Нов хит на Евровизия - изпълнителка с рокля и брада!

Финалист на конкурса изненада с екстравагантност
Обновена: 9 май 2014 20:24 | 9 май 2014 16:45,
305

Снимка: Reuters

Кончита Вурст се състезава за Австрия на Евровизия. Тя има прилежен маникюр, изкуствени мигли и пее на високи токчета. Също така обаче има и брада!

Истинското име на Кончита, която ще представя страната си на финалите на музикалния конкурс, е Том Нойвирт. 25 - годишният певец не се причислява нито към женския, нито към мъжкия пол, но най-често говори за себе си в женски род. Том влиза в ролята на Кончита Вурст през 2011 г.

Нейното появяване на сцената на Евровизия 2014 разкри различията във възприемането на хомосексуализма от Източна и Западна Европа. На Запад видът й не предизвика реакции, за разлика от Изтока, където анти-гей настроенията са по-характерни.

Песента, с която се яви Кончита, Rise Like a Phoenix, е сред десетте фаворити, които се смята, че ще спечелят конкурса. Изпълнителката вижда песента си като метафора за нейната трансформация и бъдеща кариера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


305
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
206
2
 
1
 
! Отговори
Кристин Попова преди 9 години
Това че най-много се надпреварвате да не харесвате мнението ми,няма да ме убеди в противното!Какво ли да очаквам!Поздравявам всички с победата на Кончита Вурст миналата Неделя!Браво!Наистина очаквах този край!
205
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
рокля не се връзва с брадаотврат
204
0
 
4
 
! Отговори
... преди 9 години
Типичен *** избор. Емблема на гражданина на ЕС.
203
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Грозен и гнусен.
202
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е какво по-хубаво потвърждение, че този конкурс не заслужава никакво внимание??? Отдавана беше ясно, че там никога не печели най-добрата песен... Радвам се, че тази година не я гледах и слушах. :)
201
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жената с брадата винаги се е харесвала в цирка та остава и да не спечели :D
200
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Направих си труда да чуя песента и я спрях на първата минута. Тоя е спечелил само защото всички гейове и *** са гласували за него от цяла Европа (а те явно не са малко).
199
0
 
6
 
! Отговори
huk преди 9 години
Gnusen i bez talant..bolen dushevno i mutiral fizicheski mangaloid! Avstriya nyala nishto identichno s tozi chigut!
198
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Откакто съществува човешкия вид съществуват и хомосексуалистите.През различните периоди в различни общества по различен начин.Но за да се възпроизвежда човешкия род Природата е сътворила два пола.Това е нормалното, това е истинското.Има вибратори,изкуствено оплождане,ГМО,клониране на овци и какво ли още не.Но който е тръгнал срещу природата загива.
197
4
 
15
 
! Отговори
Фюрера преди 9 години
Е вече нема се срамуваме от Азис :D :D :D
196
2
 
17
 
! Отговори
ВВ преди 9 години
Геовете са дразнещи не по причината че са гейове а поради причината че го натрапват.Аз не натрапвам постоянно с кого спя и не искам някои да ми го натрапва.Те се задълбават много във това,според мен има много по важни неща в живота от това с кой спиш.
195
0
 
0
 
! Отговори
Същата преди 9 години
До Wahn Sinn*полуфинала
194
13
 
7
 
! Отговори
Wahn Sinn преди 9 години
По принцип не следя Евровизия, защото има много чалга в нея, но, провокирана от реакциите срещу Кончита, гледах полу-финала в четвъртък. Нейното изпълнение беше забележително. Ще й стискам палци, понеже е прекрасна.
193
2
 
6
 
! Отговори
за 243 преди 9 години
***, азис кой ни го натресе? ЕС или онова *** слави?
192
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе хора, вие сериозно ли твърдите, че всички хетеросексуални са добри и добродетелни хора? От тах нама крадци и убййци и подлеци? За мен има талантливи хора и бездарни хора. И например факта, че дизайнерът Джани Версаче беше хомосексуален, не пречи да е велик дизайнер. Аз съм левичарка и преди много години в едно друго време, децата левичари ги насилваха да се учат да пишат с дясната ръка, защото другото било ненормално и извратено??? Аз се гордея със себе си, каквато съм. Такава съм родена.
191
1
 
14
 
! Отговори
някой преди 9 години
Че това Азис откога го прави ... е хе- ее ...
190
6
 
20
 
! Отговори
Арети преди 9 години
Да ви имам ХИТА и ЕВРОТО - ПОБЪРКАНЯЦИ!!!!! Както е тръгнало ни въвеждат нови стандарти и виэии след МИЭЕРИЯТА и ГЛАДА и всичко случващо се в таэи побъркана ЕВРОИНВИЭИЯ!!!!
189
10
 
7
 
! Отговори
do 243,244 преди 9 години
Колкото си злобен, два пъти си по-***. Хомосексуалисти е имало винаги и както виждаш света става все по- пренаселен. Щели да направят задължителен хомосексуализма, ами ти тогава съвсем спокойно ще можеш да се опрашваш без да се притесняваш че ще те говорят. Това е единственото което сега те спира. Колкото до пожеланията за децата ми, имай грижа за твоите, че ако станат като теб, ти няма да доживееш старост.Нямам намерение да ти отговарям повече, не заслужаваш даже и запетайка.
188
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много е гнусно.
187
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Както е възкликнал поета :Днес свестните смятат за луди

Спонсорирани публикации