Мафия, мафия! "Порязаха" ни на "Мисис Свят 2014"

Кой изпрати Анита Мейзер на конкурса? Вижте скандални снимки
Обновена: 21 ное 2014 14:28 | 20 ное 2014 11:32, Александър Попов
307

Анита Мейзер-Желева по време на репетицията. Снимка: Facebook

България се представи незабележимо на провелия се снощи конкурс "Мисис Свят 2014". И някой едва ли е очаквал чудо, след като на този престижен форум ни представи Анита Мейзер, вече с фамилия Желева.

Според организаторите на конкурса в него участват омъжени млади жени, които вече имат деца и активно участват в политическия и обществен живот на своите държави, както и в благотворителност. И идва логическият въпрос с какво точно г-жа Желева е допринесла за нашата държава и как точно бе определена тя да отиде да представя страната ни в Мериленд?

Според официалното съобщение Мейзер-Желева е спечелила конкурса за "Най-достойна омъжена българка" през лятото край морето. Тя се занимавала с интериорен дизайн и има една дъщеря.

С какво обаче е известна Мейзер у нас? Първоначално тя бе развеждана по светски събития от Киро Скалата, представяна за бизнес дама, но всъщност нейна визитка бяха огромните й силиконови гърди. И тя не се свенеше да ги показва по партита. Естествено, от нейната разкрепостеност се възползва Playboy, които я сложиха на корица. Мейзер се хвалеше с бизнес начинания в САЩ, както и колко желана била от американски знаменитости, но видите ли - отрязала ги. Преди две години пък "Най-достойната омъжена българка" се забърка в крими история, с директни обвинения към бившия си разводач по светски събития Скалата, че иска да отвлече дъщеря й. Тя дори бе обявена за национално издирване, а съпругът й обвини Киро Скалата, че искал да отвлече дъщеря им, за да я пласира като проститутка. На същия принцип той бил продавал и Мейзер.

"Похитената" обаче отрече всички нападки, заяви, че е била в Италия и отрече, че Кирил Вълчев е бил неин сводник или пък че искал да отвлече дъщеря й.

После Анита Мейзер позаглъхна от "обществения живот и благотворителността", за да се яви тихомълком и изненадващо на "Мисис Свят 2014". Не спечели нищо, но този път не можем да обвиним нито мафията, нито световния заговор.

Просто Мейзер-Желева не е известна с обществена дейност, нито пък впечатлява като жена. Социалните мрежи избухнаха като разбраха кой е нашият представител, а определенията не са подходящи за цитат.

Само за статистиката. В конкурса победи представителката на Беларус Марина Алексейчик, на второ място се класира представителката на ЮАР Сара Скот, на трето перуанката Паола де Гербер. Участничките първо се представиха в национални носии или друго облекло, което говори за националната им принадлежност. Впечатление направи "Мисис Севастопол" - актрисата Наталия Николаева, която бе облечена в рокля на Екатерина Втора - императрицата, която е присъединила Крим към Руската империя през 1783 г.

В галерията можете да видите снимки от конкурса и скандални такива на Мейзър от родни партита.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


307
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
253
0
 
0
 
! Отговори
psi преди 9 години
krokodil grozen
252
0
 
0
 
! Отговори
1914 преди 9 години
Тодор Батков е на снимката за куклата барби
251
0
 
3
 
! Отговори
Благовест преди 9 години
безочливост. ....Грозен ром с изкуствени гърди и к*рвенско обличане и поведение е лицето ни пред света!Това, че си родила дете, не те прави майка! Майката има много качества, за които ти само можеш да си мечтаеш!Нагъл ***!Извинявам се, че съм толкова груб, но не се сдържам, като видя тази излагация по медиите.Тези хора трябва да бъдат съдени!
250
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Искам да разбера кои са били в журито, както и кои са били другите участнички в този формат.Също така и журито да представи медицинско, че няма проблеми със зрението.Моля ви, кажете ми какво красиво видяхте в този урунгел? С кое качество спечели гласовете ви и приехте, че това е жената, която олицетворява българската майка, жената, която ще представя всички български майки. Бесен съм просто. Как може да има такава наглост и безочливост.
249
0
 
2
 
! Отговори
Ido преди 9 години
Ясно е, че госпожа Анита Желева много си вярва!!! Горката! Да прави каквото ще! Само се питам, защо унижава България и българските жени? А и на обидена се прави... Ами да я обезщетим тогава...Докога ще мълчим? Докога ще позволяваме да ни заливат с помия? Не мога да намеря думи за да изразя какво чувствам: отвращение, потрес, гнус. Това е гротеска!!! А тя, милата, е доволна, че се говори за нея! Много сме зле! Това е дъното!!!
248
0
 
