Адът, през който минава всеки елитен боец на САЩ

Пентагонът представи уникални кадри от лагерите за подготовка на армията
Обновена: 24 яну 2014 09:55 | 23 яну 2014 19:56, Александър Попов
199

10-дневният курс, който подготвя войниците за атаки от хеликоптер. Мнозина смятат тези 10 дни за най-тежките физически в армията. Снимка: Sgt. Michael J. MacLeod

Пентагонът пусна уникални снимки, правени през изминалата година, които показват, че военното обучение не е шега.

За да бъдеш част от елитната американска армия, минаваш през лагери, които са сравнявани с ад. Бъдещите войници са подлагани на различни степени на физически и психически стрес в рамките на 12 седмици. Слабите отпадат, а тези, които преминават, осъзнават какво да очакват от военната служба.

Този лагер обаче е само началото, нещо като загрявка. Въпреки това над 40% от кандидатите отпадат още в първите седмици. Програмите за обучение са предназначени да "заличат" всякакво цивилно отношение и има за цел да превърне кандидатите в лоялни и дисциплинирани войници, част от въоръжените сили на САЩ.

Вижте най-добрите снимки от 2013 година, пуснати от Министерството на отбраната на САЩ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Още по темата: обучениеПентагонът
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
0
 
5
 
! Отговори
до 169 преди 10 години
хамерикуния имала еди каква си финансова мощ и дрън, дрън, НА ТЕБЕ ИЗВЕСТНО ЛИ ТИ Е ЧЕ САМО В ВИЕТНАМ СА ХВЪРЛИЛИ 4ПЪТИ ПОВЕЧЕ БОМБИ ОТКОЛКОТО Е ХВЪРЛЯНО ПРЗ 2 СВЕТОВНА, И КАКВО СТАНА , *** СЕ И ЗАЩО, ЗАЩОТО ВИЕТНАМЦИТЕ ИМ ДУПЧЕХА ЗАДНИТЕ ЧАСТИ С ЗАОСТРЕНИ БАМБУКОВИ ПРЪЧИЦИ, И КЪДЕ СА ПОСТИГНАЛИ ОБЕДИТЕЛНА ПОБЕДА НА ПО СЕРИОЗЕН ПРОТИВНИК , НИКЪДЕ СЕГА И В АФГАНИСТАН СИ ПЛАЩАТ НА ТАЛИБАНИТЕ ДА МОГАТ БЕЗПРИПЯТСТВЕНО КАМИОНИТЕ ИМ ДА ДОСТИГАТ КАБУЛ, ОСТАНАЛАТА ЧАСТ Е ПОД КОНТРОЛ НА БРАДАТИТЕ..
146
1
 
3
 
! Отговори
do 170 преди 10 години
Свери си инфото, от американец съм чувал да ми разказва как 2 иракски БМП-та заличават американски танков батальон, забравил да повика помощ от въздуха, гола вода са на бойното поле, ако нямат 100кратно преимущество не си показват носа от казармата, но даже и тогава нямат гаранция за успех, защото са наемници-окупатори!
145
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това с кобрата ми хареса!
144
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Може да са се на*ирали, ама никой не завижда на на*раните от тях...
143
1
 
8
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Навсякъде където отидоха тия некадърници навсякъде се *раха . . . ( Ирак, Афганистан, Сомалия ) и тази новина е *** пропаганда, на снимка номер 7 ТОВА ХАМЕРИКАНЦИ ЛИ СА цццццццццц да се кланят на убийци - наемни при това, руснака *** ще ги свари ...
142
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Където и да е минала тази велика армия от супермени, навсякъде се е наси*ала до ушите- Виетнам, Ирак, Афганистан...
141
10
 
