Президентски лукс в океана

Вижте яхтата "Хъни Фиц", возила петима президенти на САЩ
28 фев 2014 18:16, Красимир Ангелов
31

Снимка: Reuters

Едва ли има някой, който да не знае за "Еърфорс 1" - летящият дом на американските президенти. Най-популярният самолет в света превозва държавния глава на САЩ до всяка точка на света и е винаги до него по време на целия президентски мандат.

Разбира се, самолетът далеч не е единственото превозно средство в огромния парк на обитателите на Белия дом, което буди възхищение.

Екипът на Dnes.bg събра за вас впечатляващи кадри от яхтата „Хъни Фиц“, возила на борда си цели петима американски президенти – Хари Труман, Дуайт Айзенхауер, Джон Кенеди, Линдън  Джонсън и Ричард Никсън.

Днес 93-метрова дървена моторна яхта е възстановена след годините, когато е возила държавните мъже на САЩ и се намира в Уест Палм Бийч, Флорида.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
st преди 10 години
До до ст Абсолютно про западно и си жевеея 6 със доларите ти в киев ако се местиш успех и HAVE A GREAT LIFE.
29
0
 
2
 
! Отговори
насе преди 10 години
То и в Маями повечето е на 1 ниво Примерно Мирамар Флорида 24 SW 6528 е типична гледка от Америка ,едноетажно бунгало.
28
1
 
5
 
! Отговори
Атанас преди 10 години
Стандарт на живот в Америка.Добре бе хора. Сега има интернет има снимки. Влезте в Street ViewВижте един квартал в Калифорния или Флорида или Тексас за какво говорим.Само еднофамилни къщи с двор , уредено чисто , и много голяма част от тях имат и басейни.Във северните щати няма толкова басейни по обясними причини
27
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тая е на Бойко.Дал я е под наем на колегите в УСА.Той си башка рентиер.
26
3
 
2
 
! Отговори
до ст преди 10 години
Аз пък се чудих защо си бил толкова про-западно настроен ,абе момко в България за 2 седмици съм изкарвал 5000лв чиста печалба когато имаше работа и го играех фирма с още 5 *** юнака.Въпроса е какво може да си позволиш с тея 8000 долара там дето си ги спестил и какво може да си позволиш в Украйна.Нали знаеш ,че не върви да свиваш цигарки ,да пиеш биричка и да се биеш ,че си се върнал с многото пари ,кога си живял скотски.А украйнците още 90 те имаха заплати от 1500$ за специалисти
25
0
 
2
 
! Отговори
ASI преди 10 години
PERNISHKA shte izlezesledete i vijte :)
24
4
 
4
 
! Отговори
st преди 10 години
До EUSSR Не прави сравнения, първата година в Ocean city MD бачках във бюфет за 9 на час и като втора работа на паркинг за 8 на час и краят на сезона имах 8 бона дали в киев със същтата работа за 5 месеца ще изкарам 8 бона в долари ааааааааааааа спестени при това.
23
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Яхта возила петима президенти от различни епохи.Вълнуващо,нали."Как ще ги стигнем американците"...дай си ми чистачките..."
22
3
 
11
 
! Отговори
Гошо преди 10 години
Това е най-демократичната и хуманна яхта в света. Изключително скромно направена и с много малко средства. Такава обещаха на всеки българин, сега и на всеки украинец да има в изключително скоро време.
21
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Лукс видях в къщата на Янукович ......полюлей за 480 хиляди евро...златни кранове в тоалетната .....голф игрище ,зоологическа градина,кораб в езерото.....и още и още....А това е някаква лодка....нищо луксозно не виждам в нея.......Хората ,които притежават яхти ,със сигурно ползват по голям лукс по този на снимките....
20
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако изгледате снимките ще видите , че няма нищо луксозно.
19
7
 
6
 
! Отговори
EUSSR преди 10 години
А трърдяха, че Янукович си е създал лукс???
18
0
 
7
 
! Отговори
Къци Вапцаров преди 10 години
до вапци къцевИ не само това, всички ще имат златни бидета и къщи като на Янукович. Народа ще е толкова доволен, че всички техни качествени специалисти ще останат в Украйна и ще настане всеобщ просперитет.
17
1
 
6
 
! Отговори
do 3 преди 10 години
Що говориш глупости бе мен?Оф Мишок,скрии се деней си отваряй устата......Аз живея в САЩ ,какво мислиш бе ***...че тук всичко е розово? Че е лесно? Или че едва ли не те чакат с червения килим и с хляб и сол а ??
16
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
A във Венесуела мадуровците продължават да убиват хора...жертвите са вече 17.
15
2
 
4
 
! Отговори
г-н ПИЧ преди 10 години
Даже може да се обзаложим ,че има български "села" в които квадратурата в метричната система е с по-голяма стоиност от най-големите имоти в някои щати пресметнато в имперските системи.Или на български!КВ.М и КВ .Фут
14
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
14Взе ми думите!!
13
5
 
14
 
! Отговори
Янукович преди 10 години
За тия президенти- лукс може,а за Янукович не може.
12
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"САЩ средната класа от работещи хора, има къща на два етажа, басейн, две коли, и 3 спални"Реално 80% от домовете са на 1 ниво ,басейни имат 5% и то само в скъпарските квартали.2 коли ги имат вече всички навсякаде.3 спални се получават като думта коридор изчезне от речника на архитекта.А за работата е най-забавно ,че там ако не работиш си на улицата ,дома с басейна отива на банката ,а всичкото което си изплащал потъва.Щастлив живот дето му се вика !Картонената къща след 20 години вони!
11
1
 
7
 
! Отговори
вапци къцев преди 10 години
До Къци Вапцаровще потекат не реки,а цели океани,също както в България!Или по-точно:ЩЕ ПОТЕКАТ В ОСМЪК НА 31 ФЕВРУАРИ!