Пепеляшки, равнис по Анита Мейзер!

Скандалната участничка на "Мисис Свят" се завръща у нас
13 май 2015 14:30, Александър Попов
47
Пепеляшки, равнис по Анита Мейзер!
Мейзер на конкурса "Мис Свят". Снимка: Facebook

Няма как да сте забравили Анита Мейзер, която ни представи на конкурса "Мисис Свят" в САЩ. Голяма част от българите изразиха възмущението си от нейния външен вид и си задаваха въпроса как въобще е стигнала до този форум. Темата предизвика доста коментари и за конкурсите, които се провеждат у нас.

Още по темата

Още повече, че организаторите на "Мисис България" у нас обявиха, че тя никога не е участвала в конкурса и съответно никога не е ставала носителка на тази титла. Така или иначе едрогърдата силиконка участва, но едва ли някой въобще я е запомнил.

За първи път след скандалното й участие в Щатите тя отново ще се пусне в публичното пространство, този път в ефира на Нова тв. Тя ще стане част от риалитито "Мис Пепеляшка".

Тя ще се отправи към село Боровци, където ще трябва да се пребори за титлата "Мис образцова домакиня". Мейзер ще се изправи пред своя най-голям кошмар – козите, и ще има тежката задача да ги издои. Личен наставник, но и нейн строг съдник, ще и бъде баба Гюца, която ще я напътства. Скандалната миска ще плеви, ще копае и не на последно място, ще грабне ловна пушка, разкриха от Нова тв.

Авторекламата в ефир пък провокира и организаторите на "Мисис България", които за пореден път изтъкнаха, че Анита Мейзер никога не е била носителка на тази титла.

"Представянето на различни личности като "Мисис България", които не са носителки на тази титла, е обида към правомощията на законодателството, патентното ведомство, носителките на тази титла, организаторите, спонсорите, медийните партньори и попада под ударите на закона. Организация "Мисис България" се надява, че продуцентите на предаването "Мис Пепеляшка" , както и Нова телевизия, ще намерят подходящата форма да обяснят на зрителите гореизложеното, както и да поправят своята грешка, ако са били подведени".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
8
 
! Отговори
довечера пробвам преди 8 години
До садо мазоТова е идея, така човек може да изкара поне 5-6 часа.
10
3
 
18
 
! Отговори
садо мазо преди 8 години
Пожелавам ви да си я представите гола върху вас.Голям кеф.
9
2
 
14
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 8 години
Еее ама туй е нашия пощальон Манчо бе дет ни носи пенсийте-дей одил тамка та да го снимат с тез срамотий бе,то инак убав човяк-кат ми донесе пенсиата и се по два лева му оставям та да пий ена бира ама щото и другите му дават та бая му иде та понекога бърка вратите-беше дал на комшийката пенсиата на мойта жена та после она идеше си я иска,че нейната и била с лев и двайсе повече.Еее тоз Манчо бе,жив да не бех да го не вида с таквиз дрехи ама кат дойде другият път никакви два лева щом тай на излага
8
2
 
28
 
! Отговори
... преди 8 години
Знам, че е мнооого гадно да го кажеш на и за жена, ама на тая снимка наистина не се вижда жена а по-скоро някой травестит! И то от по-горзните!
7
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ужас! Вече е почти 3 часа! Няма да ми стигне времето да се успокоя преди лягане! Тази нощ ще сънувам кошмари!!! Ако изобщо мога да заспя, че то страх! Само като си я представя тази в тъмното и без грим и направо ме втриса!
6
3
 
42
 
! Отговори
ined преди 8 години
OMG, Мисис *** не я пускайте при козите - ще им се пресече млякото.
5
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе днес да не е "Вси светии"? Първо слагате снимки на Тоца Крокодила, сега и тази! Да не сте решили да плашите хората?
4
1
 
42
 
! Отговори
Дядо Яго преди 8 години
Разгледах снимката на Мисис Шмайзер...После с други очи погледнах баба ви Яга- ам'чи тя си е направо хубавица, бе!
3
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Pomosht!
2
1
 
39
 
! Отговори
Гьобелс преди 8 години
Моля ви, смилете се над хората и застреляйте този крокодил.Като го видят и ще има кошмари с години.
1
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЦЕПЕНЯК !!!