Позната ли ви е тази къща?

12-те най-известни къщи от телевизията и киното
Обновена: 10 ное 2013 17:32 | 10 ное 2013 17:32,
4
Позната ли ви е тази къща?
В този дом се години наред се "криеше" Алф. Снимка: interiorholic.com

Предлагаме ви една колекция от разпознаваеми къщи, които станаха известни със своите „роли" в киното и телевизията.

В някои от тях живееха любими образи от екрана като Кари Брадшоу, Мисис и мистър Смит, приятелите Рос, Чандлър, Моника, Рейчъл и Джоуи от едноименния сериал, Отчаяните съпруги, и т.н. Тези недвижими имоти са станали емблематични и за щастие някои от тях могат да бъдат посетени до днес от феновете и те да усетят начина на живот на своите любими герои.

Къщите, които ви представяме, се различават много по възраст, архитектура и стил. Някои от тях са огромни имения, а други са по-скромни жилища. Първата такава къща е тази, в която живееше семейство Танер (Уили, Кейт, Лин и Брайън) и , разбира се, Алф - един от най-любимите телевизионни герои на 80-те.

Тя се намира в Лос Анджелис и продължава да е очарователна, 23 години след края на снимките на ситкома, който беше вдъхновен от хита "Извънземното".

Вижте другите подобни къщи в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Марина преди 10 години
За къщата на Кари Брадшоу, това е сградата, която е използвана за екстериор, която се намира на 64 Perry str West Village, а във филма тя живее Между Парк Авеню и Медисън на 73та, което е Upper East SIde.
3
0
 
1
 
! Отговори
no name преди 10 години
На Приятели са ползвали фасадата на сградата само за външните снимки, иначе апартаментите на Моника/Рейчъл и Джоуи/Чандлър и кафенето (central perk) са изцяло декор. Има клипчета в тубата как се сглобява преди снимките на епизодите :)
2
3
 
11
 
! Отговори
Дид преди 10 години
Веднага познах сградата на "Friends" ;}
1
4
 
38
 
! Отговори
чичо Чарли преди 10 години
Тялото *** такива , къде е къщата ми на плажа в Малибу ?