Анджи, Лиз, Сюзън... Ще спиш с Меги!

11 000 британци се включиха в първата сексуална лотария
17 яну 2014 22:15, Александър Попов
13
Анджи, Лиз, Сюзън... Ще спиш с Меги!
Снимка: Reuters

На Острова отново се доказаха като новатори. Сайт за запознанства организира първата сексуална лотария във Великобритания, която се радва на изключителен интерес. В вече са се включили над 11 хиляди души, пише в. "Мирър".

Организаторите на играта обещават на победителите "върховното изживяване на сляпо", като гарантират безплатна и луксозна любовна нощ със съвършено непознат.

Щастливата двойка ще бъде настанена в специална стая, оборудвана с огледала на тавана и пилон за танци. Тя е част от хотел "Пелироко" в Брайтън и се слави като "върховната стая за изживяване на неприличен уикенд", пише БТА.

Лотарията се организира от сайта за запознанства Форгет динър, очаква се в нея да се включат още хиляди нови участници.

Сайтът е за хора, търсещи запознанства с партньори с чувство за хумор. Той е основан преди 5 години и в него членуват 210 хиляди души.


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
ДО-10 преди 7 години
На това късмет ли му викаш? А да те питам тогава -КАК ЩЕ И НАМЕРИШ ДЖАНКАТА?
9
0
 
5
 
! Отговори
Късметлия преди 7 години
Спечелих ! Падна ми се в луксозна стая да *** една 200 килограмова с 100 кила ***, ето това е джакпот.
8
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименЕгати и моралиста!Това ми звучи като:-Завиждам на англичание, че така са си устроили държавата, че да живеят по-добре, да създават и градят нови неща и дори да си направят томбола за секс.Като сме толкова умни и ние да си бяхме изградили такава държава, че англичани да искат да идват тук.Но, преди да стане това, спри да бълваш простотии по адрес на една от най-великите нации в света.
7
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"какъв упадак,тия англичани трябва да се изтребят до крак...българите им вършат черната работа без пари ,а те се чудят с какво да се занимават..***"Ба! Никой не кара българите да им вършат черната работа НАСИЛА. А те си живеят живота както го могат - може да са простаци, но поне си стоят в родината си и правят деца,за разлика от българите.
6
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
какъв упадак,тия англичани трябва да се изтребят до крак...българите им вършат черната работа без пари ,а те се чудят с какво да се занимават..***
5
1
 
3
 
! Отговори
НЕУК преди 7 години
ДО-2-3-5Какви са гащите?Мръсни ,чисти или скъсани? Сол , Червен пипер слага ли се? Мият ли си аспусите?
4
3
 
2
 
! Отговори
ot London преди 7 години
До комунистите Не забравяй, че това се случва в Брайтън, където е столицата на хомо двойките. Пък и е лотария- каквото спечелиш, ще си го ползваш!
3
6
 
27
 
! Отговори
прокопсия нема преди 7 години
Що за объркан свят: Да наричаш разврата и содомията новаторство! Да ви дера и евро "ценностите"
2
4
 
14
 
! Отговори
комунистите са лъжци преди 7 години
Не са новатори.Подобни лотарии има сред българските къзълбаши. В един голям казан се слагат всички долни *** на мъжете и жените, и се разбъркват. После се вадят по двойки и кой с когото се падне.Гадно е, но това се говори сред турците.
1
3
 
12
 
! Отговори
комунистите са лъжци преди 7 години
Ако се паднат мъж с мъж какво правят?