Кой иска да вземе на тате щерката? Върви с награда $64 милиона!

Милиардер дава крупна сума за онзи, който стигне до сърцето на дъщеря му
Обновена: 28 сеп 2012 14:55 | 28 сеп 2012 10:38,
111
Кой иска да вземе на тате щерката? Върви с награда $64 милиона!
Джиджи Чао Снимка: Reuters

Хонконгският милиардер Сесил Чао толкова иска дъщеря му да се омъжи, че предложи 64 млн. долара на онзи мъж, който успее да стигне до нейното сърце.

Тази на пръв поглед не толкова непосилна задача обаче изобщо не е лесна. Щерката Джиджи Чао всъщност си пада по жени и преди пет месеца сключи граждански съюз в Париж с партньорката си от седем години.

76-годишният й баща обаче твърди, че церемонията във Франция била фалшива и не се е отказал от идеята дъщеря му да му доведе зет.

Първоначално Джиджи мислела, че той се шегува, но после буквално била залята от предложения. 33-годишната Чао разказа, че вече е получила около 200.

„Свързват се с мен във Facebook, по имейл, в Twitter. Нелепо е“, сподели тя пред „Дейли телеграф“.

Чао, която е изпълнителен директор на компанията на баща си „Чюк Нанг"  допълни, че получава запитвания от мъже, които казват, че търсят любовта и я канят на среща. Получила е и няколко по-нестандартни предложения. Някои мераклии за съпрузи дори й изпратили свои голи снимки или предлагали информация за финансовото си състояние.

Предложения завалели от целия свят – щата Оклахома в САЩ, Нигерия, Индия, Турция и дори България. С нея се свързали и множество банкери.

В крайна сметка Чао била поласкана от постъпката на баща си и признава, че много го обича и двамата имат прекрасни отношения, въпреки че той не признава връзката с приятелката й.

„Не че той не ме приема. Той просто не приема начина, по който обществото ще гледа на мен. Бракът все още е форма да придобиеш определен социален статут. Разбирам го, разбирам защо прави всичко това“, казва тя.

Чао разказва, че се срещнала с половинката си Шон Ийв по работа. Била привлечена от нея, защото партньорката й е пряма, неманипулативна, откровена, имала силни семейни ценности и много била загрижена за приятелите си.

„Много съм щастлива, когато съм с нея“, добавя Джиджи. Всъщност тя е излизала и с мъже, и с жени и винаги е била искрена със семейството си за връзките си.

Майка й обаче също трудно приема сексуалността й. Чао си спомни, че когато била на 16, споделила за връзка с друго момиче, при което майка й буквално й ударила главата в стената.

Въпреки че през последните години гейовете, лесбийките, бисексуалните и транссексуалните в Хонконг стават все по-забележими, те все още не са приети от голяма част от обществото. Според Чао все още има какво да се направи по отношение на съзнанието на хората в тази посока.

Всъщност около баща й също има скандали. През 2003 г. той се появи на челните страници на вестниците, след като неговият „Ролс Ройс“ се запали, докато са били вътре заедно с приятелката му. Магнатът никога не се е женил, а веднъж дори заяви, че е имал интимни отношения с около 10 000 жени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
зъмам та ***
52
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Епа тоя ,чак до сърцето и да стига ,не благодаря на 1/2 не се реже за толкова пари хехееТя жената може да е нормална ама баща и сигурно с такива предложения е я отказал да си търси зет като себе си.
51
3
 
6
 
! Отговори
алтер его преди 11 години
а бисесксуални французойки дал господ. има да се забавляваме, ех маценце :-)
50
6
 
13
 
! Отговори
alter ego преди 11 години
о котенце, така ще те ям че ще забравиш женички и други бахури до края на живота си. а тато ти да ни купи една виличка на атлантическия бряг във франция и ще му направим цял отбор малки дръпнати патиланци с големи мишлета.
49
5
 
