В четвъртък съм звяр, останалите дни – красавица

Жените се чувствали най-грозни в четвъртък следобед
12 май 2015 11:50,
14
В четвъртък съм звяр, останалите дни – красавица
Снимка: Reuters, архив

Жените смятат, че изглеждат най-зле в службата в четвъртък в 16 часа и пет минути, пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания сред 1000 участнички.

Допитването разкрива също, че дамите се чувстват най-привлекателни в понеделник в 10 часа и 6 минути. На сутринта от първия ден от работната седмица дамите се явяват в службата отпочинали и с подбрани дрехи. Смятайки, че по това време са най-красиви, служителките са най-склонни да се обличат така, че да впечатлят колегите.

С напредването на работната седмица обаче дамите започват да правят повече компромиси с външността и облеклото си. В четвъртък следобед те губят увереност в красотата, демонстрирана в началото на седмицата, тъй като след четири работни дни вече не са толкова загрижени за външния си вид.

Изследването посочва още, че много жени се записват за разкрасителни и подмладяващи процедури в... събота, защото нежният пол иска да изглежда добре за началото на работната седмица.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
3
 
! Отговори
008/ преди 8 години
ТЕ ПЪК АНГЛИЧАНКИТЕ СА ЕДНИ КРАСАВИЦИ-ДА ТИ УМРЕ КОНЯТ ОТ ГЪДЕЛ ОТ ПОНЕДЕЛНИК ДО ПОНЕДЕЛНИК!
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Dano pone vsichkite dni da imat hubavi cici.
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Според мен изследването е вярно. Имам доста колежки, които всеки понеделник са с нов тоалет, за да го покажат, а в средата на седмицата са нахлузили някакви дънки шалвари /по-отвратителни дънки не съм виждал, но нали били модни/.
7
1
 
6
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Егати *** изследване!
6
0
 
4
 
! Отговори
s преди 8 години
Знаех си! Затова винаги, всяка година, всеки месец, всяка седмица, в четвъртък следобед тя е крива... Браво на тези "учени", това откритие ще предвижи човечеството напред!
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЖЕНИТЕ - В четвъртък съм звяр, останалите дни красавица - по скоро в четвъртък вече са озверели, ако не са апвали от миналия четвъртък - цяла седмица, краставица!!!
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А мъжът кога се чувства най-привлекателен? А кога е най-недоволен от себе си?Защо такива изследвания се правят със сексистки подход - облагодетелстват жените, а горкият мъж остава в неведение. Нали и той плаща данъци? Следователно и за него трябва да се направи такова изследване!
3
0
 
12
 
! Отговори
:) преди 8 години
Непременно ще обърна внимание на това как се чувствам - още този четвъртък, в 16 ч. и 5 мин.Днес е още само вторник, по обед. Чакай да се порадвам, колко съм хубава! Тъкмо и обедната почивка започва! :)))
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще припадна-това е ТОП НОВИНА...Абе днес-а:във вторник дали не сте къркани,пък през другите дни...
1
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ясно е, че няма по-безсмислено нещо от британските проучвания, но тази новина направо потроши ***. Браво, Днес.бг!!!