Фитнес рутина според зодиакалния знак

Какво казва вашата зодия за навиците ви на спортуване
26 окт 2014 22:19, Теодора Драгоева
3
Фитнес рутина според зодиакалния знак
Снимка: Muscle & Fitness

Замисляли ли сте се дали представителите на всяка зодия си имат собствени фитнес навици? Дали астрологията има влияние върху отношението на човек към спорта? Дали слънчевият знак е някаква индикация за това, че човек е по-спортна натура или пък точно обратното?
Е, ако вярвате в хороскопи и астрология, тогава със сигурност ще ви бъде интересно да разберете каква е фитнес рутината на представителите на различните зодиакални знаци. Ето и малко повече по темата:

Овен (20 март – 19 април)
Представителите на тази амбициозна зодия са много стриктни и към своите фитнес графици. Те непрекъснато си поставят по-високи цели в спортната зала и се опитват да ги постигнат със зъби и нокти. Те са супер конкурентно настроени, така че не обичат да губят в игрите. Ето защо не са много подходящи за отборни спортове.

Телец (20 април – 20 май)
Тези хора са известни със своя материализъм, но е факт, че за тях естетиката също е от голямо значение. Те са стабилни и надеждни хора, които държат на външния си вид и обикновено се грижат старателно за него. Освен това те са търпеливи и не се отказват, когато не виждат незабавни резултати във фитнес залата. Обикновено те си тренират методично и редовно, но без да си поставят нереалистични цели.

Близнаци (21 май – 20 юни)
Тези хора са супер социални и обичат да посещават места, където се събират много хора. Затова можете да ги срещнете в най-посещаваните фитнес клубове, където те прекарват половината от времето си в разговори, а не в спорт. Освен това те са неспокойни и нетърпеливи, така че няма да ги видите да тичат на кардио пътеката в продължение на половин или един час.
 

Още по темата можете да прочетете в Tialorto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Големите мускули по принцип плашат, особено когато са в комплект с БМВ, чалга и агресивно поведение... Хубавото е че такива хора имат ограничени територии, заключващи се в дискотеки, барове, фитнеси и магазини за продажба на анаболи. Обема на мускулите не е гаранция за качество- много често такива захарни памуци ги бие някоя клечка, дето само помпи на лоста, кофички и набирания по 5 минути без да спира.
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
познавам Близнак,който отговаря напълно на написаното