Завинаги двама, навсякъде!

Запознайте се с Рони и Дони – най-старите сиамски близнаци в света
Обновена: 13 мар 2015 06:50 | 12 мар 2015 21:03, Красимир Ангелов
28

Кадри: YouTube

В забързания си делник хората много рядко оценяват малките неща. Важно е дали сме стигнали навреме за работа, дали някой ни ядосва за нещо, но не обръщаме внимание на щастието, че просто може да се разходим из природата, да потичаме или да поплуваме в басейна.

Неща, които са изключително трудни за мъжете от следващата галерия. 63-годишните Рони и Дони са близнаци и живеят в Охайо. Но са обречени да живеят цял живот един до друг, защото са сиамски близнаци.

Двамата се прочуха преди няколко месеца с това, че подобриха рекорда за най-старите сиамски близнаци в историята. Преди тях това бяха италианците Джакомо и Джовани Токи, които са починали през 1877 година на 63-годишна възраст.

Лекарите са категорични, че техният случай е един от редките в медицината. По-малкият им брат Джим споделя, че лекарите са предупредили близките преди много години, че двамата не ги чака дълъг живот. Но Рони и Дони оправдават думите на медиците с всеки изминал ден.

"Рони и Дони са едно тяло. Но в същото време те са двама съвсем различни мъже", споделя Джим за братята си.

Сиамските близнаци са свързани с общ храносмилателен тракт, както и в тазовата област. Те обаче са категорични, че са свикнали с трудностите и определят себе си като напълно здрави хора.

И за да го докажат, те са отпразнували своя 63-ти рожден ден през октомври с екскурзия до Флорида. По-късно отпразнували своя рекорд втори път – с парти в техния роден град Бийвър Крийк.

Въпреки трудностите, двамата са работили в цирк. А сега с усмивка споделят, че от 1991 година са пенсионери. И са категорични, че не им е омръзнало да се гледат един друг.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: САЩсиамски близнаци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
До 14 и до Иво.Проблеми с начина, по който изглежда който и да е - нямам. Имам проблем това да се използва за сейр. Ако някой използва мъката на друг човек, за да си ОТВАРЯ очите, колко са важни малките неща и му трябва повод а последното...жалко.Очаквам следващата статия да бъде за мутациите при животните и как овца се ражда с човешка глава. Държа да има подробно обяснение за това как се получава подобна комбинация, колко дълго живее и с кое точно това е тоооолкова интересно за зяпачите.
14
0
 
1
 
! Отговори
Иво преди 9 години
До !!!Смисъла на статията е да се радваш на малките неща и че си жив !
13
0
 
3
 
! Отговори
Българин преди 9 години
ОПРОВЕРГАВАТ , а не както сте написали оправдават ! А, бе, редактори нямате ли ? Такива грешки е срамно да се допускат!
12
2
 
2
 
! Отговори
-10 преди 9 години
***, прав си, грешки на природата като теб с нищо не са полезни за никого!
11
1
 
1
 
! Отговори
-10 преди 9 години
Удивителния, нещо против тези хора ли имаш? Смущават ти моралния възглед ли? А проблем с *** и негите да имаш?
10
1
 
1
 
! Отговори
-10 преди 9 години
Демократов, Демократов, ти си жертва на Труман :-)
9
0
 
0
 
! Отговори
БЕЗРАЗЛИЧЕН СЕКСИСТ преди 9 години
Шокинг!
8
2
 
1
 
! Отговори
istinata преди 9 години
Statiata si e ok.vie ste mnogo chuvstvitelni....za polovia organ i az se chudia no mi e po chudno chuvstva kato oblekchenia kak i dvamata li go chuvstvat
7
15
 
18
 
! Отговори
!!! преди 9 години
Какъв точно е смисълът на тази статия? Да информира? Да шокира? Да събира кликове? Да показва идиотията ви? Отговорче, господин Авторе? А, един полов орган ли имат или два!!!? Много ме еня! МНОГО!Отвратителни низки ***, които вече нямате грам... ни мисъл, ни морал. За сеира - да! Клик, клик, клик, клик, клик....
6
8
 
13
 
! Отговори
!!! преди 9 години
Мъка! Мъката уравнена и смазана в нивото на СЕИР! БРАВО! БРАВО, днес.бг! Прекрасни сте!Нещо за сексуалния им живот няма ли? А, днес.бг?
5
9
 
0
 
! Отговори
istinata преди 9 години
ako edinia jade naiajda drugia.a kato pochuvstvat jelanie da prudnat i dvamata go chuvtvat.tova e adski stranno iavlenie
4
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като Местан и Волен.
3
0
 
24
 
! Отговори
Поп Грую преди 9 години
"Но Рони и Дони оправдават думите на медиците с всеки изминал ден."===============Оправдават или ОПРОВЕРГАВАТ?Красимирчо, ти определено ОПРАВДАВАШ дежурното ми твърдение, че всички драскачи в ***.бъгъ сте некадърни, ***, нагли ***! Малък ти е запасът от думички, моето момче. Защото си посредсвен и ***!УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!!!
2
1
 
20
 
! Отговори
... преди 9 години
До HiterДоста са ти шамански възгледите:)Иначе да са живи и здрави братята.
1
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ето ... един пример за щастие по братски... ейййй народе ... ! Колко му е да си щастлив...