Суматоха в Бугараш - всички чакат 22 декември...ако дойде!

Ще оцелее ли френското село при предречения Апокалипсис?
Обновена: 21 ное 2012 15:04 | 21 ное 2012 15:04,
61

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още по темата: Бугарашкраят на света
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
8
 
! Отговори
до Libra преди 11 години
Прав си м...ка ти, ние ще оцелеем и ще надживеем, тебе и примитивните ти събратя!
25
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Повече ме вълнува каква ще е реакцията на Иран след като Палестина и Израел подпишат споразумение и премирие
24
20
 
16
 
! Отговори
Libra преди 11 години
*** ще оцелее и след най-унищожителния армагедон. В това съм абсолютно сигурен! Никаква вселенска сила не може да унищожи простащината и примитивизма на бантускота населяващ тази територия странно защо наричана държава!
23
1
 
4
 
! Отговори
до 30 преди 11 години
Чети повече и пиши по-малко!
22
0
 
7
 
! Отговори
ТОТ преди 11 години
НАЧИН ЗА НАСОЧВАНЕ НА СЪЗНАНИЕТО КЪМ СЪЩЕСТВЕНИ НЕЩА ...
21
1
 
7
 
! Отговори
До 26 преди 11 години
Да така е само , че там са се наричали Катари : ) . Но е факт , и то идват с населението на Готите , който са едносъщи с тракийското племе Гети и с тях се разпространява и така наречената истинската християнска религия , религията на словото от там и първите българи християни са наречени СЛОВЕНИ не както по късно се налага Славяни : ) поздрави ..
20
9
 
26
 
! Отговори
Електорал преди 11 години
Аз пък чакам с нетърпение юли 2013 за да изметеме ГЕРБЕРАСИТЕ от власт.
19
0
 
10
 
! Отговори
ХЕРМЕС преди 11 години
Във всяко такова инфо има и зрънце истина, но и за нея трябва тълкуване!... Всъщност към какво ни се насочва съзнанието в случая --- всеки трябва да откри сам, и то ще е според нивото на собственото му съзнание...
18
3
 
16
 
! Отговори
UFO преди 11 години
Бугараш или бу-ГАРАЖ (от санскритски Големия гараж) е място обитавано от извънземни и агенти на тъмните сили произвеждащи нелегално инвенторни климатици и разработващи ъпгрейд на телепортационната си технологи. Мястото е познато от древността когато Рицари-математици в търсене на природни триъгълници, квадрати и прочие, първи открили това уникално природно чудо. По това време рицарите-математици вече били изпили рома и имали само вермут.
17
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бугараш е създаден от българско богомили,които са се заселили в Западна Европа,за да разпространяват религията сиТова 100 % факт!!
16
2
 
35
 
! Отговори
кк преди 11 години
Твърдението:На 21 Декември 2012 г. за първи път от 26 хиляди години, Слънцето и Земята ще са на една линия с центъра на галактиката.Факт:Земята се върти около слънцето и два пъти в годината е на една линия с центъра на галактиката. За първи път това се случва на 21 юни , а вторият път е на 21 декември.На 21 юни става подравняване Галактика -Земя Слънце и на 21 декември подравняване Галактика-Слънце-Земя.Линията на еклиптиката минава през центъра на галактиката на заден план и по този начин се образува ъгъл между равнината на галактиката и Слънчевата система.Твърдението:Енергийният импул от центъра на галактиката ще доведе до факта, че на 21 декември ще се промени полярността на магнитното поле на ЗемятаФакт:Ако това беше вярно, щеше да усетим удара още на 21 юни, когато Земята е открита за различни влияния от центъра на галактиката. Твърдениято за 21 декември няма смисъл, нито има нещо общо с цивилизацията на маите.Твърдението:21 Декември е важен ден за човечеството и планетата Земя.Факт:Важен , но не и за цялата Земя, а за Северното полукълбо, особено Мексико. 21 декември е най-краткият ден в северното полукълбо и е най-дългият в южното полукълбо. За Маите новата година започва с раждането на Слънцето увеличаването на деня след най-краткия ден 21 декември. В южното полукълбо този ден е 21 юни, и следователно, ако приемем факта, че започва нова ера през 2012 г. с най-краткия ден, то в южното полукълбо тази нова ера е започнала преди три месеца - 21 юни 2012 г..Твърдението:На 21 Декември 2012 г. ще се случи галактическо подреждане , което се случва веднъж на всеки 26 хиляди години процесът на подравняване на точката на зимното слънцестоене с центъра на галактиката.Факт:Няма доказателства, че това ще се случи на 21 декември 2012 г.. Може и трябва да се направят интересни изчисления за статута на точката на зимното слънцестоене (ТЗС) на 21 юни и 21 декември.
15
3
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
А,Станишев сигурно има мение.Каквото каже тои,това ще е.
14
7
 
5
 
! Отговори
Гонзо преди 11 години
айде сега всички които са българи богомили бегом марш към бугараш да се спасявате.
13
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бугараш e старото име на Бургас!
12
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като прочетох заглавието си помислих, че селото е в България, такова му българско името
11
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе не се знае, знае ли се. Хич няма да е трудно и един изкуствен край на света да ни направят.
10
0
 
21
 
! Отговори
Къде са експертите преди 11 години
по реклама?Аз не знам какви заплати получават в Агенцията по туризма и кой там отговаря за популяризирането на България като туристическа дестинация. Сега беше моментът да направят по света шумна и умело проведена кампания, чрез която да разгласят какво е особеното на село Бугараш, кои са "бугарашите", как България е свързана с всичко това, какви екстраординерни явления се наблюдават у нас, какви местности с особена атмосфера има в нашата страна и какви легенди и поверия са свързани с тях.
9
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всъщност, в рамките на последните 50-ина години са обявени няколко дати за евентуален край на света /струва ми се, че бяха общо 6 на брой/. Предпоследната предстои да отмине - 21.12. тази година, а последната е през 2060 или 2062 г. Дано доживеем дотогава, за да видим и тя ли ще отмине.
8
6
 
21
 
! Отговори
Расъл у Расник преди 11 години
Некой по-надолу беше споменал, че само *** ще оцелее...Ама не защото така пише, а щото ние живеем още в 1998 година.
7
1
 
29
 
! Отговори
До 2 преди 11 години
"Женките"?Баща ти така ли се изразява, когато говори за своята или за твоята майка? Сигурно такива като тях ще се "счупят от е..." и след 9 месеца току виж се пръкнал още един *** като теб!