Президентски лукс в океана

Вижте яхтата "Хъни Фиц", возила петима президенти на САЩ
28 фев 2014 18:16, Красимир Ангелов
31

Снимка: Reuters

Едва ли има някой, който да не знае за "Еърфорс 1" - летящият дом на американските президенти. Най-популярният самолет в света превозва държавния глава на САЩ до всяка точка на света и е винаги до него по време на целия президентски мандат.

Разбира се, самолетът далеч не е единственото превозно средство в огромния парк на обитателите на Белия дом, което буди възхищение.

Екипът на Dnes.bg събра за вас впечатляващи кадри от яхтата „Хъни Фиц“, возила на борда си цели петима американски президенти – Хари Труман, Дуайт Айзенхауер, Джон Кенеди, Линдън  Джонсън и Ричард Никсън.

Днес 93-метрова дървена моторна яхта е възстановена след годините, когато е возила държавните мъже на САЩ и се намира в Уест Палм Бийч, Флорида.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ne se boite za ukraincite, te takiva strahotii I krizi sa prejiveli!Edna ukrainka mi se kalneshe . che v nachaloto na 90 te im plastali zaplati s kserografirani pari! Koshmar nyakakav v BG takoiva nikoga ne ebilo
9
4
 
12
 
! Отговори
до ПИЧ преди 10 години
И като се сабуди в Небраска ,краката ти бяха в контакта ,а талашитения коптор пак смърдеше ужасно.Пикапа не искаше да пали ,а закасняваше с 3 -тата си вноска за тая година.Ще ви спирам розовите филмчета ,че много взехте да ги вярвате.
8
5
 
10
 
! Отговори
Къци Вапцаров преди 10 години
Няма значение как живеят украинците сега, като влязат в ЕС ще потекат реки от злато.
7
4
 
9
 
! Отговори
3 преди 10 години
Това са глупости. Докато в държавата има бедни, гладни и болни хора (а в Щатите има милиони такива) е неморално и гнусно "слугите на народа" да харчат милиарди за кефа си. По твоята логика Плевнелиев трябва да кара колело, а резиденцията му да е палатка в някой подлез.
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако има златно биде на яхтата,КУПУВАМ веднага!Ваш Янукович
5
9
 
10
 
! Отговори
до -1 преди 10 години
До Анонимен - 1Значи на лукса на Янукович трябва да се възмущаваме, а тия даже умишлено се хвалят и трябва да им се възхищаваме... ех тия двойни стандарти... ******* пак бъркаш нещата, лукса на Янукович е на Янкулович и нито един президент няма да влезне в негоза да го използва, Тук става за яхта която е на всички поколения президенти и не е собственост на нито един от тях,Същото е и с Белия дом, елисейския дворец и,т,н,Започвайте да се интересувате хора защото незнанието е лоша работа
4
5
 
9
 
! Отговори
Един човек преди 10 години
:))))) Добър опит, другари от днес.бг, браво! Изпълнихте норматива за днес. Ама как живеят украинците, а как живеят американците? Има малка разлика май, а?
3
16
 
8
 
! Отговори
Пич преди 10 години
Има една малка разлика, скъпи ми русофили. В САЩ средната класа от работещи хора, има къща на два етажа, басейн, две коли, и 3 спални. В Украйна нещата седят по малко по-различен начин. НЕ искам да ви разочаровам, но сравнението ви с резиденцията на Янукович на фона на десйтвителността в Украйна, е меко казано неуместна. Това е и за всички ***, които ще застъпят тази теза след малко ...
2
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Поне тоалетните чинии не са от злато... Напредък е на фона на Янкулович.
1
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Значи на лукса на Янукович трябва да се възмущаваме, а тия даже умишлено се хвалят и трябва да им се възхищаваме... ех тия двойни стандарти...