Първа, втора, трета... А, какво стана с колата?

Странните действия на жени зад волана, които предизвикват усмивка
14 апр 2015 21:34, Красимир Ангелов
27

Снимка: kaifolog.ru

Мъжете често обичат да се шегуват с жените по повод способността на дамите да шофират автомобил. И макар според статистиката по-голямата част от тежките катастрофи да стават по вина на мъже шофьори, клишето за уменията на жените зад волана остава все още популярно.

В следващата галерия ще ви покажем част от странните действия на някои жени зад волана, който предизвикват усмивки сред останалите участници в движението. Макар и в някои снимки положението никак да не е за смях.

Насладете се на снимките от следващата галерия, а още подобни снимки може да откриете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: мъжешофиранежени
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сн.17...когато ти идва от вътре...
19
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За сега наблюдавам само епилирани мъже, с обички и герданчета, почистени вежди, бягащи от казармата и мрънкащи за повече внимание. Някой изкуствено да им го е налагал? Или татуирани *** с вродено чувство на превъзходство, защото били мъже? А третирането на жените като сексуални предмети? Смесването на пол и умения, на пол и превъзходсто, основано на пол има в статията.
18
2
 
4
 
! Отговори
Сър Пичук преди 9 години
До за сър ПичукБоли ме фара за политическата коректност. И, ако си забелязал/а/ аз не говоря за полово обусловени умения. А за разлика между половете. Унифицирането им е изкуствено наложено. И като такова няма да оцелее...
17
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тая с БМВ руса ли е че не виждам :)
16
0
 
5
 
! Отговори
за сър Пичук преди 9 години
Не става! Не е политически коректно. Защото какво ще ги правим триполовите? И не става дума за биология, а за умения и акъл. Та твърдиш, че те са генетично вродени по полов признак?
15
4
 
9
 
! Отговори
Сър Пичук преди 9 години
До Анонимен 20Сексизъм? Това "нещо" съществува само в главите на феминистките. Половете са различни и това е неоспорим факт. И още нещо. жевните си се раждат Жени. Погледнете как се държат на 10, на 20, на 30, на 40.... Основата е идентична, различават се само подробностите. А ние, мъжете, цял живот се учим как да сме Мъже. И доста от нас не успяват да се превърнат в такива докрай. Така че със сукателния рефлекс и начина на пикаене - някъде другаде. Става ли?
14
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Днес.бг пак насажда сексизъм и противопоставя населението по пол. И това не е за първи път. Кога най после ще разберете, че умът не е между краката, раждате се само с един сукателен рефлекс и уменията не се изграждат от начина, по който пикаете?
13
7
 
17
 
! Отговори
Истината преди 9 години
Клише е, че жените правели по-малко катастрофи от мъжете. Първо, на изминати километри на жените се падат поне 10 пъти повече катастрофи и второ, много от катастрофите на мъжете са всъщност следствие от неадекватното шофиране на някоя жена.
12
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
снимка3.почти всяка сутрин гледам на комшийката цепката като проверява маслото на колата си
11
4
 
19
 
! Отговори
до 8 преди 9 години
До дома ми и до работата ми има детска градина и много майки шофьорки камикадзе та. Спират където, когато и както им падне. За тях няма знаци, няма мигачи, няма и правила. Най-възмутителното е, че същите тези хора си мислят, че са прави и другите са им виновни за всичко.
10
2
 
6
 
! Отговори
17:) преди 9 години
kak da ne ti haresa 17:) mnogo me zaradwa, dori mi se iska az da qzaradwam:) nqkolko pyti:P
9
12
 
9
 
! Отговори
ВладиТипични снимки преди 9 години
Типични снимки от руски сайтове. Рашъните умират да вършат простотии, които да заснемат и да ги показват на целия свят. Такава е и политиката им - ненормална...
8
0
 
10
 
! Отговори
666 преди 9 години
Ех, ако тия "репортери" поне правеха разлика межди който и които. Ех, мечтииии.....
7
5
 
24
 
! Отговори
еххххххххх преди 9 години
До Dido.....абе тия сладурани,ни излизат златни.Мойта сладурана очука колата като войнишко канче--а оправданието е едно--защо има три ***---тя имала два крака............преди време и купих автомат--ама разлика няма-нищо че са два ***,паркторници,камери и т.н.---пак си имаме вкъщи войнишко канче,но доста по-скъпо от предишното..........
6
4
 
13
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
гледам ги рускините и се кефя че лятото иде ... ша ги опъваме пак по морето
5
12
 
16
 
! Отговори
до 4 преди 9 години
Вергил, аз съм жена и въртя 2-3 пъти повече километри от мъжа ми. Карам децата на училище и спорт и съм като такси. Аз имам една лека катастрофа, мъжо има 3-4. Статистиката сочи, че жените между 30-40 години шофират по-безопасно от всеки друг на пътя, защото карат децата си. Пияните рускини на снимките са друг въпрос ;)
4
5
 
47
 
! Отговори
Dido преди 9 години
Жените са големи сладурани, ако не бяха те щеше да е е*ати скуката пък и нямаше да има пред кой да се правиме на велики
3
4
 
23
 
! Отговори
Тео преди 9 години
Две жени пукат гума. Започват да се въртят около автомобила като покрай племенен огън, а от никъде взора надежда не види. По едно време едната вика на другата - муцка, не се притеснявай, давай да караме, тя гумата е спаднала само отдолу :).
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
първата снимка е румънска , поне 3,4 снимки са американки , а тия с катастрофиралите коли са много спокойни , ако бяха нашенки щяха да са в истерия , а на тия не им дреме въобще
1
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Авторът очевидно прекарва доста време по руски сайтове.