Жените гладуват по 35 дни, за да изглеждат добре по бански

Но подобни героични усилия не се оказват успешни
25 юли 2014 13:00,
7
Жените гладуват по 35 дни, за да изглеждат добре по бански
Снимка: Reuters, архив

Жените гладуват средно по 35 дни, за да се подготвят за ваканционния сезон и да изглеждат добре по бански на плажа, установи изследване, публикувано от в. "Дейли мейл".

Но резултатите от подобни героични усилия за борба с тлъстините и целулита били изоставяни само за шест дни. След дългата диета повечето жени се отдавали на нездравословно хранене по курортите и бързо възстановявали първоначалното си тегло.

Изследването било поръчано от компанията за зърнени закуски All Bran и обхванало 2000 пълнолетни британки.

Една четвърт от запитаните признали, че се завръщали у дома с по-голямо коремче. А 20 на сто от анкетираните доверили, че поне два дни са се подували от преяждане по време на ваканцията.

Всяка четвърта от запитаните се оплакала, че почивката й се била провалила, тъй като по време на летуването страдала от подут корем. За да се избегнат тези неволи, специалистите съветват летовничките да консумират храни с повече фибри.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: лятобански
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
123 преди 9 години
До АнонименМного добре написано!!!
4
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Печалбата на продавачите на илюзии-спортната индустрия, псевдо здравословно хранителната индустрия със милионите консултанти и писатели на книги по света е огромна. никой не иска да приеме, че красивите тела и лица са генетично предопределени и се поддържат само с известна доза умереност, т.е ядем за да живеем, а не обратното.Затова всеки предпочита лъжата на продавачите на илюзии.
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Британки, на тях нищо не може да им помогне. Спрете да обиждате българските жени, копирайки *** британски статии, важащи за техните животни.
2
0
 
4
 
! Отговори
Опа преди 9 години
Дупето и fresh, на огледалото й скреж...
1
2
 
2
 
! Отговори
до hitler преди 9 години
Надупи се към фашизма и дате почват ***