6
 
! Отговори
Още един недоволен преди 9 години
ТОВА Е НЕТЪРПИМО! ОТВРАТИТЕЛНО! ГАЛЕРИЯТА ПОКАЗВА КАКВО НЕЩО Е ИЗПРАТЕНО НА КОНКУРСА! ПОТРЕСЕН СЪМ!
247
1
 
0
 
! Отговори
marti преди 9 години
mnogo e grozna tazi anita - maizer.., s neinata dwoina gu6a..
246
0
 
9
 
! Отговори
aNdRi3 преди 9 години
До od Makedonija Осъзнаваш , че този *** на снимката е от малцинството в България и е възможно най-грозното същество което сме виждали някога , нали ? Защо трябва да обиждаш цялата българска нация (както и себе си) заради един индивид от малцинството ??
245
0
 
19
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Абе ние се отвръщаваме и майтапим, ама шегата на страна. Ако някой има адвокат под ръка да направи бърза консултация дали могат да бъдат съдени организаторите и журито, което е избрало този хубостник ЗА УРОНВАНЕ ПРЕСТИЖА НА НАЦИЯТА НИ или за каквото може там, но задължително да се организираме и да ги осъдим, че ми писна вече с тези непрестанни гаври :-(((
244
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До "od Makedonija"Това, което представлява тая/тоя от естетична гледна точка сте македонистите от историческа такава - зли и грозни Франкенщайни, изработени в сръбска лаборатория. Да са живи и здрави всички българи от Македония и весели празници.
243
0
 
17
 
! Отговори
Отвратен преди 9 години
"България се представи незабележимо" Незабележимо, ама друг път. Това нещо кой го види в потрес остава и го държи мнооого дълго. Станали сме за смях с този върколак. Тези, които са го избрали това чудо трябва да бъдат живи одрани за това естетично изнасилване, което ни причиниха.
242
0
 
25
 
! Отговори
червея преди 9 години
БЕ ТОВА НЕЩО ТРАВЕСТИТ ЛИ Е...ИЗОБЩО НЕ ТИ ТРЯБВА ДА ГО СРЕЩАШ В ТЪМНОТО..КАТО ГО ВИДЯХ СИ ПЛЮХ В ПАЗВАТА..РЕЗИЛ ГОЛЕМ..КАТО ГО ВИДИ ЖУРИТО ЩЕ СИ КАЖАТ ХОРАТА--ЩОМ ТОВА Е НАЙ--КРАСИВАТА В БГ ПРЕДСТАВЯШ ЛИ СИ КАКВИ СА ОСТАНАЛИТЕ?
241
0
 
2
 
! Отговори
Момче катунарче. преди 9 години
Тези конкурси са пълен жмел. Ама нали пролетариата трябва да има зрелища. Навремето и хляб му даваха. Ама сега гледат тънко да минават управляващите. А Анита Шмайзер си е шукаритетна отвсякъде. Ко искате от мацката. Аз бих я уважил че не съм уважал от 45та година дет са вика !;))))
240
0
 
8
 
! Отговори
кАНАЛИН Цолов преди 9 години
Е това е то трудния избор! Кой знае колко трудно са я избрали милата за да ни представи за света. Пак загубихме, ама нищо, продължаваме напред. Мафията не прощава ей! Кубрат порязаха, сега тази Василиса Прекрасна. Тцтц
239
0
 
6
 
! Отговори
Rumi преди 9 години
Ne moga da poviarvam !!! Kak bez da e minala prez nazionalen konkurs shte predstavliava Bulgaria na "Misis Sviat"!!! Ta dori i da si e platila !!! Zashto ne e izpratena "Misis Bulgaria 2014" ??? Kak izglejda Anita Maizer-Jeleva .......obida za vsichki semeini jeni i maiki !!! Malko sa ni Nazionalnite problemi ta sega i tova !!! Bezkraino mnogo sam vazmutena ot tazi poshlost !!!
238
15
 
4
 
! Отговори
od Makedonija преди 9 години
hahaha bugarite site ste takvi-tatari i cigan hahahaha :D :D :D
237
1
 
14
 
! Отговори
djoni преди 9 години
Гаден,гнусен *** е това изчадие адово.Сигурен съм ,че дори и с конкурс по грозота ,не могат да изберат по-добро "чудо" на природата.Таласъм с таласъма Ти.
236
1
 
24
 
! Отговори
Немам думи преди 9 години
Мааайко мила ... Изгубих и ума и дума... Кличко да ме беше млатил по събрани мисли щях да имам.Това нещо ако го пуснете в Балкана и мечките ще побягнат в странство бе хора. Все си мислех, че съм видял всичко, ама не би.
235
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поне Азис да бяха пратили.
234
0
 
49
 
! Отговори
231 преди 9 години
Ама това си е жестока обида за страната ни!!!! Потресена съм, как може?!?!?! Този, който е взел пари, за да прати това нещо на конкурса, е за затвор - това си е публично унижение на цяла нация!!!!