Публичните домове отвътре

Вижте един любопитен проект на фотографа Марк Макандрюс
Обновена: 24 фев 2014 16:25 | 24 фев 2014 16:03, Александър Попов
49

Когато Макандрюс започва да снима бордеи Невада, той очаква да намери долнопробни места, пълни с наркотици. Това, което открил в места като "Wild Horse Ranch", е нещо съвсем различно. Снимка: Марк Макандрюс

Преди да отпътува за Невада, фотографът Марк Макандрюс никога не е стъпвал в стриптийз клуб, камо ли в бордей.

В продължение на пет години той отсяда редовно в публичните домове, среща се със собствениците и прави уникални кадри, с които да документира живота в тях - какви хора ги държат, какви жени работят там, каква е атмосферата.

Макандрюс споделя някои снимки в Businessinsider от този непознат за мнозина свят, а цялото пътешествие в страната на бордеите той е описал в своята книга "Nevada Rose".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още по темата: публични домове
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз си истрих линията на живота от чикий и бицепса ми стана като на първолаче главата!Защо тука няма легални бърдаци а наште моми пътуват до ЗАПАДА да се чукат?Нелегални има ама по 100долара !!!
38
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
снимка 8 - много яка мацка
37
2
 
5
 
! Отговори
Една мацка от сферат преди 10 години
Питайте мен-какви бордеи има в Германия, това тук направо си е мизерия. И в Дубай съм работила, но там проблема е, че в 90% от хотелите не се допускат мъж и жена да спят заедно, ако не са съпрузи и правят страхотни проблеми.
36
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До до 35...а тук има много неграмотни
35
2
 
10
 
! Отговори
до 35 преди 10 години
Че тя Хамерика е 95% запостели села.
34
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Така като гледам тия снимки не са нито от Вегас нито от Рино, а само от някакви запустели села. Иначе там не ти трябва да ходиш на публичен дом, раздават едни брошурки по улиците, избираш си някоя и си я поръчваш по телефона да дойде в хотела. Жените са си обикновени момичета от съседна Калифорния или Аризона, които идват да заработят по някоя кинта през ваканцията или през уикенда. Всичко се възприема за абсолютно нормално.
33
6
 
4
 
! Отговори
.. преди 10 години
Другарят Кастро да им прати въртолети, че до Невада кораб трудно ще стигне. И от въртолетите - в океана, при акулите. И к.р.ите и собствениците.
32
0
 
4
 
! Отговори
. преди 10 години
ha ha haПартизан за бой се стяга.
31
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 28Ти откъде знаеш какво е харесал Мануел Ферара в съпругата си? Аз даже не змнаех че има съпруга и не знам как изглежда, но предполагам от коментара ти че не е първа красавица. Човека е видял може би нещо друго в нея, което не го вижда в порно актрисите? Замислял ли си се над това?
30
0
 
9
 
! Отговори
анонимна преди 10 години
Това за водеща новина ли е? Браво!
29
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Оохххх на батя гълъбчетата . Много ще ги любя ама нямам пари да отида до там
28
6
 
22
 
! Отговори
Omnia Mea преди 10 години
Този материал е по-актуален за отпечатване в Киев, в някой от местните сайтове с обяви за работа, че както е тръгнало, с това ще борят глада майданчиците след месец-два.
27
3
 
6
 
! Отговори
Нерез преди 10 години
Абе не знам, ама тия двете на 17-та снимка бих ги уважил. Особено това лявото ... ммммм, хубавица е.
26
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най-големият е Мануел Ферара!Тоя пич не стига че е най-красивият, ами и най- големият е.ач!Само докато го видят порно актрисите и се подмокрят, особено новите в бранша.
25
2
 
22
 
! Отговори
Чарли до 27 преди 10 години
Не знам какво става.......този клуб където ние ходихме беше само за хетеросексуални! Сигурно има такива но за гейове...не знам. Имай предвид че там идват и суингъри. Примерно семейство жена със мъжа си и всеки си намира партньор.... някой пък правят тройки четворки.....Освен това си има определни правила със които се съгласяваш преди да влезеш. Ако ги нарушиш ще те помолят да напуснеш и повече няма да те пуснат там.
24
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ЧарлиА кво става,ако тебе те хареса някой с надървен?Пак ли си вземате стая?
23
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ицоПрилича на римски пехотинец,но иначе може да тегли каруца,като унгарски кон!
22
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Йово Защо си мислиш, че демокрацията значи слободия? Демократичното управление е едно, а местните морални норми - съвсем друго. Това, че в България се ходи на работа в офис с мрежести чорапи, си е местна специфика, не ви е задължил Чичо Сам да си обличате жените като танцьорки на пилон.
21
3
 
11
 
! Отговори
? преди 10 години
И за какво ни е този материал..............голям проект, голямо нещо......в оня кър, за дивите им нравиНие сме в Европа, не забравяйте, освен секс тук са били цивилизовани хората!само бедните духом са научени, като няма пари за книги и играчки, да си играят на........
20
3
 
32
 
! Отговори
Чарли преди 10 години
Нищо особенно..... в западна Европа какви бордеи има....а в Холандия и Германия има едни места дето секса е без пари. Нещо като клуб за секс маниаци. Събличаш се и влизаш в една стая и там всички са голи, мъже жени.... и ако се харесате с някоя дама си наемате стая и така......С едни приятел ходихме и аз в началото си викам, кой знае какви крокодили ще са жените..... да ама не! Оказа се че страхотни мацки ходят там. Някой просто отиват за да релаксират след дългия работ ден. други пък от скука..