13
 
! Отговори
КИТАЙ ФЕН преди 11 години
ТАЗИ ЛЕЛКА КАКТО Я ГЛЕДАМ И СИ МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ФУРИЯ В ЛЕГЛОТО.... ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ НЯКОЯ СЪДИСТИЧНА САДО МАЗО МАНИЯЧКА ХАХАХАХАХА ЧЕ ТО ТОГАВА КОЙ ЩЕ Е АКТИВНИЯ Е СПОРЕН ВЪПРОС
48
4
 
18
 
! Отговори
Дядо ЛИбен преди 11 години
Дайте фейса на госпожицата, дядо иска да се пробва!
47
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
10 хиляди жени....Ясно, МитЮ Пищова жени щерка си...
46
2
 
9
 
! Отговори
ixtlan преди 11 години
10 000 ? Това значи 28 години всеки ден да е кастрил различна...
45
1
 
14
 
! Отговори
фифа преди 11 години
аз вече и имам фейса и мисля да се пробвам:)
44
1
 
7
 
! Отговори
654 преди 11 години
дръпнатият Митьо!
43
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дайте координати :)
42
1
 
9
 
! Отговори
КИТАЙ ФЕН преди 11 години
10 000 ЖЕНИ АМИ НАШИЯ МИТКО ОТ ТЪРНОВО КЪДЕ ХОДИ ДА СЕ МЕРИ ТОГАВА? ХАХАХАХАХА
41
3
 
10
 
! Отговори
ixtlan преди 11 години
ДЪЛБОКА оран ще трябва..
40
5
 
7
 
! Отговори
КИТАЙ ФЕН преди 11 години
ИМА ЕДИН САЙТ СЕКСИ МАНДАРИН СЕ КАЗВА ИМА МНОГО ЯКИ ТАЙВАНКИ ПРЕПОДАВАТ КИТАЙСКИ ПО БИКИНИ... Е ХУБАВО ТРЪГНАХ ТАКА С МЕРАК ДА ГО УЧА ТОЯ КИТАЙСКИ *** ТО НЕМОГА ДА СЕ КОНЦЕНТРИРАМ БЕ... ТЕ ТЕЗ МЪРКАТ И ПЪШКАТ ТО ВМЕСТО ДА УЧА КИТАЙСКИ СЕ ИЗПРАЗНИХ 50 ПЪТИ СИГУРНО ХАХАХАХАХА
39
6
 
8
 
! Отговори
КИТАЙ ФЕН преди 11 години
АБЕ ХАХА ТАЗИ ЛЕЛКА..... АЗ КЪДЕ КЪДЕ ПО КРАСИВИ И МЛАДИ КИТАЙКИ ПОЗНАВАМ.... НО ИНАЧЕ ЗА ТОЛКОВА ПАРИ БИХ Я ВЗЕЛ ДЕ(ТОВА СА МНОГО ПАРИ) Е ТО ЛЕСНО СЕ ВЪЗБУЖДАМ И ЩЕ Я ОРА ПО 5 ПЪТИ(ЧЕ И ПОВЕЧЕ) НА ДЕН ХАХАХАХА КВО МИ ПУКА НА КОЛКО ГОДИНИ Е
38
2
 
14
 
! Отговори
ixtlan преди 11 години
и ДВЕТЕ ще ги джеластря по три пъти на ден ..
37
2
 
7
 
! Отговори
оптимист преди 11 години
Жалко няма го жив Батето той ще да свърши работа.След като се ожени за Люси тази е красавица.
36
1
 
6
 
! Отговори
бай Петко преди 11 години
Егати признанието. 10 000 жени. Ми той ще ме задмине бе... ха ха ха
35
1
 
19
 
! Отговори
BG the best преди 11 години
Бях чул за БГ богаташ, който за да си намери свястна жена си джиткал с една ладичка, неглиже.Искал жена му да харесва него, а не парите му.
34
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мечтата на един Българин да има кинти за ***ви и плява .. :))