Ще гледаме Мая Бежанска като Кончита Вурст

Невена с първа победа в шоуто "Като две капки вода"
20 май 2014 12:45, Александър Попов
32

Къци покзва бедър в стил Дженифър Лопес. Снимка: Като две капки вода

Мая Бежанска ще има нелеката задача да се превъплъти в образа на победителя от "Евровизия" Кончита Вурст в следващото издание на "Като две капки вода". "Брадатата жена" стана актуална след победата си на евроконкурса, като и водещите на шоуто - Рачков и Зуека, се явиха с бради на сцената.

В поредното издание на надпреварата най-сетне първа победа записа Невена, която е една от най-стабилно представящите се участници досега. На няколко пъти тя бе близо до върха, но не й достигаше съвсем малко. Все пак ролята на Силвия Кацарова й донесе първия успех и наградата от 1000 лв. Тя ще ги дари на гримьорка, която се нуждае от животоспасяваща операция.

Другият силен образ в снощната вечер бе на Иво Танев, който стъпи на сцената като неостаряващата Алла Пугачова.

Второто място бе за Нети, която гастролира като Аксел Роуз и получи най-високата зрителска подкрепа, което я прати на второ място в класирането и увеличи дистанцията след преследвачите си в генералното класиране.

На дъното на класацията остана Павел като Богдана Карадочева, а след него застана Деян като Дони. Мая, която снощи празнува рожден ден, представи "Get Lucky" на Фарел Уилямс. Къци получи критики за Дженифър Лопез от журито, но пък за пореден път получи висока оценка от зрителите.

Героят на вечерта обаче бе Стефания, която за да влезе в образа на Israel Iz, прибави десетки килограми грим.

Следващият път ни очаква зрелищен сблъсък между две скандални изпълнителки – Кончита Вурст срещу Майли Сайръс. В образа на победителката от Евровизия ще влезе Мая, а Майли ще бъде Нети. Павел ще представи Данчо Караджов, Деян - Кърт Кобейн, Къци - Кристина Димитрова, Стефания - Ани Ленъкс, а Неве по примера на Къци - Дженифър Лопес.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
4
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
КОНЧИТА ХАЛВАДЖИЯН!
30
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Зуека се справи чудесно със ролята на Кончита Вурст във предишният епизод. А на тия изказали се преди мен - стига ръмжали, предаването е забавно.
29
1
 
3
 
! Отговори
do 13 преди 9 години
Да така е, но както казах изброените от теб индивиди преставляват достатъчно голям дял, че да са на печалба.
28
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
@Антиматува: Ти думата шоу чувал ли си я?
27
3
 
10
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
Еврейн от *** произход ли е Халваджиян?Гласувайте сега:+Да-Не
26
2
 
8
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
ХАЛВАДЖИЯН Е ЕВРЕЙН ЛАМНЯЩ ЗА ПАРИ!!! НИЩО ЧУДНО ЗАРАДИ НЕГОВИТЕ ЛАМТЕЖИ ПОСТЕПЕННО ДА ПОЧНАХА ДА МАХАТ ПЪЛНА ЛУДНИЦА ОТ ДОБРИТЕ ЧАСОВЕ ЗА ГЛЕДАНЕ ТА ДА Я СЛОЖАТ ПОСЛЕ ПО-НОЩИТЕ И МАХАНЕТО И НАКРАЯ!ПОСЛЕДНОТО ПРЕДАВАНЕ БЕШЕ ПЪЛНО ПАДЕНИЕ ЗА ХАЛВАДЖИЯН!!БРАВО НА КЪЦИ ДОБРЕ СЕ ПРЕДСТАВИ И ИМИТАТОРКАТА НА СИЛВИЯ КАЦАРОВА ДЕТО ПЯ МНОГО ПЪТИ ПО-ДОБРЕ ОТ САМАТА СИЛВИЯ КАЦАРОВА!ЛАКОМИ НЕНАСИТНИ ЗА ПАРИ ГОТОВИ НА ВСИЧКО ТОВА Е ХАЛВАДЖИЯНА !!
25
3
 
9
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
ДОБРЕ ВИДЯХМЕ КАК ХАВАДЖИЯНА СЛАБИТЕ ГИ ОБИЖДА ЩОТО НЯМА МНОГО СМС-СИ А СИЛНИТЕ КАТО СГРЕШАТ СИ ТРАЕ ТА ДА ТЕКАТ СМС-ТЕ!ТОВА МУ СЕ ПРОСТИ !!!НО ДА УНИЖИШ ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ ДА ИМИТИРАТ НОВОИЗЛЮПЕНАТА КОНЧИТА Е ЧИСТА ФОРМА НА ГАВРА САМО И САМО ЗА РЕЙТИНГ И ПАРИ СМС-СИ!!!ХАЛВАДЖИЯН НЕ СТУВА !!! БИХ СЕ УГНОСИЛ ДА СЕ РЪКУВАМ С ПОДОБЕН ДУШЕВЕН ЕВРЕЙН И ***!
24
3
 
