Българка изпотява мъжете в Германия и Австрия

Антония е първата българка, която подписа с германския Playboy
Обновена: 10 мар 2015 13:07 | 10 мар 2015 12:50, Александър Попов
92

Снимка: Playboy

Една българка покори с красотата си Германия и Австрия. Тя се казва Антония Петрова, но по никакъв начин няма общо с Мис България 2009, която стана известна и с животинските си прякори.

Антония е от София, но през 2003 година се мести в Австрия със семейството си.

Петрова става първата българка, която подписва договор с германското издание на мъжката библия Playboy. Трябва да се отбележи, че то е най-четеното след американския си събрат.

Антония Петрова е юрист и може би малко изненадващо - шампион по шах. В момента участва и в конкурса Мис Плеймейт 2015, като всеки може да я подкрепи до 11 март, когато приключва гласуването. Тя е Мис Декември.

"Не беше трудно да се съблека за фотосесията за Playboy, все пак това е собствен избор. Исках да докажа на себе си, че не се притеснявам от тялото си", разказва Петрова пред Нова телевизия.

Родителите й приемат със смесени чувства голата изява.

"Майка ми беше малко скептична, Но баща ми дори ме закара да се представя в редакцията в Мюнхен. В момента семейството е зад мен и са много горди и харесаха фотосесията", сподели красавицата.

Тя признава, че появата й изненадало много хора, още повече че не всеки ден се случва момиче от Австрия да попадне в германското издание на еротичното списание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
6
 
7
 
! Отговори
=== преди 9 години
до 3,Искаш да кажеш, че всички момичета и жени, които се събличат и ги снимат са слабо интелигентни? Това определено е пълна лъжа. Все едно да ми напишеш, че всички монахини са хипер интелигентни или онези с бурките са ултра мега супер надхипер интелигентни.
30
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ише една култова сцена от Доберман, където онзи транвестита разправяше на баща си - тате, нали искаше да се изуча за адвокат, ами наполовина успях, вече съм к.....
29
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нашите миски всички са юристки, вече и за чужбина ги изнасяме, за да се събличат и да радват необразованите чужденци!Даже в Плейбой вече не ги взимат ако не са юристки или поне доктор на науките!
28
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Де гиди пуста ямболска мотика 9 номер, като я вдигне сянка да и прави! Чи бой в някои паламиди, чи бой! Чи ако не помага на другио ден у тросъко и пак бой! А вечерно време трета смяна, под вода братче! Прах да се не вдига! Плейбой ли?
27
2
 
22
 
! Отговори
Бай Хой преди 9 години
Малеееееее - юрист, шампион по шах, сигурно чете само Коелю и Фуко. Има и 2-3 муждународни специализации поне. Що ли ми е толкоз познато?!?
26
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Родителите и сигурно знаят че Минка учи за виШу в София а тя клати немски К..ве.
25
0
 
24
 
! Отговори
??? преди 9 години
Срещу колко хиляди евро не се притеснява от голото си тяло?
24
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хубавка е, но не е и кой знае какво, виж, тази русата мацка наистина е красавица. Май ключовото изречение в статията е "В момента участва и в конкурса Мис Плеймейт 2015, като всеки може да я подкрепи до 11 март, когато приключва гласуването."
23
2
 
9
 
! Отговори
Пич преди 9 години
Е па износ на убави *** има.Да си оправим търговското салдо на бюджета.
22
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Красива е , но без да чупи тези стойки щеше да е още по красива
21
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
25, Ако беше успешна юристка за какво и е да се съблича ? Прави си реклама , но дори в нашата страна няма да я вземат на сериозно , въпреки че тези пози са " норма " :D
20
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Наистина ли й е втори баща, тоест пастрок? Ако нямат кръвна връзка е по-обяснимо това, че я е поощрил.
19
0
 
5
 
! Отговори
Леси преди 9 години
Коментара на номер 17 искрено ме разсмя . Благодаря!
18
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Майки и бащи, които карат и одобряват дъщеря си да се съблича по списания се интересуват само от материалната изгода. Никоя нормална майка няма да иска да види дъщеря си в неприлични пози и чисто гола за пред милиони мъже. Това са евроценностите.
17
3
 
5
 
! Отговори
Печатар с техника преди 9 години
Добра е ще и броя 10 000 Евро (отлична изработка почти като истински еврота )(апропо както и гърдите и почти като истински-отлична изработка)
16
5
 
3
 
! Отговори
Сотъир преди 9 години
Ама Втрои баща ли ?Степфадара значи ;)
15
1
 
23
 
! Отговори
Ач преди 9 години
Е те богатите чичковци в Германия рядко го вдигат поне на Шах ще ги поти...Гордост за Българските пеперудки из евро-бардаците
14
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Доста е "пипната" тази.. И не знам защо, ама на арменка ми прилича с тази хубост...
13
4
 
17
 
! Отговори
някой преди 9 години
Наистина "голяма" чест, няма що! Като няма с какво друго, да се го деем с такива "постижения" като на тази Антония, с най-много *** в Европа и в частност на световното изложениев Милано, със Соня Васи и др. п. Красотата на българките само това ли заслужава?
12
4
 
30
 
! Отговори
СРАМ и ПОЗОР преди 9 години
Трябва целия български народ да се съблече ГОЛ и да ПОКОРИМ СВЕТА с ГОЛОТА и ПРОСТОТИЯ.ЩО за НОВИНА е ТОВА ,СРАМ и ПОЗОР .Вместо да се гордееме с постижения в науката и технологията ние се гордееме с ГОЛОТА и РАЗГОЛЕНИТЕ НИ ТЕЛА .