Секс на летище. Защо не?

10% от британците не се срамуват да се отдадат на ласки по аерогарите
16 окт 2014 15:01,
14
Секс на летище. Защо не?
Снимка: Архив Reuters

Вместо да решават кръстословици в очакване на полета, 10 на сто от британците предпочитали да правят секс по летищата, установи проучване, публикувано във в. "Дейли мейл".

Изследването било поръчано от сайта за сравняване на цените на самолетните билети Jetcost.co.uk. Британците в очакване на полета обичали да се отдават на любовни ласки в тоалетните и складовете на аерогарите.

Тези, които практикували секс във WC-тата, се оказали 76 на сто от респондентите, докато онези, които залагали на сервизните помещения на терминалите, били 21 на сто.

Дванадесет на сто от запитаните доверили, че били прекъсвани по време на половия акт от служители на летището или от други пътници.

На въпроса защо сте правили секс на летище, 32 на сто отговорили, че го отдавали на ваканционното настроение, а 27 на сто искали да изпитат тръпката дали ще бъдат изловени по време на любовния акт на обществено място. Само 4 на сто от анкетираните отговорили утвърдително на въпроса дали са правили секс по време на полет.

В анкетата участвали 2 520 пълнолетни британци и над 1000 граждани на други европейски страни. Що се касае до чужденците, италианците се оказали най-привлечени от любовта по терминалите, като 17 на сто от тях признали за подобни увлечения.

В класацията следвали испанците, германците и французите.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
4
 
! Отговори
Големи е.... преди 9 години
Те, британцте, са много известни по цял свят с сексуалността си. Правят секс на всеки два месеца. Представете си, че на календара е отбелязана някаква дата и точно на тази дата им се е наложило да пътуват! Тук не включвам хомосексуалния секс - първи са, но няма статистика.
5
2
 
10
 
! Отговори
Z преди 9 години
Абе ,,БТА'' където искате там го правете Какви са тези ....аз пък го правя с парашут във въздуха-защо не !
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Интересно как винаги тези изследвания са върху хамериканци или хора от острова... Да направят проучване на държава от Източна Европа да видим тогава какъв ще е процента.. :))
3
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А бе днес.бг кой ви издава заповеди да пускате статии със сексуално съдържание. Има си предвидени места за това. Тоя сайт се превърна в манджа с грозде.
2
10
 
14
 
! Отговори
Е преди 9 години
Върлува ебола, бе, хора?! Луди ли са тези?!
1
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ахх....секс по летищата......една идея по-чисто от лаборатория за биологични оръжия!!!! Майката природа си знае работата - *** се размножават на първобитен принцип където сварят, защото само това могат и е единствения вариант биологичната им еденица да продължи да цапа генетичния фонд (идеята за поколение)...... Количество за сметка на качество....като погледнем държавите и социалните строеве на Планетата.....за 150 000 години малко се е променило в човека...