Руски проститутки качиха цените заради ниската рубла

Повишението е рязко - с 40%
Обновена: 4 дек 2014 16:20 | 4 дек 2014 14:29,
134
Руски проститутки качиха цените заради ниската рубла
Снимка: Reuters, архив

Проститутките около руското пристанище Мурманск повишиха цените на предлаганите от тях услуги заради ниския курс на рублата, пише БиБиСи.

Увеличението е достигнало 40%. Някои от тях предпочитат плащането да се извършва в долари, тъй като се опасяват, че рублата може да продължи да пада.

Преди рязкото поскъпване на услугата един час с проститутка в Мурманск струва между 3 и 7 хиляди рубли, или съответно между 57 и 132 долара.

Ръководството на друг публичен дом твърди, че се опитват да поддържат цените на услугите стабилни, но цената на живота се увеличава и момичетата не могат да работят на загуба.

Рублата е загубила повече от 40% от стойността си спрямо долара и 60% спрямо еврото от началото на годината в резултат на западните санкции срещу Русия и спада на цената на петрола.

Новината за увеличението на цените на услугите станаха повод за множество шеги в социалните услуги.“Путин, научи нещо за икономиката от проститутките в Мурманск“, пише руснак в Туитър.

Други пък пишат, че жриците трябва да проявят патриотизъм, като повишат цените за чужденците, за да отговорят на западните санкции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
5
 
6
 
! Отговори
Nok преди 9 години
Според новините в Днес си задайте въпроса-кой плаща публикациите???Правилно-най простия отговор е най верния...
42
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До до 53 ти съвсем се обърка бе, пич. българите не чукат Гена, а Чебуташки, дето после им карат скъпите коли! за тебе остава да си крокодила, дето се ядосва на Чебурашка и и вика пикла!
41
1
 
23
 
! Отговори
Божо преди 9 години
Това е *** *** пропаганда!!! В Русия няма ***, а другарки , освен това те дават на всекиго според потребностите и искат от всекиго според възможностите :)))) А сега сериозно - руският *** , пардон газ се търгува в "много твърда валута" :))))
40
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
a xamerikanskite prostitutki se gotvat za voina
39
8
 
7
 
! Отговори
до 53 преди 9 години
В България за 50 евро можеш да опънеш в най-добрия случай крокодила Гена. Българинът е *** и е склонен да дава супер яки кинти за ***, не случайно 90% от луксозните коли ги карат 25годишни пикли.
38
5
 
5
 
! Отговори
! преди 9 години
До аннка,сосай ***! рот открой и сосай! как все в россия!
37
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До БългаринМиришеш на руска *** от километри.
36
2
 
18
 
! Отговори
Българин преди 9 години
До Лисан,ами 3000 рубли колко пари са бе, ***? има няма до към 50 евро докарват най-много. Тоест статията е вярна. Или ти си спал последните два месеца, през които рублата направи висш пилотаж в изкачването на нови висини? Но да ви кажа в Помория мамашките са по-евтини, най-много 2 водки да ти излязат и забиваш българското знаме в *** на мамашката!
35
17
 
9
 
! Отговори
Би Би Си преди 9 години
Това е поредната кофа помия ,която някой наричат пропаганда .Руските *** вдигат цените защото има кой да плати ,а за англииските крави няма кой да плати и затова ще злобеят отстрани .
34
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 47Вие сте си такива. Мръсни, руски о*репки и българомразещи ***. Ясно ли ти е, к*рво. Да ти изсъхне мизерната ***.
33
14
 
4
 
! Отговори
Лисан преди 9 години
Абе хора, толкова ли сте прости, та вярвате на гнусната западна пропаганда? Имате нет, проверете и мислете критично. Между 2 и 3000 рубли е тарифата на час и то ще ви обслужат мацки, които в България ще ви поискат по 500лв на час минимум! Тези крокодили , които ги лашкате тук за по 60-80лв не могат да стъпят на малкия пръст на рускините. В България всичко е скъпо, само трудът и животът ви са евтини. Превърнати сме от Запада в колониална ***. Ето, вижте ги мацките: prostitutkixxx/
32
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 40 За това, че умишлено наричаш русофилите -българомразещи - да ти изсъхне семето в мизерия, в американски ***.
31
1
 
16
 
! Отговори
do 28-ми преди 9 години
До АнонименПриятел твоя коментар, ако беше пуснат преди 2 дни щеше да има 20 минуса. Спряха южен поток и троловете изчезнаха хахха
30
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 41Намерете ми един българомразещ русофил който има повече мозъчна функция от лятна гума и ще ви се извиня аз.
29
15
 
4
 
! Отговори
до американофилите преди 9 години
Намерете ми един американец, който си няма личен психотерапевт и аз ще ви се извиня за това, че ви смятам за кръгли ***!
28
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За русофилите и останалите българомразещи о*репки само ще кажа: намерете ми един българин който е готов да взима заплата в рубли вместо лева или евро и тогава ще признавам величието на колхозната империя.
27
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А па да се пукнат сега руснаците!
26
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Намерете ми рускиня която не е *** и аз ще ви намеря трезвен руснак.
25
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Рускините харесват здраво ритане.
24
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Tва дето мухи сте го гледали по черноморието са курваляци - проститутките там струват колкото скапаните ви коли )))) за справка - нета