Частни самолети, "Прада" и стриди...животът на една богаташка

Щерката на милиардер се чуди как да си похарчи парите
Обновена: 11 ное 2014 13:53 | 11 ное 2014 13:52,
84

Дороти Уанг се забавлява по партита. Снимка: Instagram/ dorothywang

Дороти Уанг е на 26 години и не се интересува много от случващото се по света - най-голямото ѝ притеснение всеки ден е кои обувки "Прада" да обуе. Тя е наследница на една от най-големите китайски вериги молове.

Също така е звезда в риалити предаването "Богатите деца на Бевърли Хилс", което се занимава с 20-годишни милиардери.

В бъдеще тя иска да следва стъпките на баща си по пътя към успеха. Но в момента казва, че работата ѝ е да се забавлява, защото може да живее охолно, а не да се рови в обявите за работа, пише "Дейли мейл".

Тя поддържа страница в Инстаграм, в която редовно публикува снимки от своя луксозен начин на живот. Тя е облечена в скъпи тоалети, носи ролекси, хвали се с обувките си "Прада". Или просто ни показва как отпътува с частния си самолет или някоя лимузина.

Вижте живота на китайската милиардерка в галeрията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кетайския модел, другари. И не само кетайския. То куту туй момиче се навъдиха много. Ако трябва да изброяваме от Русия, от САЩ, от Великобритания, аре спирам, за другите държави няма и да споменавам. ми, общество брато., тва е. едни така - други постоянно призиви за дарения - тая болест, оная болест. абе свиркай си. не че призовавам за комунизъм, ама... и това тяхното - прекалено хубаво не е на много хубаво, както е казал народът.
20
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боли ме фара.
19
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стриди и червено вино?? В Бг стриди имаше преди по 15лв. килото в МЕТРО и за тея пари получаваш 6-7 парчета, хапвахме често, понеже тук където живея са 8 пъти отгоре и не са свежи, но винаги с бял траминер, шардоне или совиньон блан! Не съм богат, беден съм и имам скромното желание да се наспя след тежкия ден... също нямам представа ако имах милиони къде бих ги хвърлил. Обаче ще си купя егати леглото и ще си сложа звукоизолираща бронирана дограма
18
1
 
7
 
! Отговори
Иво преди 9 години
Да ми дойде Дороти на гости, да и покажа какво е истински мъж.Все някой трябва да и покаже, че живота не е частни самолети и обувки Прада.
17
8
 
9
 
! Отговори
Тошко Колев преди 9 години
Богата ,богата колко да е богата? Като я хване рака и ай при мен под земята.Нема в лимузината да я заровят.
16
6
 
5
 
! Отговори
до Оногондур преди 9 години
Въпрос на дефиниция какво е средна класа... Но 807 са си 807! Ако видиш много хора да взимат под тях значи, че има много взимащи над тях - т.е. много неизползвани възможности за първите, които явно не щат да ги използват.Със сигурност сме по-добре от Китай(ниски заплати) или Русия(високи цени). Данке ЕС !!!
15
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Упадъка на днешното общество ...
14
7
 
25
 
! Отговори
до 10 от 6 преди 9 години
Не, предпочитам да си изкарвам сам парите, да съм полезен на обществото с данъците си, работните места и продуктите си, отколко единственият ми проблем днес да е кои обувки да си обуя и как да натрия по-добре носа на бедните, които междувпрочем са черноработници на тате. И какво смислено ще направи в живота си това момиче? Утре като умре с какво ще са я запомнили? Поне да даваше малко за благотворителност.Явно тези неща са ти чужди, щом така реагираш. Животът не е само ядеш и а*аш.
13
2
 
11
 
! Отговори
Оногондур преди 9 години
До до DiscoveryНаистина ли вярваш в тия усреднени стойности?Ако беше така,щеше да има една средна класа,в достатъчно голям брой,за да е висок стандарта в страната.А не е така.А колкото до оная префърцунената,все ми е тая.Да прави каквото ще.така или иначе,като отиде по голяма нужда,и на нея и се издуват жилите на врата,както на всички хора.
12
25
 
12
 
! Отговори
до Discovery преди 9 години
"като роби за 300лв пари"В Китай да. Но в България средната заплата е 807 лева (казаха вчера). Който не може да изкара поне 600 лв е или много мързелив или много ***, т.е. САМ си е виновен!
11
0
 
6
 
! Отговори
Телефони Ашураф преди 9 години
Тоя с телефоните да не и е предлагал на нея?
10
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жива и здрава да е. Нека харчи, докато не й дойде бизнесът на главата, защото тогава отговорността става огромна, а свободното време- свършва. Ако си мислите, че на богатите им е лесно, жестоко сте се излъгали. Колкото по-висока позиция в която и да било компания, толкова по-големи отговорности и повече работа. А ако компанията е твоя, нещата стават още по-сериозни. Това е стрес и натоварване, а не разни сервитьори да мрънкат, че имали много работа и били изморени.
9
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
симпатяга е, с удоволствие бих и правил компания в харченето
8
9
 
20
 
! Отговори
машалата преди 9 години
а дано си падне по някой ММО боец или играч по американски футбол та да я спука от бой. кой знае татето и на колко китайци е стъжнил животеца с ниски заплати и удължено работно време по 12-14 часа.
7
9
 
24
 
! Отговори
до 6 преди 9 години
а кой живот би бил интересен - от 9 до 6 всеки ден за 1000 лева на месец ли?супер си е мацката.
6
4
 
8
 
! Отговори
Ортопеда преди 9 години
Таз Патър ве!!! От къде я изкопахте тая дръпната шматка
5
4
 
13
 
! Отговори
до 1 преди 9 години
"sega da ni draznite ili kakvo?"Не, да ви напомниме, че Китай няма нищо ощо с комунизма!И не е някакакъв героичен контрапункт на Америка (дето щял да се съюзява с Путин да громи Запада), а просто едно некадърно копие на Америка!
4
15
 
18
 
! Отговори
Бънди преди 9 години
Евала на мацето. Има си парички, харчи ги и не се срамува. Ама нали БКП ви научи, че да си богат е срамно. А пък и е хубава...
3
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На мен би ми бил скучен такъв живот. Няма лошо да се забавляваш, но когато това ти е единствената цел в живота, е безсмислено.
2
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Щерката на милиардер се чуди как да си похарчи парите"Пращай ги насам, готов съм да се жертвам, за да те освободя от това тежко бреме.