Арменките – най-красиви! Българките пък – девети!

При мъжете пък най-хубави били ирландците, а ние?
Обновена: 7 май 2015 14:08 | 5 май 2015 12:56, Красимир Ангелов
212
Арменките – най-красиви! Българките пък – девети!
Ким Кардашиян има арменски корени. Снимка: Reuters

Арменките са най-сексапилните жени в света, сочат резултатите от анкета на туристическия уебсайт “Мис травъл”. При мъжете пък първото място се държи от ирландците, съобщава "Хъфингтън пост".

За наша радост в челната десетка място са намерили и българките, които са класирани на девето място.

На второ място при жените са барбадоските, следвани от американките, колумбийките, англичанките, австралийките. Бразилките, които миналата година оглавяваха класацията, тази година са на седмо място. На осмо място са филипинките, а десети са ливанките.

В анкетата са участвали 110 000 американци - 44 873 мъже и 66 309 жени, уточнява БТА.

При мъжете на второ място след ирландците са австралийците, които миналата година оглавяваха класацията. Трети са пакистанците, следвани от американците, англичаните, шотландците, италианците, нигерийците, датчаните и испанците, смятат читателите на списанието.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И агенцията и изданието са собственост на арменци !!!!!!!!!!
111
18
 
15
 
! Отговори
Палячо :))) преди 9 години
С пари и медии всичко се купува :)))и ПЪРВО място се купува,и папата се купува :)))и на папата са му превели в банковата сметка милиарди,за да каже уж че имало геноцид,Ей, не напразно арменците в цял свят са известни като продажници и лицемери,арменска ми ти работа :)))
110
16
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази статия е спонсориране от същите хора, които пръскат луди пари за да могат тези арменски коне с дебели *** и огромни носове да са всяка седмица по сайтовете. А жалки сайтчета, като този само преписват и превеждат и арменският вирус наречен КурДалиШеЯм се разпространява с пълна сила.
109
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Toчно арменките ли да са най-красивите????!!!!! Супер консервативни по отношение на браковете, а от там и яко кръвосмешение! Не са го разнообразявали много този техният ген. Но виж, през България който не е минал той не си е оставил гена( не е много за хвалене:)))!
108
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поооооооо-полУека с арменките, а'ре да не са най-красивите!!! Българките реално са много над 9-то място, но са и много алчни животни! Немога да им насмогна!
107
11
 
26
 
! Отговори
Ач преди 9 години
Пакистанци и Арменки -зоопарк на колела
106
13
 
25
 
! Отговори
alabala преди 9 години
Много комплексирана нация.Само се погледнете каква жалка картинка сте.Не понасяте и не приемате чуждо мнение,по-различно от вашето.А от собствената си *** по напред не виждате.Само се огледайте утре по улиците...къде ги виждате тези красиви българки...най-обикновена селска,*** физиономия,пък недай си Боже да си отвори устата и да се опита да се прави на интелигентна...Да си стоят на село и да си тъпчат с галошките у кочинката и да прекопават двора,говорейки си с говедата "Николетките"
105
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ха-ха-ха, да бе! Въобще американките, англичанките и австраийките какво правят в тази класация - :) А арменките може да са най-сексапилни , или иначе казано най-к**венски изглеждащи, което съвсем не означава, че са най-красиви. Е вчера се върнах от Сърбия, страхотни момичета има там ей! Не отстъпват много на българките ;)
104
5
 
18
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 9 години
Ееее яз имах една ерменка мераклийка-Зарухи са казваше ама дваж пъти колкоз мене и един път вика-кажи Тапчо кво ми аресваш най-много пък яз са замислих за афторитет и викам-ами Заре ти си голема пък яз гърчав,ти мустаци и брада имаш пък яз кьосе...ама то кво от мен зел Господ на теб го дал та си убава и за мене...еее кат *** изгледа таз жена само *** не утрепа с поглед,та за по-сигурно леко дадох назаде и повече ич я не търсих пък после си зех Кинчето бе-харна работа и дерт си немам
103
4
 
17
 
! Отговори
Дончо преди 9 години
И с тази статия ни правят на ***.Американци и англичани ,които се женят за братовчедите синай-красиви!!! Къде са славянските нации.И латиноамериканците са по-красиви.Всичко е кактовинаги нагласено,всичко е манипулация,нещастници.
102
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това трябва да е било анкета "колко *** и ограничени са хамериканците"
101
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Zacho pak americancite trabva da kazvat
100
11
 
20
 
! Отговори
Алов преди 9 години
Ако бяха красиви Султана на османската империя. нямаше да ги прогонва а щеше в харема да ги вземе...ха..ха
99
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз когато бях в Армения, конкретно в Ереван, не видях хубава арменка. Дори имаха и мустаци. Черните им до синьо коси са много хубави, но и най-малкото окосмяване по лицето силно тъмнее. Ким Кардашиян може да има арменска кръв, но смесването в рода си е казало думата.
98
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ох на бате арменката :)
97
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Някакъв западен филм! Втората световна война. Руският Иван е попаднал в плен и от там работи в някаква италианска ферма. Запознава се с италианско момиче и в един момент и казва, че очите и са хубави като на украинка.Има и световни рускини, но при тях има и ,,брак'', докато украинките като цяло са красавици. Белорускини!
96
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименА кой е видял пакистанка??????????????? Това е нещо абсолтно табу, понякога дори за съпруга.
95
2
 
13
 
! Отговори
Факт преди 9 години
Търговците на крадени жени в романа ,,Роксолана'' търгували най скъпо черкезките, защото се търсели най много по харемите. След тях били славянките наричани роксолани. Въпросната от романа е украинка и турския филм Великолепния век май е за нея. В това четиво има хубави думи за умни и комбинативни гърци, богати италианци и т.н. Читателят търси нещо хубаво за българите и в един момент разбира, че бългаеките копаят по нивите, а българите са овчари с рунтави мустаци и големи калпаци и геги.
94
4
 
3
 
! Отговори
1 преди 9 години
До ауу,и са с капаци.
93
11
 
15
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Когато съм говорил с руснаци и е ставало дума - кои жени са най хубави в постсъветското пространство, винаги са казвали като нещо дето си се знае - украинките. Едва ли има някой който да не е чувал поне веднъж че арменките са най грозните? Има и такъв виц от поредицата - попитали радио Ереван, а та отговорило. Попитали го веднъж - какво ще кажете за арменските жени? То, необичайно за него млъкнало, след като се посъвзело казало - затова пък имаме прекрасни ***!