Най-дразнещите навици в леглото

16% от мъжете биха гушкали плюшена играчка вместо жена
4 окт 2013 22:50, Елка Василева
17
Най-дразнещите навици в леглото
Снимка: архив, Reuters

Меденият месец безвъзвратно е приключил, когато половинката ви се оплаче, че спите без пижама или нощница. Това показват резултатите от проучване, разкриващо най-дразнещите навици в леглото, пише в. "Дейли експрес".

Спането без дрехи обаче не е най-досадният навик - на първо място хората поставят хъркането, въпреки че 44 процента от тях признават, че също не го спестяват на партньорите си.

Сред дразнещите привички участниците в допитването, направено във Великобритания от компания "Dreams", посочват още придърпването на завивките, въртенето в кревата, "промъкването" на територията на партньора, вкарването на студ под завивките, сутрешния дъх, потенето, пускането на домашни любимци в леглото и говоренето насън.

Въпреки че е споменато сред дразнещите навици, 10 процента от двойките признават, че биха предпочели да делят леглото си с домашен любимец вместо с партньора си.

Оказва се също, че 16 процента от мъжете биха гушкали плюшена играчка вместо представителка на нежния пол.

Проучването разкрива, че заради досадните навици на половинките си 74 процента от хората губят седем часа сън седмично. Не само партньорите са причина за дрязги в леглото - една на десет двойка споделя, че води спорове за тъщи, свекърви, приятели, клюки, ваканции.

Въпреки оплакванията над 50 процента от двойките се радват на времето, прекарано заедно с любимия човек в кревата, и то не заради интимните страсти. Леглото е място за различни приятни занимания - четене, гледане на телевизия, сърфиране в интернет, както и за обсъждане на важни житейски ситуации и вземане на сериозни решения, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: леглодразнещи навици
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
3
 
! Отговори
Ония преди 10 години
Абе, я се застреляйте с тая статия за девствени хомосексуалисти. Кой ще ти гушка плюшена играчка вместо да си гушка половинката или пък кой нормален спи с дрехи под юргана или в жегите през лятото. Тия британци са абсурдни, а тоя сайт е още по ***, че им публикува глупостите. В България нещата са далеч по-различни, толкова ли е трудно да се анкетират 20-30 нормални двойки, за да стане ясно, че написаното тук не е база за сравнение!
11
6
 
8
 
! Отговори
Керестелиев преди 10 години
Жената първи а и може да се на драска ако е правила преди това *** секс със селянин тракторист демек невеж гбубиянин . Другият шанс е след сандвич тройка .
10
4
 
14
 
! Отговори
g преди 10 години
*** ,тия глупости дето сте ги преписали от,, дейли меили''се отнасят за британските *** тях сме ги виждали и много по зле, вземете и се потрудете и направете анкета при нас кои са тези дразнещи навици ,а не да преписвате всичко наготово, журналисти
9
2
 
39
 
! Отговори
забележка преди 10 години
Хъркането не се причислява към навиците, това е физиология
8
5
 
16
 
! Отговори
Жан преди 10 години
Акон са на зелева диета, и двамата ще си пръцкат на зеле :) Йената редовно си мастурбира и това не ми пречи и ме кефи :)
7
1
 
29
 
! Отговори
Адам преди 10 години
Имам един въпрос до 6 ПрррИзвинението прави ли миризмата от пръднята люлякова или жасминова ? човек трябва да се съобразява и да не прави това което не иска другия да му направиНай добрия вариант е едно достатачно голямо легло над 160 с 2 завивки, Спестява много неприятни чувства които се отразяват на желанието един към друг
6
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей затова всеки да си има отделна спалня и отделно от това стая за срещи.Укрепва връзката.Лошото е,че е плюс 80 квадрата на жилището...
5
3
 
42
 
! Отговори
Рррр преди 10 години
До 4 и 5Жена да ви пръдне в леглото е отвратително, а мъж да го направи приятно ли е според вас? Същата гадория. Айде жената ще се притесни, извини а мъжът все едно ни лук ял ни лук мирисалл
4
18
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жена да ти хърка в леглото е просто отвратително. А да ти пърди е просто усмъртително.
3
16
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жена да ти пърди в леглото си е направо отврат.
2
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А бе, тия не изпускат ли газове?Или им е голям кеф да си душат пръдните?
1
6
 
60
 
! Отговори
Казанова преди 10 години
"16% от мъжете биха гушкали плюшена играчка вместо жена"Това са ****али, не МЪЖЕ.