Мъжете с по-ниски доходи от жените си правят по-добър секс

Причината: високият стрес влияе зле на сексуалния живот
4 юни 2014 18:16,
15
Мъжете с по-ниски доходи от жените си правят по-добър секс
Снимка: Reuters, архив

Мъжете, които печелят по-малко от съпругите си, имат по-добър сексуален живот и по-щастлив брак, показа британско изследване, цитирано от в. "Дейли мейл".

56 на сто от мъжете с по-ниски заплати отколкото на съпругите им са се похвалили със страстен или много добър секс. При мъжете с по-високи доходи едва 44 процента признават, че водят щастлив сексуален живот.

Според специалисти тези резултати трябва да накарат високоплатените господа да се присъединят към защитниците на равното заплащане за двата пола, защото така ще се подобри личният им живот.

Всички знаят, че стресът влияе зле на секса. Ако и двамата партньори печелят приблизително еднакво, логично е стресът да бъде по-малък. Съвсем нормално е и сексуалният живот да се подобри, каза авторката Джийн Хана Едълстийн.

Еднаквата способност за печелене на пари също означава, че връзката е равностойна . Не бих препоръчала на мъжете да напуснат работа, за да подобрят половия си живот, но това е още една причина те да подкрепят жените в борбата им за равно заплащане, посочи още тя.

Изследването е обхванало 1010 семейни хора на възраст над 25 години. 90 процента от мъжете, чиито съпруги печелят повече, са казали, че бракът им е щастлив, при 75 процента от получаващите по-високи заплати.

Ако жените печелят повече, те се грижат и за финансите на домакинството, установи анкетата. 76 процента от тези жени плащат сметките. Във Великобритания жените печелят средно 15 процента по-малко от мъжете, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: сексзаплати
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
Да така е обаче ... преди 10 години
Така е обаче за сметка на това жената започва да прави по-лош секс.Какво да се прави,баланс в природата.
3
0
 
2
 
! Отговори
Пена преди 10 години
Груйооооо,Къде се покри?!Давай да се разберем сега - ти повече от мен пари ли ще носиш или предпочиташ да си суперлюбовник?
2
0
 
3
 
! Отговори
Една жена преди 10 години
Това сериозно ли е, или някой тук си прави шега с нас?Моля, ако някой знае нещо повече за това изследване, да го сподели тук, ПРОБЛЕМЪТ СИЛНО МЕ ИНТЕРЕСУВА !Питам се обаче, дори да е вярно това, което се твърди в статията, дали то е в сила и у нас? Или нашенските мъже реагират по друг начин, ако жените им имат по-високи доходи?
1
1
 
4
 
! Отговори
простотий преди 10 години
Истината е, че жените търсят мъже с високи доходи за сигурност. Щом веднъж имат сигурност, търсят задоволеност. Един мъж рядко може даде и сигурност, и задоволеност за съжаление. Тук се намесва мъжът тип небрежен маймуняк със съмнителни доходи, който да успокои изстрадалата женица.