Е, няма да са близнаци!

Бебето на Кейт и Уилям ще се роди през юли
Обновена: 14 яну 2013 16:59 | 14 яну 2013 16:58,
38
Е, няма да са близнаци!
Снимка: архив, Reuters

Бебето на херцога и херцогинята на Кеймбридж ще се роди през юли, съобщиха от двореца "Свети Джеймс" днес.

Състоянието на Кейт също продължава да се подобрява, след като остана за няколко дни в болница миналия месец заради сутрешно гадене.

31-годишната херцогиня най-вероятно е в 13-а или 14-а седмица от бременността си.

„Херцогът и херцогинята на Кемйбридж са щастливи да ви съобщят, че чакат бебето си през юли“, събщи говорител на двореца.

Официалното съобщение бе направено в 11 часа местно време – традиционното време за кралски съобщения, пише „Дейли мейл“.

Актуализираната информация също е потвърждение на това, че Кейт очаква само едно дете – напук на спекулациите, че е бременна с близнаци.

Херцогинята беше бременна в осмата седмица, когат състоянието й се влоши и се наложи лечение в болница "Крал Едуард VII" в Лондон, къдетo тя бе приета на 3 декември миналата година. Тогава Кейт остана в болницата три денонощия и бе изписана на 6 декември в добро състояние.

Кейт последно бе видяна в публичното пространство миналия петък, когато нейният пръв официален портрет бе открит в националната портретна галерия.

Ако бебето се роди малко по-рано от термина й, то може да има и същата рождена дата с починалата си баба – принцеса Даяна, която бе родена на 1 юли.

Говорителят на двореца отказа да съобщи дали двойката смята да разбере пола на бебето, въпреки че това не е практика сред членовете на кралското семейство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: бебеКейт Мидилтън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо не оставите *** да си гледа бременността на спокойствие, ами нон стоп бълвате новина след новина за нея?! На никой не му минава през ума, че от целия тоя стрес дето всякаква журналистическа *** я следи и се мъчи да я снима и души около нея... Кейт може и да пометне. И без това не кара лека бременност. *** - въпреки това й пожелавам всичко най-добро и леко раждане. Всяка жена го заслужава, не само тя - понеже била херцогиня...
31
0
 
0
 
! Отговори
Н.НЕНОВ преди 11 години
След атентатите на 11 септември американския елит се надпреварваше един след друг да раждат близнаци...Сега тая истерия малко отшумя като извода е че ако го сложът още веднъж на американците ще почнат да раждат тризнаци,четиризнаци и прочие
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не ми пука нито за херцога, нито за херцогинята! Още по-малко за отрочето им!
29
0
 
0
 
! Отговори
slav преди 11 години
ах как искам да ги видя на кладата тези хора който един бонбон не са преместили от ляво в дясно през целият си живот. Хрантутници USA ONLY.
28
0
 
0
 
! Отговори
Battlecruiser преди 11 години
До news radikalБягай бързо към аптеката и като стигнеш кажи им същото
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
много сте зле значи...не ви ли е поне малко кеф да прочетете някаква разведряваща новина, далеч от скучното ви, еднообразно ежедневие...
26
0
 
0
 
! Отговори
Е Г Н преди 11 години
По традиция дали ще го кръстят на баба му Даяна?
25
1
 
0
 
! Отговори
2568 преди 11 години
Защо ни занимавате с глупости! Какво ни интересува Кейт Мидълтън,херцогинята на незнам си кое... оставете ги намира,стига сте ни ги навирали в носовете..НЕ е само тя бременна , и други ще стават майки...е и... момиченце ще е
24
0
 
0
 
! Отговори
s преди 11 години
се се чудим , с корона ли, или с рога ще се роди,
23
0
 
0
 
! Отговори
до Ale преди 11 години
Много сме такива, дето не пишат за нас. И моето ще е през август и живот и здраве - трето ще ни е. Всичко най-хубаво ти желая, както и на всеки, написал позитивен коментар!А кралското семейство го възприемам просто като семейство - да са живи и здрави!
22
0
 
0
 
! Отговори
Ale преди 11 години
Кейт е много сладка! Желая и лека бременност! И да се радват на здраво и умно бебе!
21
0
 
0
 
! Отговори
Ale преди 11 години
А защо не пишат и за мен. Моето бебе ще се роди през август.
20
0
 
0
 
! Отговори
news radikal преди 11 години
Честито на всички ! Ако не знаете , детето което ще се роди е антихриста , които ще унищожи половината свет !
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И сега принца сигурно я *** само в гъзъ
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мъж се появи с 300-метрова чалма173014.01.2013 | 18:43В Индия съществува стародавна традиция местните хора да се състезават кой ще се окичи с най-голямата *** ЕтикетиИндия, тюрбанСикхски воин гастролира на фестивал в индийския град Амритсар със забележително дълга *** от 300 метра, съобщава Dailymail, цитирани от БТА. Човекът с обемист тъмно син тюрбан се оказал член на воинския орден Ниханг, което в превод означава крокодил. Днес братството изпълнява предимно церемониални функции.300-метровата *** е от типа думаала и в Индия съществува стародавна традиция местните хора да се състезават кой ще се окичи с най-голямата, пише inews.bg.Любопитен за отбелязване факт е, че според официалните регистри на Гинес, 300-метровият тюрбан, показан на традиционния фестивал Маги Мела, е бил мъниче, в сравнение с 400-метровия световен рекорд, поставен от Майор Сингх от същия орден през 2010 година. Неговата уникална *** тежала цели 35 килограма.
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
boli ma fara
16
0
 
0
 
! Отговори
Зоид преди 11 години
Дали ще се роди с корона на главата, нали опашатите са били до едно коронясани?
15
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Най-стабилната зодия "РАК".Чудесно!
14
0
 
0
 
! Отговори
Яне Гоголак преди 11 години
Местя....
13
0
 
2
 
! Отговори
дама преди 11 години
Всяка бременна жена е богиня. Оставете младото семейство да си изживее радостите около събитието. Не прекалявайте с информациите, защото се постига обратен ефект. Не е лошо някой път да сложите снимки и на други членове на кралското семейство - херцогинята е все самичка /?!......../