Младите японци любят секс кукли, залагат на виртуална любов

Проявяват малък или никакъв интерес към любовния акт
21 яну 2015 13:03, Александър Попов
31
Младите японци любят секс кукли, залагат на виртуална любов
Снимка: Reuters

Национално изследване установи, че 49,3 на сто от пълнолетните японци не са правили секс през последния месец, пише в. "Телеграф", цитиран от БТА.

Това се дължи на хроничната умора от претоварването с работа и на липса на интерес към противоположния пол. Една трета от японските мъже на възраст между 25 и 29 години проявявали "малък, или никакъв интерес към любовния акт".

Раждаемостта в Страната на изгряващото слънце непрекъснато спада. Според някои прогнози населението на Япония ще се свие с една трета през следващите 50 години. Проучването на сексуалните нагласи на населението е извършено от японската Асоциация за семейно планиране.

Една четвърт от анкетираните японки доверили, че за тях сексът е прекалено отегчителен. 17,8 на сто от запитаните дами признали, че се връщат прекалено изтощени от работа, за да се отдават на любовни ласки.

Асоциацията констатирала, че в градската зона на Токио и покрайнините му, която е населена с 35 милиона жители, се раждат годишно едва 250 хиляди бебета. Повечето млади японци от мъжки пол предпочитат виртуални връзки отколкото истински срещи с жени от плът и кръв. Все по-често секс куклите заменят живите партньорки, изтъква изданието.

От друга страна японските жени намират мъжете за прекалено обвързващи и предпочитат свободата пред брака.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: Япониясекс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе и аз постоянно повтарям, че да се работи е вредно, но никой не ми вярва и дори ми се присмиват и ме иронизират.
28
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма по-възбуждащо създание от малко невинно японче което се оказва фурия в леглото.ДОКАЗАНО И ФАКТ!
27
4
 
3
 
! Отговори
жеко преди 9 години
стига с тая велика нация, това е най извратената нация на света, просто работят като коне и това им е единственото предимство, от 2рата св. война насам са колония на сащ и всички технологични открития и като цяло робската им система на управление е наложена от американците... те от край време искаха да имат джобния дявол в тила на врага - русия, както руснаците държат джобния дявол -куба
26
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колкото по- образована и интелигентна е една нация - толкова по-късно народа и създава поколение (ако създава въобще, щото след 30 се захитрява и не ти се трае никой).Следователно ... - Българите се нареждат след Японците по захитрялост !Какви сте ми лисички само всички..
25
2
 
5
 
! Отговори
АНТИТОЛЕРАСТ преди 9 години
Човеците почти до последният индивид, представляват:***, ***, първо-сигнална гмеж, с дълбоко "навряна" глава в ***. Ограничено егоистично простолюдие, "***-подобни ***", с капаци на очите. Българите са от най-ярките представители!
24
10
 
4
 
! Отговори
СССР преди 9 години
А младите руснаци любят товариш Путин. Модерни руски гомосексуалисть
23
1
 
11
 
! Отговори
... преди 9 години
Епа то и нас българите това ни очаква! Жените меркантилни и мнооого заети с кариера и др. мъжете са, как беше, метросексуални или по-новото лъмбърсексуални, абе казано по разбираемо превръщат се в жени! И накрая се оказва, че ни има кой да такова ни пък някои иска да такова и работата отива на към коня у ряката! Сега виж винаги има и *** тука, *** те пък са като *** местят се там където има какво да ядът и то безплатно! Значи само на емигранти остана да се разчита, *** да видим де!
22
0
 
5
 
! Отговори
бъдещето преди 9 години
и след 1000 години ще преоткрият пак парната машина
21
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
60 години демокрация и пазарна мизерия съсипа Япония. Бъдещето е на Китай и Северна Корея.
20
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако още не сте рабрали, японците са бити карти. Хикимори и отаку културата вече се разпространява като вирус и унищожава и малкото им социални умения. Масивна демографска криза подкрепена с високи нива на самоубийства - даже има един филм за една гора където японците ходят да се самоубиват и навсякъде има разпилени лични вещи и в един момент даже снимачния екип се натъква на разложено тяло. Ей така седят нещата при джапнките.
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Японките търсят главно китайци.
18
1
 
12
 
! Отговори
Не ги разбирам преди 9 години
Извратеняци. Не е ли нещо живо , па да ти каже не го вади , не спирай и чекай , че си харесах едни сандалки в мола , ми се струва скучно. То със същия успех може да си направиш една злобарка , но така от ръката правиш пу**а , а от к*ра будала. Неприятна работа според мен.
17
1
 
8
 
! Отговори
МАНГАЛИЗАТОРА преди 9 години
Ужаааст! Тази велика нация е на път да изчезне. Да им въведат Ергенски данък и по 100 тояги на голо за който не ***.
16
6
 
1
 
! Отговори
Един Българин преди 9 години
До До 12Едно си баба знае . . . Хората ви дават аргументи , вие все САЩ та САЩ. Виновни са за много работи, но чак пък за либидото на японците, за размера , за мерака ... Напротив одри искат да им помогнат като им изнесат яко порно, но последното май беше забранено там и те се занимават с рисунки. Е, сигурно има разлика между рисунка и снимка и за това пак са Виновни САЩ, Сталин, Мао Дзе Дун, Пиночет и Енвер Ходжа.
15
6
 
13
 
! Отговори
Кукловод преди 9 години
Добре си правят японците,по-добре е да се замозадоволиш с кукла отколкото с претенциозна смотана кифла При куклата няма искам това-не искам това,куклата всичко дава и всичко иска и при това съвсем безплатно,няма да ти лепне ни болест,ни рога на главата,няма да те дои по молове и бутици и като си я платиш веднаж-вечно твоя е...Жените сами си направиха да предпочитаме кукли пред тях а те как ще се оправят си е техен проблем-*** да им вървят по акъла все-още се намират,но и те са на привършване
14
2
 
4
 
! Отговори
До 12 преди 9 години
Вуйовото, моралният разпад съществува откак свят светува- Шумер, Вавилон, Рим та до днес. Влиянието на великите сили като САЩ днес за съжаление продължава в същия дух, все едно нищо не сме научили. И хората като теб си знаят само едно- заема се една страна, която се боготвори и друга, която се оплюва доживот.
13
11
 
3
 
! Отговори
! преди 9 години
Японките не се къпят и смърдят ужасно, като повечето японци се възбуждали от това ...
12
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да пратят японките към нас :)
11
3
 
15
 
! Отговори
АНТИТОЛЕРАСТ преди 9 години
До ?!? до 2:Абе вуйо,моралният разпад откъде дойде, преди 60-70 години?Всичко това е следствие на "Него", от поколение на поколение ни обработват.Хиляди години японците , например са живели по-съвсем друг начин със съвсем друга ценностна с-***,от 1000г.крак на чужд агресор не бил стъпвал до 1945г. А сега за 70 години "мериканско партьорство" се преумориха....
10
5
 
16
 
! Отговори
Джигитът преди 9 години
Е как да ги влече японките секса като знаят размера на японския ***. да им заселят малко нигерийци там!