Микро офиси за макро идеи

Щурите офиси, които ще отприщят вашата креативност
27 юни 2013 17:15,
2
Микро офиси за макро идеи
Снимка: interiorholic.com

В Западния свят напоследък е много модерно хората да си създават миниатюрна офис среда в задния двор на дома си. Това са миниатюрни къщички, ползвани като кабинети. Те са много подходящи за хора, които си работят от вкъщи, но стават и за работохолици, които не могат да спрат да работят, дори след като се приберат вечер.

Отделяйки се от основния си дом, в тях хората могат да постигнат „манталитета" на професионализъм и удобство, характерни за класическата офис среда. Те, хем работят извън дома си, хем физически са на негова територия, което е доста удобно, като им се допие студена бира, например.

Съвременните „офиси в задния двор" не са реновирани гаражни пространства, а са малки къщички с иновативен дизайн. Една от най-футуристичните от тях е яйцето „Exbury", което представлява работното пространство, плаващо върху вода.

Този офис е проектиран от PAD Studio и е построен на принципа на изграждането на лодка. Първоначално яйцето е създадено за лабораторни изследвания на живота в една река. Яйцевидният офис се захранва със слънчева енергия и в него има работен кът с бюро, хамак, малка печка, телевизор и дори малко мокро помещение. Цялата конструкция е от дърво.

Вижте и още предложения за подобни, модернистични микро офиси в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
34
 
! Отговори
От Австралия, Сидни преди 10 години
Ти по каква нужда по-точно дойде? Голяма или малка
1
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
дрън дрън ... напоследък било моредно. Айде няма нужда!