По-широка, отколкото висока

Запознайте се с жената с най-големия ханш в света - цели 244 см
Обновена: 21 яну 2013 23:07 | 21 яну 2013 21:10,
57
По-широка, отколкото висока
Снимка: Facebook

Една жена със сигурност е на мнение, че мъжете обичат жените с апетитни извивки. Това е 190-килограмовата майка на четири деца Микел Руфинели, чиято обиколка на ханша е почти 244 сантиметра.

Тя е висока само 163 сантиметра и се оказва, че 39-годишната Микел, която живее в Лос Анджелис, всъщност е по-широка, отколкото е висока. Но пък тя се харесва така и не иска да се променя, пише английският вестник „Дейли мейл“.

„Обичам фигурата си и не виждам причина да пазя каквато и да е била диета, понеже нямам никакви здравословни проблеми“, обяснява Микел, която пък имала сравнително нормална обиколка на талията – 100 санитеметра.

„Мъжете не обичат слаби момичета, те си падат по извивките на тялото“, защитава се тя.

Дженифър Лопес, Ким Кардашиян и Бионсе също имат апетитни форми, на на тях поне не им се налага да се сблъскват с това, с което Микел всеки ден трябва да се бори.

Тя трябва да минава настрани почти през всички врати. Кара камион, защото в кола едва ли би могла да влезе. Вкъщи жената с най-големия ханш в света може да седи само върху стоманен стол и да спи на легло, широко поне 2 метра.

Най-големият фен на Микел е нейният съпруг - Риджи Брукс, 40-годишен компютърен специалист. Те са женени от десет години и Микел казва, че той намира необикновената й форма за много секси и й казва всеки ден колко красива е всъщност.

А Микел невинаги е била с такъв ханш. Като тийнейджърка тя била дори доста атлетична и тежала 63,5 килограма, въпреки че бедрата й били големи – наследствена черта, обяснява тя.

На 22-годишна възраст Микел ражда първото си дете – Андрю, който сега е на 19 години. И оттогава започа да качва килограми.

В следващото десетилетие тя ражда и другите три деца – Дестини, Отъм и Джъстис. Тогава бедрата й просто се надули и стигнали обиколка от 244 сантиметра.

По-широка, отколкото висока
Снимка: Facebook
„Смятам, че се получи от бременността. Не виждам друга причина да напълнея така в областта на бедрата. Е, хапвам си, но едва ли се дължи на храната“, разсъждава тя.

Микел, която учи психология, има апетит и консумира по около 3000 калории на ден.

„Сигурно 3000 калории звучат много, но въобще не са за човек с моите размери. Примерно мога да закуся две яйца с наденичка и бекон и малко картофи. Обядът е пържена риба и пържени картофки, но вечерята е всъщност голямото ми ядене“, казва тя.

„Обичам да готвя пилешко с ориз. Отделям си голяма порция, но не съм лакома. Хапвам си и фъстъци, мюсли и чипс“, разказва Микел.

Тя също така признава, че с годините е все по-доволна от тялото си: „В миналото се притеснявах за големите си бедра и правих безброй диети с млечни шейкове, но с тях не се получи. А с годините просто се научих да обичам тялото си и сега не ме е срам да го показвам.“

През последните пет години тя е участвала като модел за уебсайта „Големи красиви жени“ и така печелила по хиляда долара за сесия снимки.

„Две шивачки се грижат за дрехите ми. Иначе блузи и ризи мога да си намирам лесно, проблемът е от кръста надолу“, казва Микел. 

През годините Микел е получавала много негативни коментари относно тялото си, но тя е свикнала и дори се научила да се шегува с тях.

„Не искам да ставам по-дебела, но не искам да губя и извивиките си. Изглеждам страхотно! Надявам се дори да вдъхновя и другите жени да си мислят: тя е щастлива с тялото си, значи и аз мога да бъда“, споделя Микел. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още по темата: теглоталияханш
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
1
 
! Отговори
Lady преди 11 години
До ГоведаринХа хахахахахааааааааа, е направо ми оправи настроението с тоя коментар, благодаря!!! Разсмя ме от сърце. :)))))))))
49
0
 
1
 
! Отговори
Говедарин преди 11 години
до 53Я па се чудя, мъжо и как и ги е напраил тея четри дечурлига?!?Требе да му е къде половин метър дълъг...
48
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Чудя се как може едновременно тя да е на 39 сега ,да е родила на 22 и синът й да е на 19 в момента .Ей това се чудя.
47
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Машала
46
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
абе тая не мога да я обгърна бе
45
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз съм мъж, по принцип харесвам жени с нормални пропорции. Но харесвам и духовити жени, които обичат и харесват себе си, приемат недостатъците си и успяват да ги използват като предимства. Вярвам че Микел се харесва, а е харесвана и от съпруга си. Ами супер.Ако трябва да избирам между обременена манекенка и дупеста добродушна мацка с лек характер - ами предпочитам втората.
44
0
 
1
 
! Отговори
имигрант преди 11 години
Еееее, Искра Фидосова може само да и завижда...
43
0
 
1
 
! Отговори
king_for_a_day преди 11 години
"...Е, хапвам си, но едва ли се дължи на храната, разсъждава тя..."Може да е от водата... примерно?
42
0
 
1
 
! Отговори
герберче преди 11 години
наш Фидоска е по-яка!
41
0
 
2
 
! Отговори
bat boyko преди 11 години
dobriq maistor raboti na golqm tezgqh
40
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По важно е как се чувстваш, а не как изглехдаш.
39
0
 
3
 
! Отговори
ПАТРИОТ преди 11 години
Много е зле тая.. Така се харесвала пфффф за първи път чувам някой да се харесва с това че е трудно подвижен задъхва се изморява се и има 70% по голям шанс да я удари инфаркт и всичките останали дискомфорти.............
38
1
 
2
 
! Отговори
Ураганът Санди преди 11 години
Само нея не успях да помръдна!
37
1
 
4
 
! Отговори
Тъпкач до Георги преди 11 години
Ти кажи на една жена,че е дебела и ще ти пусне чакалък на кукуво лято.
36
2
 
6
 
! Отговори
Георги преди 11 години
Е чак такива *** не харесвам ама със сигурност е по добре закръглена жена с *** отколкото днешните мацки дето вечно са на диета и ще се счупят. Не знам къкво мислят другите но е 3 пъти по грозно много слаба жена от дебела.
35
2
 
4
 
! Отговори
Иха, шит хит дъ фан преди 11 години
Ей това е Мис ***-Свят. Не като Мис Дупе-Бразилия от предишната статия.Само се чудя как ходи по голяма нужда. Трябват поне два стола отстрани на тоалетната чиния за всеки бут да се подпре стабилно.В самолет или влак ще и трябват минимум две седалки. Абсурдно е да влезе в кабинката тоалетна. Ще трябва да режат вагона да я вадят с кран отгоре. За секс не искам и да си помислям. Ужас...
34
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Журналята пак се изложиха по най-идиотския начин - сравняват височина с обиколка. Все едно да ставняват диаметъра на земята с обиколката й. Днес.бг, имате ли поне два грама акъл в главите?
33
2
 
2
 
! Отговори
Картораздавач преди 11 години
Мис дупе мой да стане тая и после каре белот на дирника!
32
3
 
2
 
! Отговори
Тиквеник преди 11 години
Я, па аз се чудя от де тръгна свинския грип!
31
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Майтапа настрана познавам една медицинска сестра,която може и да с по-голям ***.Каре белот спокойно може да се играе върху *** й.