Частни самолети, "Прада" и стриди...животът на една богаташка

Щерката на милиардер се чуди как да си похарчи парите
Обновена: 11 ное 2014 13:53 | 11 ное 2014 13:52,
84

Дороти Уанг се забавлява по партита. Снимка: Instagram/ dorothywang

Дороти Уанг е на 26 години и не се интересува много от случващото се по света - най-голямото ѝ притеснение всеки ден е кои обувки "Прада" да обуе. Тя е наследница на една от най-големите китайски вериги молове.

Също така е звезда в риалити предаването "Богатите деца на Бевърли Хилс", което се занимава с 20-годишни милиардери.

В бъдеще тя иска да следва стъпките на баща си по пътя към успеха. Но в момента казва, че работата ѝ е да се забавлява, защото може да живее охолно, а не да се рови в обявите за работа, пише "Дейли мейл".

Тя поддържа страница в Инстаграм, в която редовно публикува снимки от своя луксозен начин на живот. Тя е облечена в скъпи тоалети, носи ролекси, хвали се с обувките си "Прада". Или просто ни показва как отпътува с частния си самолет или някоя лимузина.

Вижте живота на китайската милиардерка в галeрията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
17
 
! Отговори
bla bla преди 9 години
П**ка ви лелина.... кво ни занимавате с това има - да харчи майната и. Тук също има доста червиви от пари дечица на прекрасни родители. Дразните народа просто
40
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По света има глад и мизерия, не защото не могат да бъдат нахранени бедните, а защото не могат да бъдат нахранени богатите. /Махат Маганди/ С едно от пръстенчетата и, могат да бъдат спасени хиляди живота, да бъдат нахранени хиляди недохранени деца. Само като и гледам начина на живот се отвръщавам, нищо, че съм с два лева в джоба в момента. Щастлива, че само преди няколко дни направих голямо дарение от дрешки и топли обувки събрани от приятели и заминаха за дечица, които имат нужда от тях.
39
0
 
21
 
! Отговори
mda преди 9 години
но не бих заменил спомените за нищо друго. Мечтите са за да се осъществяват и след това да намерим нови такива, които на свой ред да осъществим. Това да се чудиш как да харчиш е леко тъжно според мен.
38
0
 
34
 
! Отговори
Mda преди 9 години
Преди време направихме избор с мойта половинка да изхарчим не малка сума пари за пътуване до 4 екзотични острова на другия край на света. Там се и оженихме на остров Бора Бора, без да казваме на никой тук дори, че змаинаваме. Гмуркахме се с акули, плувахме при китовете, влязохме в кратера на изгаснал вулкан и обикаляхме километри самотни плажове с палми. Беше 1 месец в рая. В момента карам старата таратайка и живеем в панелката. Повечето хора не ме разбират защо го направихме, но не бих заменил
37
1
 
10
 
! Отговори
Аз преди 9 години
Хитруша, знае тя , че и от парадиране на охолния си живот печели. Може да не ни дреме за нея, ама току четем за такива ,,***" . Родена е в,,щастлив'' ден, това е:)
36
0
 
30
 
! Отговори
Фалшиви Инициали преди 9 години
Чалга в китайски вариант.
35
0
 
28
 
! Отговори
Смаяна преди 9 години
А аз всеки ден се моля да имам възможност да изпратя децата си на училище.
34
2
 
22
 
! Отговори
1001 преди 9 години
Какво прахосничество на живителна млада енергия
33
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
да е жива и здрава !
32
3
 
28
 
! Отговори
! преди 9 години
Цинизъм е да ни занимавате с такива "грандиозни" проблеми.
31
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименДържиш да има за Бойко повече, е тва е национализъм :)))
30
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И аз тъй сутрин се чудя - ферарито ли да взема, ламборгинито ли да разходя и те така.Разбирам го момичето, хич не е лека тая работа.
29
4
 
27
 
! Отговори
Пу преди 9 години
***! Поне вземи помогни на някои нуждаещи се хора! Да има някой, който ще ти е благодарен, да си осмислиш малко живота, *** оооу!
28
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ми то за Бойко няма толкоз коментари колкото за тази девойка.Я по-споко:)
27
1
 
46
 
! Отговори
dido преди 9 години
Олицетворение на пропадлъщината на нашето време, събирателен образ. За да може тая китайка да се влачи с толкова злато и да се чуди как да си живее живота хиляди други китайки са работили денонощно експлоатирани.
26
1
 
17
 
! Отговори
Ахм! преди 9 години
Направо си вика: "Елате бандюги ме отвлечете!"
25
3
 
0
 
! Отговори
Hahaha преди 9 години
Tipichno e na pokornata raq da se pusnat 2, 3 primera ot toq sort, za da pomechtaqt! Kato pomechtaqt, shte vpiqt po-ostro v sebe si, che nai-vajnoto e da imat pari!Posle shte ostanat pokorni na dalavetdjiiskiq komunizam :)
24
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз пък пердаша по един брус сланина с едно кило червено вино, една-две глави лук и един топъл самун ! Преди това опъвам двеста грама петдесетградусова домашна скоросмъртница ! Айде Дороти, наздраве !
23
0
 
11
 
! Отговори
не би било лошо преди 9 години
и така да се живее, + да се отделят пари за благотворителни цели и дейности
22
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Подобно разточителство, когато има страдащи и бедни хора, не буди особено възхищение, повече съжаление. Индивид, който се е затворил в своя вълшебен свят, на лимузини, стриди и прочие и има острата нужда някой да му се възхищава, е намират се и такива.

Спонсорирани публикации