По-широка, отколкото висока

Запознайте се с жената с най-големия ханш в света - цели 244 см
Обновена: 21 яну 2013 23:07 | 21 яну 2013 21:10,
57
По-широка, отколкото висока
Снимка: Facebook

Една жена със сигурност е на мнение, че мъжете обичат жените с апетитни извивки. Това е 190-килограмовата майка на четири деца Микел Руфинели, чиято обиколка на ханша е почти 244 сантиметра.

Тя е висока само 163 сантиметра и се оказва, че 39-годишната Микел, която живее в Лос Анджелис, всъщност е по-широка, отколкото е висока. Но пък тя се харесва така и не иска да се променя, пише английският вестник „Дейли мейл“.

„Обичам фигурата си и не виждам причина да пазя каквато и да е била диета, понеже нямам никакви здравословни проблеми“, обяснява Микел, която пък имала сравнително нормална обиколка на талията – 100 санитеметра.

„Мъжете не обичат слаби момичета, те си падат по извивките на тялото“, защитава се тя.

Дженифър Лопес, Ким Кардашиян и Бионсе също имат апетитни форми, на на тях поне не им се налага да се сблъскват с това, с което Микел всеки ден трябва да се бори.

Тя трябва да минава настрани почти през всички врати. Кара камион, защото в кола едва ли би могла да влезе. Вкъщи жената с най-големия ханш в света може да седи само върху стоманен стол и да спи на легло, широко поне 2 метра.

Най-големият фен на Микел е нейният съпруг - Риджи Брукс, 40-годишен компютърен специалист. Те са женени от десет години и Микел казва, че той намира необикновената й форма за много секси и й казва всеки ден колко красива е всъщност.

А Микел невинаги е била с такъв ханш. Като тийнейджърка тя била дори доста атлетична и тежала 63,5 килограма, въпреки че бедрата й били големи – наследствена черта, обяснява тя.

На 22-годишна възраст Микел ражда първото си дете – Андрю, който сега е на 19 години. И оттогава започа да качва килограми.

В следващото десетилетие тя ражда и другите три деца – Дестини, Отъм и Джъстис. Тогава бедрата й просто се надули и стигнали обиколка от 244 сантиметра.

По-широка, отколкото висока
Снимка: Facebook
„Смятам, че се получи от бременността. Не виждам друга причина да напълнея така в областта на бедрата. Е, хапвам си, но едва ли се дължи на храната“, разсъждава тя.

Микел, която учи психология, има апетит и консумира по около 3000 калории на ден.

„Сигурно 3000 калории звучат много, но въобще не са за човек с моите размери. Примерно мога да закуся две яйца с наденичка и бекон и малко картофи. Обядът е пържена риба и пържени картофки, но вечерята е всъщност голямото ми ядене“, казва тя.

„Обичам да готвя пилешко с ориз. Отделям си голяма порция, но не съм лакома. Хапвам си и фъстъци, мюсли и чипс“, разказва Микел.

Тя също така признава, че с годините е все по-доволна от тялото си: „В миналото се притеснявах за големите си бедра и правих безброй диети с млечни шейкове, но с тях не се получи. А с годините просто се научих да обичам тялото си и сега не ме е срам да го показвам.“

През последните пет години тя е участвала като модел за уебсайта „Големи красиви жени“ и така печелила по хиляда долара за сесия снимки.

„Две шивачки се грижат за дрехите ми. Иначе блузи и ризи мога да си намирам лесно, проблемът е от кръста надолу“, казва Микел. 

През годините Микел е получавала много негативни коментари относно тялото си, но тя е свикнала и дори се научила да се шегува с тях.

„Не искам да ставам по-дебела, но не искам да губя и извивиките си. Изглеждам страхотно! Надявам се дори да вдъхновя и другите жени да си мислят: тя е щастлива с тялото си, значи и аз мога да бъда“, споделя Микел. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още по темата: теглоталияханш
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
4
 
1
 
! Отговори
До 32 преди 11 години
А като извадиш пръстенцата от контакта и спреш с фантазиите каква си ?
29
1
 
3
 
! Отговори
Оногондур преди 11 години
До Анонимен 32Прибирай някой мъж в мрачината,че времето си отлита.Не бъди мнителна.
28
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Моята секретарка беще слаба стройна и красива. Омъжи се шастливо, роди 2 деца и заприлича на тази, важното е че в лицето си остана хубава, а още по важно е че мъха й умири за нея. Всеки ден идва в офиса, носи й диетична храна, и несмогва да я нацелува. Аз като съм хубавица какво ? Образование, бизнес, кариера, дом за хубост и сама като куковица
27
1
 
4
 
! Отговори
Мислете малко.... преди 11 години
Кой е този драскач дето си съчинява глупости...."Тя е висока само 156 санитемтра и се оказва, че 39-годишната Микел, която живее в Лос Анджелис, всъщност е по-широка, отколкото е висока. "Как пък го изчисихте , бихте ли обяснили ....
26
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво да прави жената, трябва да си се харесва, но за хората отстрани хич не е прекрасна гледка.
25
3
 
2
 
! Отговори
(*!*) преди 11 години
Майтапа на страна ! Как се коландрисва такова чудо ? Две кила брашно, вдигаш й краката, сипвош брашното, натискаш корема, от където излезне въздух - там влизаш
24
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
kim kato mlada
23
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТАЗИ СВИНКЯ БЕШЕ ДЕПУТАТ ОТ СВИНСКАТА ПАРТИЯ ГЕРБ.
22
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ой горката! Мойта секретарка е такава, само на 28,добра душа, хубаво лице, но винаги търсим стол по поръчка
21
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По-широка, отколкото е висока, обаче симпатяга
20
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Искре, кога ще ги стигнем американките? Та ти си просто анорексичка! Давай, рупай, да има и ние с какво да се гордеем!!
19
1
 
3
 
! Отговори
Кюфтаци на рояци преди 11 години
На такова нещо в БГ му се вика кюфте...
18
1
 
6
 
! Отговори
RedNosse преди 11 години
Трябва да се сбори с Фидосова ще е епична битка! :Д
17
2
 
1
 
! Отговори
ujas!! преди 11 години
Maleeeee taia kato ia vidiah i prochetoh statiata super mnogo se izplashih!!! Ami ako i az stana tolkova ogromna sled rajdane?! I moia hansh e shirok (ne tolkova razbira se!) Ako se podue sled rajdane i ne moga da minavam prez vrati ste se gramna! Dietite ne pomagat kogato chovek ima shiroki kosti na hansha! Dnes.bg zasto ni plashite s takiva koshmari?!! :'(
16
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
да сумираме статиите за днес: *** декар, как да правим секс с космати крака, 49 правила от които никой не се интересува? като гледам колко е часа май за днес се изчерпахте и повече няма да има с какво да ни изненадате?
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
tazi ako me nalegne..trebe da tarsim dvete dupki polovin 4as..
14
1
 
3
 
! Отговори
хАнгличан преди 11 години
Супер гууд маце!
13
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За един час може да изплюска една квартално магазинче
12
3
 
2
 
! Отговори
:o преди 11 години
хипопотам
11
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тая като пръцне и земята се разтреперва.