Моделка "танцува" с гърди в такт с... Моцарт

Татуирана американка се вдъхновява от "Малка нощна музика"
16 окт 2014 11:50,
50

Снимка: Facebook/ Sexy Tattooed Women

Красива татуирана американска манекенка се превърна в интернет сензация, след като качи в интернет свое клипче, в което движи бюста си в такт с "Малка нощна музика" на Моцарт, пише в. "Сън".

Във филмчето се вижда как Сара Екс Милс раздрусва гърдите си поотделно или и двете заедно в синхрон с безсмъртната класика.

Клипът бе разгледан седем милиона пъти само за три дни. "Малка нощна музика" е една от най-известните музикални творби в света, но 27-годишната Сара й дава един доста необичаен прочит с гръдните си изпълнения. Тя със сигурност ще послужи за мост между класическия австрийски композитор и новите генерации, пише БТА.

"Ако е вярно, че гърдите ми са доста изкуствени, за сметка на това видеоклипчето си е 100% истинско!", споделя Сара.

Тя твърди, че е първата дама, осъществила туъркинг с гърди. Туъркингът, припомня изданието, е провокативният танц, станал модерен напоследък, при който танцьорките описват осморки с тазовите си части.

Вижте провокативния танц във видеото:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още по темата: бюсттанцМоцартгърди
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
2
 
3
 
! Отговори
Бацман преди 9 години
Язе моем да свирим со курот...
38
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе има ли изобщо мъж който да харесва татуирани жени. Защото аз като видя татуирана жена и ми иде да се изповръщам. Изключително грозно е. Не мога да разбера защо жените се татуират след като това изобщо не се хареса на мъжете.
37
4
 
9
 
! Отговори
Изчезващ вид преди 9 години
Антоне браво! Еееей има надежда! Не сме все пак изчезнали мислещите хора! Моето определение за клипа е кич и 110% порнография.
36
8
 
13
 
! Отговори
Антон преди 9 години
Момичето е много хубаво, но татуировките не са и нужни, а мърдането на цици по време на една ог най-великите мелодии е направо извратено и вулгарно - американска простотия. От хубав материал / музика и жена / вадиш нещо много противно - това е патент на американска вулгарност и многото гледания показват само световния упадък.
35
5
 
10
 
! Отговори
* преди 9 години
Аха , сега ми сана ясно защо били войните в Иран , Ирак , Сирия и т.н. ...За да имат възможност всички а изтрещят до такава степен...
34
4
 
8
 
! Отговори
sashkodg преди 9 години
Страхотно изпълнение.А в съчетание с флейта може ли?
33
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Грозна е.
32
5
 
22
 
! Отговори
Атанасов преди 9 години
Обичам да слушам Моцарт, а с тоз "танц"ми харесва още повече:)Мацката е готина, само татусите ми идват в повече, но това са бели кахъри:)
31
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ГошУ влез пак в тубата и виж какво прави гримът,бедна ти е фантазията как откровено грозновати и грозни,болезнено пъпчиви момичета и жени какви както казвате вие мъжете пички стават,ама наистина ти е бедна фантазията,аз самата бидейки жена съм изумена защото не употребявам грим или го слагам в пренебрижетелно малки количества а проблеми с харесването нямам,та вие мъжете преди да се изказвате за някоя жена е хубаво да сте я видели с измито лице а това девойче може и да си е хубаво не знам
30
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Страхотна е
29
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ГошуИли жена, напр. 27 и 28 са типично женски коментари
28
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А някой питал ли е Моцарт преди да прави тез работи?В това няма даже намек за арт.
27
7
 
18
 
! Отговори
bolka преди 9 години
Ееее, това ми изглежда изключително грозно на фона на прекрасната музика!На какви ли не дивотии ставаме свидетели.Очаквам сега да се появи видео с ваги.а. Тогава ще събере още повече гледания.Пошлост, безвкусица и арогантност!
26
7
 
15
 
! Отговори
Реалист преди 9 години
НЕЕ големи хейтъри сме ние българите не било хубаво момичето грозна ала бала а на бас че 95% от пишещите тук или нямате жени или спите с по грозни и по бедни от тази (съгласен съм че е проста ); :D
25
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Прегледах снимките и си казах: На тая бих ѝ позволил да ми седне на лицето и да си натърка сливата в езика ми.И после като видях клипчето и се отвратих. Не ми хареса.
24
7
 
13
 
! Отговори
ехх преди 9 години
До Моцарт друг пътмиличък или миличка ти или си пупчив пубер чикибое"" или лелка на 55+ която не е виждала кекс от години
23
26
 
24
 
! Отговори
Моцарт друг път преди 9 години
Силикон + грозота + татуировки + намацан грим + чалга визия = *** американска манекенка.
22
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всъщност не е толкова хубава, тя ако беше едва ли щеше да се ошари така. На тия снимки е яко поза и яко грим, в лице изобщо не бих казал, че е красива. Не е и грозна де, но... нищо кой знае какво. За тва се е наложило да се рисува и да си слага силикон, за да добие самочувствие...
21
4
 
27
 
! Отговори
ЕА преди 9 години
Да се чудаш да се смееш ли, да плачеш ли...
20
2
 
21
 
! Отговори
ТА-ТА-ТА-ТАМММММ. преди 9 години
Малеййй, тая ако я побарам, с бузките ще ми тактува 9-та симфония на Бетовен.