Търси се...прислужница на Елизабет II

Заплатата е $22 700 на година
22 окт 2012 11:21,
56
Търси се...прислужница на Елизабет II
Снимка: Reuters

Кралица Елизабет Втора си търси прислужница в интернет, която да се грижи за нейните старинни вещи и да има възможност да работи три месеца в годината извън Лондон, предаде ИТАР-ТАСС, позовавайки се на официалния уебсайт на британската монархия.

Кандидатките за поста за поддържане на домакинството в главната столична резиденция на кралицата в Бъкингамския дворец ще получават годишна заплата от 22 700 долара.

Те трябва да могат да извършват "висококачествено почистване и обслужване на гостите в отредения им участък, в който са включени личните покои на членовете на кралското семейство, стаите за гости, апартаментите за държавни ръководители и гардеробните помещения".

В задълженията на прислужницата влиза и поддръжката на чистотата на подовете, на мебелите, на предметите на изкуството, на рамките на картините и останалата декорация.

Тя трябва да притежава и камериерски умения, за да опакова и разопакова багажа на гостите, да глади дрехите им, да пълни ваните им и да им помага при тоалета. Кандидатките трябва да притежават "добри организационни умения, да бъдат точни и да може да се разчита на тях във всеки един момент".

Те трябва да са "внимателни към детайлите и да поддържат най-висок стандарт на обслужване, но също така да спазват конфиденциалността при извършените от тях дейности".

Работната седмица на бъдещата прислужница ще бъде 40 часа седмично, но е възможно и извънредно изпълнение на задължението в почивните дни и по друго време. Началната заплата е определена на 22 700 долара годишно, или 439 долара седмично.

Работодателят е длъжен да осигури храната и подслона на служителката. Заявления ще се приемат до 26 октомври, пише сайтът на британската монархия.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бабата е доста стисната. Това е около 2000 на месец. Нищо работа за Англия.
30
0
 
9
 
! Отговори
Чистача преди 11 години
до 28:Е все пак ти да не мислиш, че тя от нейния джоб ги вади? По-правилното заглавие щеше да бъде "Британските данъкоплатци търсят прислужница за баба си".А и ако сложиш квартирка в центъра на Лондон и манджата, заплащането ми се струва нормално.
29
1
 
12
 
! Отговори
123 преди 11 години
Понятието "прислъжник/прислужница" НЯМА МЯСТО В 21-ВЕК !!!! Елизабет II да си прислужва сама!
28
0
 
2
 
! Отговори
До 31 от Майчето преди 11 години
..... Ще му покажа МОЯТ НАЧИН :) как се влиза в Българският Парламент :) ......... Как аз и редица мои "колежки" сме успяли да станем дупетатки.... опси..... пардон...... депутатки!!! Вярвам,че след като види МОЯТ НАЧИН :) ;) :) набързо ще забрави Камилата!!!!!.............
27
1
 
28
 
! Отговори
ИКОНОМ преди 11 години
ЗА ТЕЗИ ПАРИ НЕКА КРАЛИЦАТА ДА ДОЙДЕ И ДА МИ 4ИСТИ НА МЕН.
26
0
 
0
 
! Отговори
Леле преди 11 години
Как бе Майче, ще дънкате заедно ли?
25
0
 
11
 
! Отговори
Мая Манолова преди 11 години
Пу за мене!!!!!.................. Обаче само ако имам достъп до принц Чарлз......... Грозен грозен........... ама принц!!!!!!!!!!!!! Набързо ще го накарам да забрави Камилата...............
24
1
 
6
 
! Отговори
Queen преди 11 години
Абе нали разбирате, че храната и спането са безплатно.Остват ви чисто за харчлък.Сега като съм кралица дай да хвърляме парите на вятъра.
23
5
 
23
 
! Отговори
код преди 11 години
не е ли малко стиснато бабето?
22
3
 
19
 
! Отговори
до 24 преди 11 години
Сарказмът ти не е на място. Контекстът винаги е важен - тези пари може да са много за България, но в Англия с такава заплата си под прага на бедността.
21
2
 
7
 
! Отговори
vaai преди 11 години
E tova e adski niska zaplata...koi bi se saglasil da raboti za tolkova miserni pari?!
20
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От писанията следва извода ,че тук няма бедни - радвам се за това
19
3
 
15
 
! Отговори
ANONIMEN преди 11 години
ТАЗИ КЪРТА КРАВА Е ДОСТА СТИСНАТА ЗА УСЛОВИЯТА , КОИТО ПОСТАВЯ
18
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
tazi trqbva da se e chalnala, tolkova pari ..... a na vremeto samo gi hraniha i podslonqvaha prislujnitzite. na kyde otiva tozi svqt... nestiga che gi hranish i poish ami zaplastane iskat:-)
17
14
 
10
 
! Отговори
ТРАКИЕЦ преди 11 години
АХ И АЗ ДА ПУСНА СЕГА ЕДНА ОБЯВА ЗНАЧИ ТЪРСЯ ЕВРЕИ ДА МИ ЛИЖЕ ***..... ЗАПЛАЩАНЕТО Е КУЧЕШКИ ГРАНУЛИ А АКО ТЪРСИТЕ И ДОМ ПРЕДЛАГАМ ДА ЖИВЕЕТЕ В КОЛИБАТА НА КУЧЕТО ТА ЕВРЕИТЕ ПОМИСЛЕТЕ ОФЕРТАТА Е ДОБРА ХАХАХА САМО ЧЕ КАТО МИЕТЕ *** НЯМАТЕ ПРАВО ДА ПОЛЗВАТЕ РЪЦЕ.... САМО ЕЗИК ХАХАХХАХАХАХА
16
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За 1875 долара месечно коя пропаднала *** ще се навие?Никоя.Един приятел бачка на Острова като зарзаватчия и шофьор на камион - прави почти 3000 лири месечно.Тая с 1000 лири иска да си намери случиня.Бегай от тука бе, ЛЕШОЯД!
15
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като сложиш осигуровките и данъците какво излиза? По-добре си бачкай на минималната някъде да ти е мирна главата. Не да трепериш на всяка чаша и да ходиш като роб насам натам, защото ще бъдеш такъв.
14
2
 
29
 
! Отговори
Ганя преди 11 години
Моята чистачка взима повече ,без да има особенни организационни умения !
13
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
17 хиляди бяха за шофьора й - тая бати стиснята.
12
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Едва ли е сложно, гледаш един - два сезона на Downton Abbey и си готова :D