Колумбийки обявиха сексстачка с "Движението на кръстосаните крака"

Искането им е да се асфалтира пътят до най-близкия град
25 окт 2013 22:15, Елка Василева
0
Колумбийки обявиха сексстачка с "Движението на кръстосаните крака"
Снимка: архив, Reuters

Жените от колумбийското селце Барбакаос наложиха сексуални пости на партньорите си, докато не бъде асфалтиран пътят, който свърза селото с най-близкия град, съобщава Пъблик рейдио интърнешънъл.

Жените кръстиха протеста си "Движението на кръстосаните крака".

Недоволството на дамите идвало от факта, че селото им било разположено в Андите. И за да се стигне от Барбакаос, разположен в югозападната част на Колумбия, до най-близкия град, били необходими 14 часа премеждия по разнебитения път. Много от болните, които трябвало да постъпят в болница, умирали по време на дългия преход.

"Ние няма да раждаме деца, след като не знаем дали ще оживеят, докато ги закараме до лекар", заяви ръководителката на движението Руби Кинонес.

Всъщност това е втората сексстачка на жените от Барбакаос от 2011 година насам. Тогава те за пръв път въстанаха по този нетрадиционен начин срещу лошото състояние на пътя. Преди две години заради дупките по пътя починаха млада жена и нероденото й бебе.

След 3 месеца и 19 дни полово въздържание политиците от околността тогава обещаха да издействат 21 милиона долара от правителството за ремонта на половината от пътната инфраструктура. Но две години по-късно нищо не се промени и стачните действия бяха възобновени.
 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари