Джордж Клуни май ще става татко

Твърди се, че годеницата му Амал е бременна в третия месец
7 юли 2014 15:41,
10
Джордж Клуни май ще става татко
Джордж Клуни, Снимка: Reuters

Годеницата на холивудската звезда Джордж Клуни - 36-годишната Амал Аламудин, очаква дете, твърди на корицата си британското сп. "ОК!".

Бебето ще е първо за 53-годишния Клуни и за лондонската адвокатка.

Още по темата
Според списанието Амал Аламудин е бременна в третия месец. Официално потвърждение или опровержение на информацията за бъдещото бебе на Джордж Клуни и Амал Аламудин няма.

Холивудската звезда Джордж Клуни планира сватба с британската адвокатка през септември в Италия. Бракът ще е втори за Клуни и първи за Аламудин. По всяка вероятност кум ще е Брад Пит.

Очаква се сватбата да е във Венеция, а не във вилата на Клуни на езерото Комо. Клуни и Аламудин се запознаха през 2013 година. Те обявиха годежа си през април 2014 година.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 7Е, голям си специалист, а да покажеш дипломата си по генетика? Всеки мъж може да стане баща на здраво дете до дълбока старост. А човекът ще му осигури и бъдеще и образование - нещо, което част от пишещите във форума не могат да разберат - давай да създадем поколение, че роднините искат е време, а после на самотек - вече виждаме резултатите от този подход, за съжаление...
7
0
 
4
 
! Отговори
Кой? преди 9 години
Много сте завистливи! Лисицата, като не може да стигне гроздето, казва че е кисело... Мноо-о-о-о-о-о-го ви трябва, за да го стигнете, но най-напред класа, стил, талант, красота и чар! Само можете да си пожелавате да имате неговия късмет. Ако имате огледала - огледайте се! Пък може и да получите халюцинации, че си "приличате малко"! Ха-ха-ха!!!
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Tazi arabka mu pokaza 1001 Nacht na toq dartak
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Еййй, много чака тоз човек, наборите му вече ще подхващат внуците.
4
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като почне да взема детето от детската градина ще му викат "Айде, дядо Клуни дойде да те вземе". От много избиране и фасони, ще стане баща на 53 години, ако адвокатката изобщо е заченала...
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Борислав-ергенПърво си леко неграмотен,сетне звучиш въздухарски, може и от зодията да е, и трето вземи да провериш в Google какво е Биг Брадър и откъде идва, че изглежда хич не си наясно.
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кой май ? Догодина ли, че тоя май мина вече...
1
0
 
2
 
! Отговори
SS преди 9 години
Браво, браво, брависимо, Джордж! Ти успя! Детето трябва да е симпатяга като теб!