Какво разкриват обувките на мъжа за характера му

Ако носи маркови маратонки, е наперен и суетен
29 окт 2014 14:52, Теодора Драгоева
17
Какво разкриват обувките на мъжа за характера му
Снимка; Tod’s

Замисляли ли сте се какво можете да разберете за един мъж, само съдейки по избора му на обувки? Факт е, че ако решите да разсъждавате по темата, можете да си извадите много впечатления за мъжа само от обувките му. Можете да съдите за размера на неговото его, за нивото му на зрялост, за интересите и професията му.

А ето и още ценна информация по темата:

1. Маркови маратонки

Мъжете, които носят скъпи маратонки, особено тези в ярки цветове, са наперени и суетни. Вероятно все пак това са мъже, които имат отношение към спорта и се грижат за външния си вид. Също така най-вероятно те имат добри доходи, но професията им не изисква да ходят в елегантно облекло – тоест професията им е по-творческа или си имат собствен бизнес.

2. Гуменки/кецове от плат

Кецовете са актуални в продължение на десетилетия, но те са и най-добрият начин за един мъж да намекне на момичето, с което излиза: „Хей, аз съм без пукната пара, но не ми пука особено, защото съм готин и свиря на китара.“ Обикновено мъжете, които носят гуменки от плат, са безгрижни, свободолюбиви и доста неузрели.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
кали преди 9 години
Мъжът трябва да е на място дет се вика , а не калпазан и голан
12
1
 
1
 
! Отговори
До 12 преди 9 години
Ще избираш по-дълго и грижливо. Има и хубави модели, но всичко в крайна сметка зависи от това как ти стоят. За млад човек със стройни крака могат да се изберат подходящи.
11
1
 
3
 
! Отговори
asd преди 9 години
Е точно пък тия Екко сандали са ужастни, моля не ги носете, съревновават се с Crocs.
10
1
 
2
 
! Отговори
До 10 преди 9 години
Добър избор си направил.Аз съм жена и сигурно съм суетна, но щом времето се стопли, обувам сандали от същата фирма и се чувствам много добре - макар че са скъпи, не са екстравагантни и не се набиват на очи, но са много удобни.Ако не иска да окуцее още на 30-35 г., човек слага ефектни обувки само при специални случаи.
9
1
 
1
 
! Отговори
Циганин преди 9 години
Еми аз ходя с ЕККО -това към кои вид обувки падат ?)
8
2
 
6
 
! Отговори
Не е това.. преди 9 години
Ако носи маркови маратонки не означава че е наперен и суетен.Означава,че иска като ходи да му е удобно на краката.Също така пръстите му да не са в мазоли или рани.За съжаление другите производители на мъжки обувки в ценови клас до 300 лева все още не са достигнали това ниво на развитие че да им хрумне гениалната идея не да се чудят колко педерастки дизайн да изкарат на модела си или точно куф вид кожа или балатум да ползват ами да направят комфортна подметка.Такава като на маратонка за ходене.
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Оле Боже, авторката е уникален индивид. Аз нося официални обувки Бугати САМО НА ОФИЦИАЛНИ срещи с клиенти. Нося обувки, подобни на кецове ЛЯТОТО, че да не ми запарват краката и да съм подходящ за ежедневната ми работа на бюро (не с джапанки!). Нося маратонки като спортувам и нося джапанки на плажа! Нося си обувките по предназначение. Ако си мисли авторката, че някой в ежедневието си ходи денонощно официални обувки, че да покаже класа, то тогава е т*па крава!
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И като спре и да яде и ще умре.
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мравчо и аз се питам кой ли седи зад всички тези статии?
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Разкриват че е от цирка.
3
2
 
10
 
! Отговори
гъза преди 9 години
И кво - я кат ода с галошете - начи съм сеянин, така ли??
2
0
 
11
 
! Отговори
Ангел преди 9 години
Бях сигурен че статията е от Михаела Лозанова.....Заради това че съм станал мнителен утре ще ходя с плавници...
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не е вярно за маратонките.