6
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
До АНТИТЪПАЦИТЕИ *** ТУК НИКОЙ НЕ ТИ ГОВОРИ ЗА ГЛЕДАНЕ НА ПРЕДАВАНЕТО *** ***!!!ТУК ОБСЪЖДАМЕ *** ЛИ Е ХАВАДЖИЯН И ЛАКОМНИК ЗА ПАРИ ЛИ Е!!!!
23
2
 
10
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
До АНТИТЪПАЦИТЕдРИШЛЬО ТОВА, ЧЕ ХАЛВАДЖИЯН ИМА ПАРИ НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ ГАВРИ С ДРУГИТЕ!!!ОСВЕН ТОВА ТОВА, ЧЕ ИМА ПАРИ НЕЗНАЧИ, ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ ЗАРЕЗИЛ!!!НА ТАКЪВ РЕЗИЛ СТАНА ХАЛВАДЖИЯН В ПОСЛЕДНОТО ПРЕДАВАНЕ КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА, ЧЕ НЕ Е ИСТИНА !!! ПОДКРЕПИ НЕТИ А ТЯ НЕ СЕ СПРАВИ САМО ПАРИТЕ ГО ИНТЕРЕСУВАТ СМС-ТЕ!!!а С ТОВА ДА ИМИТИРАТ КОНЧИТА САМО ПОКАЗВА, ЧЕ ТОВА НЕ Е СЕРИОЗНО ПРЕДАВАНЕ А КАСИЧКА ЗА ПАРИ !!!!ТОЙ СЕ ПРЕВЪРНА ЗА ЕДИН ДЕН В *** ЧУДО ГОЛЯМО, ЧЕ ИМА ПАРИ!!!
22
7
 
8
 
! Отговори
АНТИТЪПАЦИТЕ преди 9 години
ДО АНТИМУТРАЩО НЕ СПРЕШ ДА НИ ЗАЛИВАШ С ТЪПИТЕ СИ РАЗМИШЛЕНИЯ. КАТО НЕ ТИ ХАРЕСВА НЕ ГЛЕДАЙ. А КОЛКОТО ДО МАГИ ХАЛВАДЖИЯН - ТОЙ Е ТВЪРДЕ ВИСОКА ТОПКА ЗА *** КАТО ТЕБ.
21
1
 
7
 
! Отговори
До -18 преди 9 години
Да те питам,на тебе приятно ли ще ти е твоето дете да подражава на тази вурс бе отворен?
20
1
 
6
 
! Отговори
аз преди 9 години
О, не пак, не пак. Стига вече де!!!!
19
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е а Рачков не е ли извращение?
18
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До **** 17 е.....и твойта си майка, че те е родила толкова *** и такава куха лейка. Такива като теб подкрепя тъпака Бареков
17
4
 
9
 
! Отговори
**** преди 9 години
А така натрапвайте ги тези образи на младите,и после се чудете защо изпедерастяват,защото те в момента купират и обичат да подражават на другите като си мислят,че ще са голяма работа ако станат като тях,прос народ и това е,толкова ли няма българи на които да подражавате бе М*** ви да Е** и *** ?
16
3
 
16
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
С кончита лакомия за пари Хялваджиян подкопа рейтинга на цялото предаване и унижи състезателите в него !!!той е лаком за пари хитрец и нищо повече!!!
15
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Халваджиян да покаже жена си, тя е по-страшна и от Кончита Вурст :D :D :D
14
1
 
14
 
! Отговори
diavolcheto преди 9 години
Маги Халваджиян, когато Рачков и Зуека се появиха на сцената ала- Вурст - разбрах " закачката ". Но защо не спря дотук? Другата " закачка ", имитацията, наистина ми дойде в повече. И колкото и да съм широко скроен човек, с прекрасно чувство за хумор и самоирония не мисля, че е правилно и чистоплътно. Поне истинското изкуство не бива да бъде изпортено по никакъв начин!!!
13
2
 
14
 
! Отговори
до 9 преди 9 години
"Друг е въпросът, че българинът ги гледа в захлас! "В захлас ги гледат метрогейчетата, телезомбитата, кифлите и ***, а рейтинга се донапомва изкуствено от кораба-майка. Да не забравяме, че има и немалко нормални хора, които не си тровят главата с такива простотии.
12
7
 
8
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
ОНАЯ ПЯ ПО-ДОБРЕ ОТ СИЛВИЯ КАЦАРОВА!!!!!СИЛВИЯ КАЦАРОВА ЕДВАМ МОЖЕ ДА ПЕЕ!

Спонсорирани публикации