Нов хит на Евровизия - изпълнителка с рокля и брада!

Финалист на конкурса изненада с екстравагантност
Обновена: 9 май 2014 20:24 | 9 май 2014 16:45,
305

Кончита представя Австрия на втория полуфинал на Евровизия. Снимка: Reuters

Кончита Вурст се състезава за Австрия на Евровизия. Тя има прилежен маникюр, изкуствени мигли и пее на високи токчета. Също така обаче има и брада!

Истинското име на Кончита, която ще представя страната си на финалите на музикалния конкурс, е Том Нойвирт. 25 - годишният певец не се причислява нито към женския, нито към мъжкия пол, но най-често говори за себе си в женски род. Том влиза в ролята на Кончита Вурст през 2011 г.

Нейното появяване на сцената на Евровизия 2014 разкри различията във възприемането на хомосексуализма от Източна и Западна Европа. На Запад видът й не предизвика реакции, за разлика от Изтока, където анти-гей настроенията са по-характерни.

Песента, с която се яви Кончита, Rise Like a Phoenix, е сред десетте фаворити, които се смята, че ще спечелят конкурса. Изпълнителката вижда песента си като метафора за нейната трансформация и бъдеща кариера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


305
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много яко пее! Скоро ще вземе Грами и ще издуха всички досега.
45
0
 
16
 
! Отговори
ужас преди 10 години
Тва пък се превърна във фестивал на *тията, транссексуалността, супер грозния кич и уродливостта. По-добре да се откажем от участие, само ще спечелим от това !
44
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какъв по-подходящ завършек на "деня на Европа".
43
0
 
2
 
! Отговори
nnn преди 10 години
Много важно, че някакъв излезнал в рокля и с брада. прави са си западняците да не обръщат много внимание, ама нивото си е ниво.Иначе тоя конкурс е за неслушаема музика и политическо гласуване между бившите гославски страни (като изключват македонците, защо ли!?), бившите съветски реп, и скандинавските страни. Добре че не участваме и не си харчим парите за това.
42
1
 
5
 
! Отговори
азис преди 10 години
и да им изпее "НАПИПА ГООО В РЪЦЕТЕ ТВОЙ НЕКА СИ ИГРАЕ " hahaaa :D :D
41
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Отврат !Брадата винаги се е смятала за мъжество. Те е точно това което различава мъжът от младежа/юношата. И е знак за женския пол.А тия ценности ...Мъже се правят на жени, жени на мъде...Свещенници ...си и педофили...
40
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гледам парада в Москва и сега като видях "това", та си мисля къде се наблъскахме в един отбор с тая *** от извратеняци, и без никакви морални ценности европейци!
39
1
 
2
 
! Отговори
край преди 10 години
Не може да е рус, защото Гошо не е рус. Авторът се е опитал да вкара унищожителна ирония но не му се получи.Гошо е МЪЖ! Набий си го това в простата тиква.
38
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дечицата, които гледат това сигурно ще са очаровани.
37
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По принцип ми е все тази, кой като какво се определя? Ако искат да са мъже, ако искат да са жени, ако искат да са и двете.НО не ми харесва натрапването на такива индивиди. В опипта си да се покаже като нещо нормално, медиите буквално го натрапват и на мен ми писва просто. Както сигурно и на много други хора. За това всички конкурси, както за музика, танци, таланти, така и за красота, са пълни вече такива типажи. Толерантен съм, да, но ми писна да ги избират заради тенденцията!
36
0
 
4
 
! Отговори
Един преди 10 години
До Анонимен Аз може и да бъркам, обаче ти не ми отговори на въпроса от коя страна беше този хубостник. Коя страна класира такова "нещо" на великото културно събитие???
35
5
 
5
 
! Отговори
тутурутка преди 10 години
Хайде да си говорим за пеене, а не за това кой как е решил да изглежда. Ако сте си отваряли достатъчно добре ушите през годините, Азис не веднъж е заявявал че мрази геьовете, дори оня ден по ТВ7 пак го повтори. То е близо до акъла че всичко е поза и шоу. Според вас, ако Конча беше излязла с панталон като момче, с това хилаво тяло и тази чувствена силна песен, дали щеше да стои достатъчно добре на сцена? Убедена съм че ако беше мускулест гей нямаше да облече рокля за сцената. Щеше като Рики Март
34
2
 
5
 
! Отговори
цензура преди 10 години
Те ви Европа сега , догодина трябва Азисчо да пратим поне има глас и може да пее единствения му + плюс
33
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
все повече се убеждавам, че трябва незабавно да излезем от Гейския съюз. Това е отвратително и прекалено!!! Най-лошото е, че и децата го гледат...
32
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Поне да беше руса! Рус? Русо? :D :D :D
31
1
 
23
 
! Отговори
българин преди 10 години
Боже, в какво се забъркахме.
30
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ХехеВерка Сердючка е невероятен образ, който се играе от Андрей Данилко,който от своя стара не един път казва,че той не е нито гей нито обратен,не бъркай тия неща.
29
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Поредната "новина" за некъв триполов (европейски) травестит, към когото обществото трябва да "гледа" с толерантност и разбиране! Да ви таковам ценностната система!
28
3
 
1
 
! Отговори
Компетентен гей преди 10 години
... и *** Тулски се изказа компетентно по гейския въпрос.
27
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това нещо на снимката е европейска ценност! На печелившите честито!!!