Принц Хари поправил телевизор на чилийски футболни фенове

Хората искали да гледат 1/8-финала с Бразилия
Обновена: 29 юни 2014 12:55 | 29 юни 2014 12:53,
18
Принц Хари поправил телевизор на чилийски футболни фенове
Принц Хари в Чили Снимка: БТА

Британският принц Хари по време на посещението си в чилийския гр. Валпарайсо е поправил телевизора на местно семейство, което е искало да гледа мача на националите на страната с отбора на Бразилия на Мондиал 2014, съобщи в."Телеграф".

Принцът пристигна в Чили, за да проследи как вървят възстановителните работи на селището Ел Вергел. През април горски пожари разрушиха голяма част от постройките му.

Благотворителната фондация Techo помага на местните хора да си построят нови домове.

Влизайки в къща, в която живеят 50-годишният Коке Перес и децата му, принц Хари видял, че телевизорът им не работи както трябва. "Той го погледна и започна да се занимава с кабелите", разказва стопанката на къщата. "Успя да го поправи и ние можахме да гледаме мача между Чили и Бразилия. Сега ще казвам на всички, че принц Хари е личният ми телевизионен техник", похвалила се чилийката.

В осминафиналния мач на световното първенство по футбол Бразилия - Чили бразилците победиха с 3:2 след изпълнение на дузпи.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
Алекс преди 9 години
ПР-а си е важен за краските особи. :)Аз по-принцип съм против еднолично управление, ама в 21 век какво плюете по кралската каста не мога да разбера. Все едно да си имаш разкошен полилей и да го плюеш, изпълнява декоративна функция, не му пука, а всичко пада обратно върху тебе.Все пак двамата английски принцове са ми симпатични (да не говорим за Кейт :) ), дано баба им да пропусне кухия им баща за наследник.
14
1
 
2
 
! Отговори
До Анонимен 15 преди 9 години
Точно така е! Изотдолу се провикна и някакъв псевдопатриот да гони хората, които се възхищават от добротата и сърдечността. Значи всеки, който е бил в чужбина и са му харесали хората там, да се махал от България, за да останат само *** като тоя уж Българин 14. И в Малта са грозновати, но много дружелюбни. Наскоро някаква оплю и природата там, че било камъни и вода - все едно проста бабичка е диктувала есето. По-важни са хората, как се отнасят помежду си.
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Abe levaci kak edin ne napisa neshto xubavo kompleksari dolni Pfui Prost narod za tova ste obrecheni cql jivot na gibel !!!!!Az
12
5
 
4
 
! Отговори
Българин до 10 преди 9 години
До Бг имбицилиНякой да те е спрял да отиваш към Чили. Не нали? Като толкова се палиш по Чили и мразиш родната си България си заминавай у Чили. Никой не те е карал да оставаш. Ти си просто поредния смотан глобалист. Като сме *** ние Българите, защо не ни оставиш сами да се оправяме, жалък предател на българското. Бил си в Чили - ами тогава си остани там. На България не и трябват плазмодии като теб. Ходи си при "невероятните" хора от Чили. Пък дали сме *** - не ти решаваш.
11
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Малей-й...И тоя говори с делфини и не ходи по нужда.
10
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Малйййййййййййййй....нувинъ....
9
1
 
22
 
! Отговори
Бг имбицили преди 9 години
Бил съм в Чили, хората са невероятни, изглеждат малко криви и грозновати, но за сметка на това са сърдечни и дружелюбни. Предпочитам на 100% срещата с тях, отколкото с наглите хитреци които останаха да се зомбират в нашата мила родина, освен да хейтърстват и да злобеят, не могат нищо креативно да сътворят.
8
4
 
11
 
! Отговори
принцът Българин преди 9 години
А па на мене жената ми направи прижоли и кифтета за обед и после ме покани в спалнатя за десерт.
7
4
 
13
 
! Отговори
... преди 9 години
Хахахахаахах... Направо нямам думи, що за простотии ни поднасят за новини. Мале мале....
6
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"... девойката, която ми постла леглото" - голям дявол си ти, бе, коментатор 2. Четеш британската поезия по особен начин :)
5
4
 
9
 
! Отговори
r преди 9 години
е са викам крана и почвам да го местим
4
7
 
6
 
! Отговори
jan преди 9 години
Развързал е възела на кабела. Браво - интелигентен аристократ!
3
5
 
16
 
! Отговори
ЦИФРОВИЗАЦИЯ преди 9 години
еее не са научихте веее МЛАДЕЖ КАК ДА ГИ СВАРЖА ВЕЕЕ КАБЕЛА ОТ ЕДНАТА СТРАНА КАБЕЛА НА ДЕКОДЕРА ОТ ДРУГАТА ТОВЕ Е
2
6
 
10
 
! Отговори
ДАНС УИТ МИ КЕЙТ преди 9 години
пак херцогиня КЕЙТ МИДАЛТАН ми оправи леглото
1
5
 
21
 
! Отговори
Momo преди 9 години
"Той го погледна и започна да се занимава с кабелите"...Голям ремонт е направил... Оправил им е буксата на антената. :D

Спонсорирани публикации