Гейпарадът тръгна и във Виетнам  

Качиха разкрепостените азиатци, за да няма масовост
5 авг 2012 21:00,
50
Гейпарадът тръгна и във Виетнам  
Шоу на колела. Снимка: Reuters

Първият гейпарад в отварящия се към света Виетнам вече е факт. Десетки души преминаха днес на велосипеди, развявайки пъстри знамена по време на рейда на хората с различна сексуална ориентация в столицата Ханой.

Полицията не се опита да попречи на шествието, организирано от общността на лесбийки, хомосексуалисти, бисексуални и транссексуални, няколко дни след като министерството на правосъдието заяви, че е време да се приеме законодателство за еднополовите бракове, съобщи Франс прес.

Хомосексуалните връзки във Виетнам не са незаконни, но дискриминацията продължава в страната със силни патриархални семейни ценности.

Министерството на правосъдието на Виетнам подготвя преработване на Закона за браковете, за да увеличи правата на еднополовите двойки по отношение на осиновяването и имуществото.

Министърът на правосъдието на Виетнам Ха Хунг Къонг заяви, че е време да се помисли за промяна в закона, с която да се признаят еднополовите двойки. Парламентът на Виетнам ще обсъди предвижданите промени през май 2013.

Организаторите на парада в столицата решиха да използват велосипеди, тъй като големи групи хора, развяващи плакати по улиците, биха могли да изпратят провокативно послание срещу властите в комунистическата страна, допълва ДПА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
2
 
! Отговори
питащ преди 11 години
Няма ли да си оправите подзаглавието, мързи ли ви, какво??......."Качиха разкрепостените азиатци"......??????? Свалиха мързеливите радактори...............
36
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
айде и тия се изпедерастиха
35
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
това за там си е нещо нормално. кой има против това. там са си така от векове. там няма значение кой с кого. ако има някакво възпроизводство - ок.за тука си е плашещо.
34
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За източноазиетците е нормално, при тях разликите във външния вид и гласовете м/у мъже и жени е минимална.
33
1
 
5
 
! Отговори
до 38 преди 11 години
Какво да ги подмине...Не разбираш ли ,че хомосексуализмът е привичен за будистките култури...По скоро хомофобията там е дошла от запад...
32
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И тях няма да ги подмине разврата и упадъка... - Този свят трябва все пак да се владее..
31
3
 
1
 
! Отговори
до 36 преди 11 години
Нищо не е изчистил,повечето хора пазим езическите вярвания и суеверия...
30
5
 
9
 
! Отговори
някой преди 11 години
27 е прав за едно. Хомосексуализмът е типичен за всички езически религии. Далеч не са само древните гърци. Прочетете "Шогун" на Джеймс Клавел и ще видите как Анджин-сан като пристига в Япония наред с *** му предлагат и момчета. Слава на великия княз Борис Покръстителя, който изчисти България от езическата помия!
29
7
 
6
 
! Отговори
ъ преди 11 години
Наистина, какво значи това "Качиха разкрепостените азиатци"?Освен това, хормонално дефектен човек и разкрепостен човек са две съвършено различни неща.
28
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И за какво беше този разгром над САЩ.Пак дойдоха на тяхната.
27
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе Станишев да не работи на втора работа във Виетнам,че стават такива работи.
26
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Качиха разкрепостените азиатци"- брилянтно подзаглавие, мозъчният тръст на сайта отново в силата си. Освен това е видно, че сте явни съчувственици на всякакви разкрепостени, широко скроени и пр., само така, ***!
25
9
 
24
 
! Отговори
Змей Горянин преди 11 години
Интересно, защо след като виетнамците нормализираха отношенията с янките напоследък и са заляти от обратеняци - ***, лесбийки, травестити, педофили, зоофили, некрофили и т.н !? Явно е заразно и тръгва от янките. У нас даже опитват и чрез посолството си да сеят заразата, като ходят по паради и прайдове /за един Урко ми е думата/.
24
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами как ще ти го побере,като нямаш такъв?!?! Популацията на гейовете няма промяна в своята численост откакто свят светува,или по-скоро откакто човека се е пръкнал от маймуните... Ама то не е лесно без мозък да се опитваш да мислиш...
23
12
 
17
 
! Отговори
тъпкачев преди 11 години
Много *** се навъдиха на този свят бе,айде едно време е нямало много жени и са се тракали един друг,ама сега при наличието на толкова много ***....направо не ми го побира акъла ! Само като си предствя че трябва да чукам някой космясал лайнив мъжки гъ'з и ми се повръща, виж женското дупе е друга работа,излъчва много грация и сексапил !
22
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо пускате теми за гейовете? За да намирате занимания на балканските простаци и безделници, с много "големи"...САМОЧУВСТВИЯ И АМБИЦИИ
21
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В Япониа,също и в Китай преди векове хомосексуалните отношения са се смятали за по-възвишени от нормалните. Хомосексуални отношения присъствали дори във религиозни будистки ритуали,също и при обучението на самураите в Япония. Обаче под европейско влияние мъдрата източна култура приема маймунските и просташки разбирания на европейците, които мислят със пениса,нагона и семето си... Затова именно на запад се зараждат глупавите религии като християнството. В будизма има философия,размисъл,не догми.
20
7
 
6
 
! Отговори
Калин преди 11 години
тез виетнамски *** .. големи ***, *** те по природа са си такива :)изключително нагли
19
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Изтокът има много дълги традиции в хомосексуализма. При това хомосексуализмът тям никога не се е считал за грях, дори будизма не отрича хомосексуализма, защото според будизма полът е нещо измамно - душата е безполова и при следващото прераждане може да обитава тяло на противоположнят пол. Така че не давайте акъл на хората от изтока, исината е ,че хомофобията там е насадена от запад - отговорност за това носят колонизаторите на тези държави и последвалите политически режими от социалистически тип
18
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пак ли с тя аргумент,че гейовете нте можели да имат деца...Абе ,защо държитуе тия стари средновековни разбирания, в скоро време няма да са нужни двама за създаването на живот. Човекът е просто машина от водород и въглерод и в скоро време,когато разшифроваме нашето ДНК ще можем да правим същите,даже и по-съвършени машини. Ама вие като искате да се плодите като маймуните и това да ви определя - ваш си проблем.