0
 
! Отговори
гей преди 10 години
Мечтата ми е да съм тюлен в САЩ!
140
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най-трудно е обучението на елитните части - тюлените в САЩ, спецназ в Русия, SAS в Англия, GSG-9 в Германия, Куника в Япония и така нататък. Всички спецчасти по света, без значение дали са от Азербайджан, Китай, или Франция получават много добро, на моменти брутално обучение. Няма страна със слаби или необучени спецчасти, а това на снимките е част от обучението на стандартната армия и морската пехота - нищо особено.
139
3
 
6
 
! Отговори
ник преди 10 години
до170 Ако руснаците действаха в Грузия както американците в Ирак сега щеше да питаш къде е Грузия!На американците номера е да избиват цивилни с ракети (уж случайно) за да спечелят накоя война!Примери-в Югославия няколко колони бежанци в които имаше трактори,цивилен влак,мостовете на които имаше цивилни,сватбари,в Ирак заблудени ракети на пазара в Багдад 5000 убити!Хирошима?
138
3
 
10
 
! Отговори
mishuga преди 10 години
абе ква е тая пропаганда за сащ, не разбирам! какво му пука на обикновения човек не-американец, за тия неща?!
137
13
 
3
 
! Отговори
pamet преди 10 години
Ирак имаше 4-тата по големина,въоръжена уж модерна руска техника и обучена от уж най-великите руски специалисти и съветници.Какво стана за един месец видяхме всички.Колкото до Афганистан видяхме как се изнасят като бити мужици.Дори една Грузия,без собствена авиация .за два дни им свали 2 самолета и им плени един генерал.Статистиката не е много радостна
136
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Aбе дудуци руски, Aмерикa си имa държaвен бюджет, те си плaщaт зa нaй- могъщaтa военнa мaшинa! БВП нa СAЩ е нaд 16 трилионa- нaй- голямaтa икономикa, всъщност и нa ЕС е около тaзи цифрa, дори мaлко отгоре! Китaйския БВП е 6 трилионa, руския, a познaйте колко е? хa, хa, хa сaмо с износ нa ресурси не стaвa, трябвa и aкъл! Инaче злобейте *** нa москвa, Пентaгонa ежегодно рaзполaгa с един трилион долaрa, върхови технологии, нaй- силния оръжеен комплекс в светa! Злобейтеееее!
135
4
 
20
 
! Отговори
187 преди 10 години
смърт за тия ***! колко е годишния бюджет на пентагона? трилиони? с толкова пари дали не може да се решат проблемите на държавите които щатите нападат?
134
1
 
13
 
! Отговори
JustTom преди 10 години
На снимка 7, много ясно се вижда, че това не са Хамерискански войници... Айде малко по-сериозно с измислените нови, а?
133
3
 
17
 
! Отговори
neni4a преди 10 години
До Анонимен 163 Армията им е била най-добрата в света? Къде се е доказало бе? В полу-средновековен Афганистан и Ирак ли? В Сомалия? Защо не нападнаха Иран,като толкова много се точиха по едно време? Защо бе? Единственото в което е по-по-най е технологията,ама не може да лежат само на една технология.
132
1
 
20
 
! Отговори
оаяжао преди 10 години
да ги пратят в нащо село Коиловци. Ако там оцелеят от наще селяни с дъските, ще стане нещо от тия женчовци. Наще в коиловци не само бият но сетне и препикават битото
131
21
 
4
 
! Отговори
pamet преди 10 години
До До 149няма нужда да разрешават в руската армия да служат хомо.Тя цялата армия е от такива
130
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Армията им е най-добрата. Факт. Лошото е, че цял свят "плащат" за нея. Иначе аз в казармата съм държал повече метла отколкото пушка, въпреки че бях в елитната Горнобанска бригада. Откраднаха ми най-хубавите години от живота ш.баните фуражки.
129
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
159 Аргументирай се.
128
6
 
35
 
! Отговори
nikonik преди 10 години
Стига сте ги хвалили тези американци. те са номер едно в правенето на реклама. Когато и един от тия може да издържи 10 секунди прав след кило домашна ракия (45 градуса минимум) тогава да имат претенции, а да то тогава може да си ,,играят на мъже,, .....