранено мъж да прави секс с жена и дъщеря ѝ едновременно.

8. В щата Вашингтон (САЩ) е забранено на мъж да прави секс с девственица. Изключение прави първата им брачна нощ.

9. В град Кали, Колумбия жените могат да правят секс само и единствено със законните си половинки. Първата брачна нощ се разиграва пред очите на майката на булката, която е нещо като свидетел на отнемането на девствеността.

10. В градчето Тремонтън, щата Юта (САЩ) сексът в линейка е абсолютно забранен.

Вижте останалите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: абсурдсексзакони
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а секс между комунист и герберка трябва да се забрани -раждат се Химери
38
12
 
19
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 11 години
В кофти свят живеем ,никъде не е забранено да се прави секс между двама мъже ,а това е по-гнусно от всичко ! А пък се забранява един мъж да прави секс едновременно с някоя жена и дъщеря й !Че какво лошо има в това ,ако жената и дъщерята са ти чужди ,и разбира се дъщеря й да е пълнолетна ?! Че имали по-хубаво от това ,човек да се запознае с някоя жена и дъщера й и да прави секс с двете едновременно ?!
37
4
 
5
 
! Отговори
и в България е същот преди 11 години
6. В Хонг Конг измамената от съпруга си жена има право да убие блудника, но може да го направи само с голи ръце. От друга страна може да убие любовницата му, както си пожелае.
36
0
 
12
 
! Отговори
в Родопите не е така преди 11 години
2. Повечето страни от Близкия Изток споделят следния ислямски закон: След като си правил секс с агне, е смъртен грях да ядеш месото му.3. В Ливан е напълно законно мъжете да правят секс с животни, но животните трябва да бъдат от женски пол. Ако ливанец се забавлява с мъжко животно и го хванат, той може да бъде осъден на смърт.
35
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Оооп, преместих го в другия крачол.
34
4
 
14
 
! Отговори
при евреите преди 11 години
Например при религиозните евреи законите са следните, 1. Секс се прави през дупка на чаршаф между двамата за да няма допир на телата.2. По време на цикъл и 3 дни след това, двете легла които представляват спалня са разделени секса е забранен.3. Свършването отвън или използване на каквито и да било средства против забременяване е забранено от Бога. Бог изпратил човека на земята и му заръчал да се множи.4. Петък вечер секса е традиция при всички евреи не само при религиозните.
33
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А в Бг калинки еб_т хората и при това законно
32
11
 
8
 
! Отговори
Само 3 закона преди 11 години
Има З свещени закона в секса:1. Хубав секс- запознават се в бара, той я черпи питие, после правят секс, оставя и малко подаръче и си отива.2. Чудесен секс - запознават се в бара, той я черпи питие, поканва я на вечеря в ресторант, после правят секс, оставя й голям подарък и си отива .3. Секс от любов - запознават се в бара, казва че е прекрасна, че много го превлича и чувства, че я обича, излезат навън, правят секс и той си отива.
31
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 22 И са верни и има и по шантави .В Италия има закон ,че след 10 вечерта не може да се прави секс ,за да не се безпокоят съседите .Това ако не е глупост .
30
2
 
33
 
! Отговори
mrazq_da_mrazq преди 11 години
Край... само да го намеря на картата Гуам и емигрирам!
29
5
 
35
 
! Отговори
КУР ДОКОЛЕНКОВ преди 11 години
Къде да си подам документите за мисия в Гуам
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
tova e v shtatite :d
27
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това от т.3 е за сигурност. Да не се обърне мъжкото животно и да те подбере то, че тогава твоята няма да я има! Еле, ако е магаре......!!!!!!!!!!!!!!
26
1
 
33
 
! Отговори
? ? ? преди 11 години
Блазе им на тея в ЛИВАН ще скъсат калинките и мухите от секс.
25
3
 
3
 
! Отговори
ДО19 преди 11 години
Предполагам че си с 2,ами отрежи го и го хвърли на кучетата и те трябва да ядат.
24
1
 
17
 
! Отговори
jt2 преди 11 години
Много ще е забавно след ваканцията парламента ни да приеме някакъв подобен закон.....е.а ти дебатите ще бъдат,поне до коледа друг закон няма да мине:)
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
или Ливан :)
22
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В Невада сексът без презерватив е забранен. Ъъъъ и как се раждат деца? Или ако искат да имат дете нарушават закона или напускат щата за да може мацката да забременее. А може би предварително надупчват кондома, за да може хем да има кондом, хем да стане бебе.
21
3
 
28
 
! Отговори
Уорлик преди 11 години
До момента си мислех, че съм се реализирал в най-добрата професия! Да си посланник в страна, като България си бе истинско удоволствие за мен - снимах се в сериали, обиколих де що има кръчма в Софийско, наслаждавах се на компанията на актриси, журналистки, ПР-ки и обикновени труженички... Но сега разбирам, че в Гуам имало още по-приятна професия! Дали пък да не кандидатствам за оглавяване на мисията там?
20
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Свят широк, луди всякакви!