Арменките – най-красиви! Българките пък – девети!

При мъжете пък най-хубави били ирландците, а ние?
Обновена: 7 май 2015 14:08 | 5 май 2015 12:56, Красимир Ангелов
212
Арменките – най-красиви! Българките пък – девети!
Ким Кардашиян има арменски корени. Снимка: Reuters

Арменките са най-сексапилните жени в света, сочат резултатите от анкета на туристическия уебсайт “Мис травъл”. При мъжете пък първото място се държи от ирландците, съобщава "Хъфингтън пост".

За наша радост в челната десетка място са намерили и българките, които са класирани на девето място.

На второ място при жените са барбадоските, следвани от американките, колумбийките, англичанките, австралийките. Бразилките, които миналата година оглавяваха класацията, тази година са на седмо място. На осмо място са филипинките, а десети са ливанките.

В анкетата са участвали 110 000 американци - 44 873 мъже и 66 309 жени, уточнява БТА.

При мъжете на второ място след ирландците са австралийците, които миналата година оглавяваха класацията. Трети са пакистанците, следвани от американците, англичаните, шотландците, италианците, нигерийците, датчаните и испанците, смятат читателите на списанието.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
9
 
37
 
! Отговори
ddd преди 9 години
Арменките са космати като мечки , по грозни от англичанките не съм виждал а за дебеланите от САЩ даже не си струва да се говори !
71
10
 
44
 
! Отговори
верно е преди 9 години
арменките имат по черни ,по-големи и по-хубави мустаци от българките
70
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Арменската червена шапчица пита вълка, когото мисли за баба си - Бабо защо са ти толкова големи очите? За да те виждам по-добре дете! Баба защо са ти толкова големи ушите? За да те чувам по-добре дете. Бабо, а защо ти е толкова голям носът? Ти по-добри си виж твоя- отговаря вълкът.
69
3
 
34
 
! Отговори
Неверник преди 9 години
Защо ни пълните главите с глупости. Няма да споря колко са добри/красиви българите и българките, но да ми наредите англичанките на ПЕТО место си е направо кощунство, да не говорим, че никъде не виждам шведките в челната десетка????А колкото до мъжете да ми слагате пакистанци и нигерийци в десетката??? Абе я се скрийте някъде и спрете да хабите мастилото!!!
68
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Интересно как така макетата са пропуснали да кажат нещичко
67
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да имаш арменски корени е едно,да си чист арменец е друго.Но първо да видим кой е правил проучването и кой е отговарял.Американците въобще не могат да дават мнение за красота,защото не знаят какво е красота.Аз красива арменка и красив ирландец не съм виждал пък може и някъде да има некой каръщисън.
66
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Баш пък тия космати арменки са най-красивите!
65
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ким Кардашиян е деградирала к*рва
64
3
 
5
 
! Отговори
ист преди 9 години
Тази класация бастиса прогнозите на червен Колю от БСП-то.
63
10
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Попитали радио Ереван къде са най-грозните жени.От радиото мълчали,мълчали и накрай казали:-Ама па какъв коняк правим само.
62
9
 
61
 
! Отговори
Край преди 9 години
Да ви .... на класацията. По хубава жена от славянката Господ не е успял да създаде. Рускини, украиники, сръбкини, словачки, чехкини, българки и пр. са най карсивите жени на света при това масово. В автобуса можеш да видиш по-красива жена от холивудските пачи. МОЙТА ЖЕНА е по-красива от всички в холивуд.
61
5
 
41
 
! Отговори
някой преди 9 години
Като се има предвид, че за американците Европа е държава, а 20% не правят разлика между държава, столица, град... тая класация е смешна.
60
4
 
16
 
! Отговори
diavolcheto преди 9 години
Интересно, от коя прослойка са били интервюираните? От тази, чиито представители киснат из Макдоналдс, останалите зведения за бързо хранене, моловете... или от тази, да речем, намирала се и намираща се в Харвард, Станфорд, Оксфорд...?
59
3
 
14
 
! Отговори
Estet преди 9 години
Трети са пакистанците:)))
58
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе анкетния лист да не е бил с фото на Кимката с големия дирник?
57
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
САМО КАТО ПРАЧЕТОХ КОИ СА БИЛИ ИНТЕРВЮИРАНИ И ПОВЕЧЕ НЕ ЧЕТОХ. ТЕ ТРИПОЛОВИТЕ КРАВАРИ ИМАТ ВКУС КАТО НА УМРЕЛО КУЧЕ.
56
9
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като човек с арменски корени мога да кажа, че по-грозни жени от арменките не съм виждал! А и като видях класацията (англичанки?!?!?! нигерийци?!?! ПАКСИТАНЦИ?!?!?!) се замислих, кого изобщо са анкетирали и видях, че американци са били анкетираните и това обеснява и резултатите. То други освен индийци, черни и меХиканци и някой друг останал европеец няма.
55
1
 
5
 
! Отговори
Даката преди 9 години
До АнонименГолем си бате :)
54
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
арменки и англичанки в класация за красота, че и на челни места, явно проучването е правено сред загорели любители на кудупи хахахаха
53
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Егати, американките са ....нема такива коне. А американците нито са виждали българка наживо, нито арменка. Те си правят изводи от Шер и Кардашян за арменките и Нашето моимиче от сериала Дневниците на вампира.