Красавици като за световно: Уругвай - Англия

Наталия Орейро или Абигел Кланси. Изберете вие
Обновена: 19 юни 2014 16:26 | 19 юни 2014 16:25, Красимир Ангелов
23

Наталия Орейро. Снимка: Getty images/gulliver photos
Абигел Кланси. Снимка: Getty images/gulliver photos

Общо гласували: 630
Наталия Орейро
68%
Абигел Кланси
32%

Уругвай и Англия излизат тази вечер в решителен за двете страни двубой от груповата фаза на Световното първенство по футбол. Загубилият почти със сигурност ще събира багажа за полета към родината, а победителят ще запази реални шансове за класиране на 1/8 финалите.

Двата тима са се срещали 10 пъти в официални срещи, като южноамериканците имат леко преимущество – 4 победи, 3 равни и 3 загуби.

И преди Суарес, Кавани, Руни и Джерард да излязат на терена тази вечер от 22 часа българско време, е време по традиция да противопоставим в рубриката "Красавици като за световно" две красиви жени – певицата и актриса Наталия Орейро и манекенката Абигел Кланси. Коя от двете е по-красива преценете сами.

Наталия Орейро – киногордостта на Уругвай. Родена е на 19 май 1977 година. В България е известна с ролите си в сериалите „Дивият Ангел“ и  „Ти си моят живот“. Освен в сериали Орейро се изявява и на музикалната сцена, като има 3 записани албума.

Абигел Кланси – британският модел на бельо, съпруга на нападателя Питър Крауч. Родена на 10 януари 1986 година. Британката често попада в мъжките списания с фотографиите си със или без бельо.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До emil.popov.35Предполагам, че мислиш така и за Катрин Зита Джоунс, Кира Найтли и Кели Брук?!?
18
0
 
1
 
! Отговори
Първо потърсете инфо преди 9 години
Изключително тенденциозно подбрани снимки. Повтарям това, което препоръчах вчера: Първо потърсете техни фотографии в мрежата, после гласувайте! Уругвайката не само, че вече е взела-дала, но и в никое отношение не може да се мери по красота и сексапил с Абигейл Кланси.Ако ще се избира само въз основа на това, което се вижда на снимките, качени в този материал, тогава наистина Наталия Орейро изглежда по-хубава. Но в действителност не е така.
17
5
 
3
 
! Отговори
emil.popov.35 преди 9 години
Англичани и хубост, хора вие подивяхте ли??? Това са толкова несъвместими неща, че дори е трудно да се намери подобаващо сравнение, че да се опише колко е глупаво ;)
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
РЪГАЙ ВАЙ >>>В УРО ГВАЙ...*** е по хубав !!!
15
1
 
8
 
! Отговори
Дедо Пецо преди 9 години
Дедо ви така ще гласува, че и на двете ще им се разковат урните от масов вот. Нема да има въздържали се. Дай Боже всекиму да се чуди за коя като тези да гласува.
14
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз гласувах за англичанката!Мисля, че снимката е в нейн ущърб, иначе е много красива!Е, ч=не че ще откажа на уругвайката, де :) Стига д аимам възможност :))
13
1
 
6
 
! Отговори
Ценител преди 9 години
На тия дето връзват кусури мога само едно да кажа: Гроздето май ви е кисело. Можете да гледате и да сънувате докато яздите някоя куца ***.
12
0
 
7
 
! Отговори
Фен преди 9 години
Има ли някой който да не ги избере и двете. Ако има такъв - или е сляп или е гей, а най-вероятно сляп гей.
11
7
 
5
 
! Отговори
nicknamer преди 9 години
Натали има загръглено барабанче и усмивка за разлика от рендсаната Абигейл
10
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Днеска сте ГОЛА ВОДА
9
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нещо да кажете за англичанката Черил Кроу /освен, че си пада по ***/? Рядко може да се види по-красива жена от нея, а ние все се хвалим с нашенките.
8
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как пък няма да сложите най-грозната англичанка? Нали всички трябва да мразим англичаните - най-грозните и най-простите са те. Нищо, че живеят 100 пъти по-добре от вас.
7
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Англичанката си е откровен травестит, в унисон с модата все повече налагаща се в ЕС- те и затова са си я избрали. А пък Орейра с тези брежневски вежди, направо ме е страх да си помисля какво ли чудо е на едно друго място!
6
1
 
10
 
! Отговори
Dan преди 9 години
Е хубава работа, какво налага да има избор и двете са си супер, и двете не са наши и двете няма никой от тук четящите да ги има, какво да избирам.....да имах някой и друг излишен милион да избирам, ама тогава пък няма да са само тези двете... Аз изчезвам ,че имам да избирам между студена биричка с пържени картофки или студена ракия със салатка-голем проблем!
5
6
 
10
 
! Отговори
Tina преди 9 години
Дори и аз не мога да подмина и да не гласувам за Орейра!Само заради факта, че е с 9 години по-възрастна от англичанката, а изглежда с 20 години по-млада от нея! Като слънце е !Дай Боже, за всяка жена!
4
8
 
9
 
! Отговори
петьо преди 9 години
Шумен мрази Ц(*КА!
3
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Предпочитам този път, чистокръвната англииска кобила, а и сигурно ще е хубава щом излиза пред хората по и без бельо значи няма кусури които да крие със фусти!!!!
2
0
 
12
 
! Отговори
фен преди 9 години
предпочитам без бельо
1
6
 
3
 
! Отговори
Мъж преди 9 години
Олигофринейро или Аборигинел? Това е въпросът!