Ех, само да имах коса!

Всеки десети мъж готов да даде 1 година от живота си, но да има коса
30 май 2013 20:19, Красимир Ангелов
31
Ех, само да имах коса!
Снимка: Reuters

Досадното олисяване не прощава дори на кралски особи като принцовете Чарлз и Уилям, а за десет процента от мъжете то е толкова сериозен проблем, че биха заменили година от живота си за коса, пише британския "Дейли експрес". Изданието се позовава на резултатите от проучване, направено във Великобритания.

В анкетата поръчка на специализирана клиника са участвали 1500 мъже. Една трета от анкетираните твърдят, че оплешивяването вреди на самочувствието им.

Един на всеки четирима представители на силния пол пък си признава, че изпитва завист при вида на мъже с буйни коси. Всеки седми пък признава, че олисяването е повлияло върху връзката му.

Над три процента са още по-крайни и признават, че временно са губили здравия си разум заради оплешивявашото слепоочие или теме.

На въпрос от какво биха се лишили в замяна на коса, десет процента от анкетираните са заявили, че биха пожертвали година от живота си, а 25 процента биха се отказали от увеличение на заплатата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: оплешивяване
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
3
 
! Отговори
мазен гайдар преди 10 години
Най-обичам да се изцърквам на голите темена на смешни плешковци като 27!
26
0
 
2
 
! Отговори
Ivo преди 10 години
Нямам коса, но пък имам голям ... и никоя жена не се е оплакала!
25
0
 
1
 
! Отговори
Metal333 преди 10 години
До АнонименВ такъв случай ти се извинявам.Не съм такъв човек, никога не се заяждам, нито пък съдя другите за каквото и да било.Държа се така единствено, когато без причина има предразсъдъци спрямо мен (или някой от приятелите ми...)И още нещо по темата - даваш една година, имаш си грива.После пък ще получиш 10 г. отгоре, заради това че си се чувствал добре в кожата си ;-)
24
2
 
0
 
! Отговори
бай Петко преди 10 години
Как пък НЕ. Аз да не съм президент на футболен съюз. Нямам намерение да се бъркам в работите на ГОСПОД. Така ме харесва моята баба, важното дълги години да ме гали по голото теме...
23
0
 
3
 
! Отговори
Metal333 преди 10 години
До АнонименАз пък не понасям такива като тебе! По-добре, че стоите далеч от мен.Гордея се със своите 35 см и е права, на 28 години съм и си я имам.По отношение на срещуположния пол - привличам точно тези, които харесвам и аз. За всеки влак си има пътници. Голи глави колкото щете - избор голям!Прекратявам разговор с всяка, която ми постави такъв въпрос. Казвам й тя да се подстриже!
22
1
 
17
 
! Отговори
ХА, ХА преди 10 години
А ТЕЗИ, КОИТО ИМАТ КОСА СИ БРЪСНАТ ГЛАВИТЕ, ЗА ДА СЕ МУТРЕЯТ. МНОГО МЕ КЕФЯТ - БРЪСТАНИ ГЛАВИ, КЪСИ ПАНТАЛОНИ, ДЖАПАНКИ И ЧАНТИЧКА ПРЕЗ РАМО...КАКВА МЪЖЕСТВЕНОСТ САМО...
21
0
 
6
 
! Отговори
Оня преди 10 години
Според мен всеки първи мъж би дал 10 години от живота си, но да няма косми по *** :D
20
2
 
8
 
! Отговори
Шишо преди 10 години
аз пък се харесвам плешив като сврака!
19
1
 
28
 
! Отговори
cucko преди 10 години
Аз пък бих дал малкото ми останала коса за 1 години допълнително :) Свят широк, хора всякакви.
18
3
 
2
 
! Отговори
Aleksandar Mihaylov преди 10 години
6e si dam moita za +1 godina vednaga..... vmesto na 26 stavam na 25 i nekoi deto e na 50 6e stane na 51 s kosa.... imam sini o4i, razmenqm gi za bez zna4enie kakvi samo da vijdat za o6te 1g ako ima jelae6ti pi6ete :)
17
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
гола глава не отива на всеки мъж, а нашенската мода направо всички да приличат на мутри с обръснати глави я няма по развития свят. Така че не прекалявайте с голите глави, не е чак толкова секси :)
16
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Курдо КоленковКои жени имаш предвид тия на които праскаш *** из порно сайтовете ли? Ми , то не може, хем да онанираш, хем да имаш коса. За да има коса трябва въздържание от секс и ***. Не може хем душата в Рая , хем .... до края:)
15
5
 
25
 
! Отговори
Курдо Коленков преди 10 години
Аз пък не давам и една секунда от живота си за да имам пак коса! Такъв кеф ми е да съм с обръсната глава, а и да си призная откакто оплешевях и ми потръгна повече и с жените ;-) Да не говорим за финансовата страна - това: подстригване, шампоани, гелове, сешуари, гребени, прически разни модни....пффффффф....въобще не ми дреме на "дедовия", че съм без коса! Тея статии за комплексарите и нали знаете приказката: на крива "ракета" - "косата" и пречи ;-)
14
6
 
20
 
! Отговори
жена преди 10 години
аз пък познавам жени, които харесват плешиви мъже. Олисяващите няма от какво да се страхуват - косата е последното нещо, заради което една женаби ги пренебрегнала
13
7
 
14
 
! Отговори
Peu преди 10 години
Плешиви мъже, които нямат достатъчно сексуален опит със жените, си мислят че мъжката външност е от значение, развиват комплекси за малоценност и в следствие на комплексите, а не на плашивостта, изглеждат непривлекателни за жените. Но плешиви мъже, които имат достатъчно сексуален опит, и са на мнение, че жените се интересуват единствено от материалните възможности на мъжа, не развиват комплекси за малоценност и въпреки плешивостта, изглеждат привлекателни за противния пол.
12
2
 
2
 
! Отговори
Bob marley преди 10 години
Епа ази съм чел че косата можела да се възстанови с медитация и любов, ама незнам някой с опит да каже
11
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Те пък! Мъжете без коса са толкова секси! А някога, в древността, голата глава е била привилегия само на жреции посветени!
10
3
 
10
 
! Отговори
Lo_Ridah преди 10 години
бе аз си се подстригвах 1ви номер и преди да почне да ми заминава косата... Най-мързеливата работа е това :)
9
11
 
36
 
! Отговори
Според мен преди 10 години
1 от причините за това е многото тестостерон. Мисля, че по-важното е оня долу да е корав и да иб*ш здраво : )
8
4
 
46
 
! Отговори
Дебора преди 10 години
Мъж без коса е нормално и поносимо , но без акъл.... е нетърпимо.Обърнете внимание младежите които работят в Hintech, работа свързана с висока технология компютри и телефони 60% са с голи глави, ..лесни и бързи за подръжка.;)С гола глава се свиква, но с празна глава е невъзможно да се свикне.