Руска банка с жив бонус за своите клиенти

Офертата е валидна само за ипотечните кредити
28 авг 2014 12:57,
20
Руска банка с жив бонус за своите клиенти
Снимка: YouTube

Най-голямата руска банка Сбербанк предлага нов бонус за своите клиенти, избрали да теглят ипотечен кредит от тях. От банката дават по една котка с пожелание за късмет, пише БиБиСи.

Сайтът на банката предлага 10 породи котки, а във видеоклип може да се видят показва първите щастливи клиенти, които се възползват от новата услуга. Рекламната кампания е дело на руска рекламна агенция. От рекламата става ясно, че породите се избират „по каталог“ и впоследствие брандирани бусове доставят котката в новия дом на стопаните.

Лошата новина е, че котките не могат да бъдат задържани от стопаните. Според условието на кампанията животното първо трябва да пресече прага на новия дом. Според руските вярвания това е на късмет. След това котката може да остане до 2 часа в дома, за да я снимат. После собствениците на жилището трябва да се разделят с нея.

 Ето и рекламата на кампанията:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво на братушките,,можем само да вземаме пример от тях,, за разлика нашите банки само вземат даже и ти слагат и наказателна,,а за таксите да не говорим а уж отпаднаха,,всичко е прах в очите на хората,То като имаме такава държава какво да очакваме,,всички са навързани като свински черва,,от банката до съдия изпълнителя та чак до министър председателя
11
0
 
4
 
! Отговори
да му се не видело преди 9 години
Като прочетох заглавието и вече бях с очакване да пише, че руските банки предлагат девочки за разтуха у ипотекираното жилище, а те - кошки раздавали :)
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
След като рублата се обезцени за 3 месеца с 20% и цените на хранителните стоки се повишиха с 20 25% нищо чудно банките да дават и по една Маша или Даша за временно ползване....
9
1
 
2
 
! Отговори
$0 $ar¢a$&a преди 9 години
Подарявам бг. паспорта си на всеки руски *** с претенции да живее по добре тук , да си пие менте водката на Черноморието , не ми трябва бг. гражданство ,а американско - зелена карта , по далеч от тук.
8
1
 
5
 
! Отговори
До 9. Дойде ми идея преди 9 години
за справяне и с некоректните длъжници, и с уличните *** у нас. Когато се подписва договор за кредит, в него да има и клауза, според която, ако кредитополучателят трикратно просрочи плащанията, да бъде задължен да прибере у дома си един безпризорен пес и да се грижи за него като за домашен любимец.Ами какво, предложението ми е по-хуманно от това банката да отнеме жилището на длъжника, докато по улиците възмутени граждани избиват бездомни кучета, за да не мърсят, хапят и лаят нощем.
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Преди години по телевизията показаха новина от Москва. Когато новодомци получават жилище им се дава възможност да си изберат, ако искат, едно малко коте. Такива винаги имало в наличност - показаха ги в един голям панер и казаха, че в някои дни котетата свършвали преди да изтече работното време, защото много хора се възползвали от предложението. Тогава си помислих, че може би по този начин решават проблема с потомството на некастрираните котки - вместо да ги давят или изхвърлят на улицата.
6
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Едно 20-25 годишно котенце да направи сефтака на новия дом ...да му върви на стопанина все на късмет :))))
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 8Е то това следва за некоректните платци хахахахха:)))На гости за 3 месеца на другаря Ким и после при др. Кастро
4
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По-добре да предлагат бутилка водка или пътуване до някоя екзотична дестинация, примерно Северна Корея или Куба.
3
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много мило коте.
2
13
 
9
 
! Отговори
нотинг спесиал преди 9 години
Имотите в Москва ще растат растат и пак растат , тази онази и по другата петилетка докато догонят америка , товаришите пак се оплескаха , то оня шинел избяга в Брюксел , да отиде да оправи Сърбия мааму проста . Руските икономисти са като руската водка , нотинг спесиал .......
1
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Или екскурзия до Крим.