Британките си падат най-много по мъже с чувство за хумор

Дамите следят и за стабилното финансово положение на силния пол
7 авг 2014 17:25,
8
Британките си падат най-много по мъже с чувство за хумор
Снимка: Архив Reuters

Британките харесват най-много партньори с чувство за хумор, а след тях онези със стабилно финансово положение, установи анкета, публикувана от в. "Дейли мейл".

При мъжете също чувството за хумор при дамите се оценява като най-атрактивно за бъдещата другарка в живота. Но британските мачовци на второ място поставят не богатството, а външния вид на любимата.

Проучването е било поръчано от фирмата за кредити Experian и е обхванало 2000 пълнолeтни британци. Поданичките на Нейно Величество държали също бъдещият им партньор да бъде интелигентен, да изглежда добре и да има стабилни планове за създаване на семейство.

В десетката на предпочитанията си те включвали също той да бъде целеустремен в живота, да има добро образование, да носи вкъщи добра заплата, да напредва в кариерата и да има добра работа.

Мъжете, освен на хумора и външния вид, наблягали на интелигентността на партньорката, на финансовата й стабилност, на целеустремеността , на образованието, на семейната обвързаност, на добрата й заплата, на кариерното й израстване и на произхода й.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бла, бла, бла
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
а на до бъмзи жената харесва всеки който и даде 5 кинта
4
2
 
4
 
! Отговори
Интелигент. българи преди 9 години
и българки имат същата ценностна система при избор на партньор(ка) за брак.А българинът изобщо, избирайки си жена, реагира най-напред с онази си глава - хуква подир кифлата, която му е харесала най-много. После активира и главата, която е на раменете му и започва да преценява коя от възможните бъдещи съпруги е с най-солидна зестра, а баща й - с полезни връзки.Умната българка избира мъжа на първо място според характера му, а празноглавата - според парите,които той има в сега, за после не мисли.
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Osobeno kato si piinat wiski si padat po vseki.
2
1
 
8
 
! Отговори
Х. преди 9 години
Жените по цял свят си падат по мъже с чувство за хумор, не само англичанките
1
0
 
9
 
! Отговори
тра-ла-ла преди 9 години
"Британките харесват най-много партньори с чувство за хумор" ... хм, а като знаем какъв е хумора на британците...