Ким Чен Ун се скара на ферма за костенурки

Липсвала стая за революционна слава и възхвала
Обновена: 21 май 2015 14:16 | 19 май 2015 12:07,
138
Ким Чен Ун се скара на ферма за костенурки
Снимка: Reuters, архив

Севернокорейският ръководител Ким Чен Ун остро разкритикува ферма за развъждане на костенурки заради идеологически пропуски - управата й не била обособила специална стая за революционната слава, съобщава агенция ТАСС.

Комплексът, разположен на брега на река Тедонган близо до Пхенян, бил изграден по инициатива на баща му, Ким Чен Ир.

По време на своята инспекция Ким Чен Ун се възмутил от факта, че във фермата не бил обособен кабинет за изучаване на революционната история на страната. "Тези, които не помнят заслугите на ръководството на КНДР, са неспособни да управляват производството", заявил младият лидер.

Според него липсата на специално обособеното помещение говорело за "некомпетентността и остарялото мислене на администрацията на това стопанство, което води и до лошата организация на работата".

Според Ким Чен Ун е недопустимо да се проявяват "пораженчески настроения" в годината, когато целият севернокорейски трудов народ ще отбележи 70-та годишнина от основаването на Трудовата партия на Корея.

Севернокорейският ръководител дал своите указания кардинално да бъде променен стилът в работата на фермата съобразно с най-новите научни достижения - тя да бъде електрифицирана и да бъде оборудвана по съвременните стандарти, така че да се превърне в "образцово стопанство".

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Парадокс на парадоксите. Едно самозабравило се прасе командва 24 милиона гладни нещастници, които вместо да се вдигнат и да го изметат послушно го възхваляват. И после в България било зле положението...
26
1
 
5
 
! Отговори
Sasho преди 9 години
11. "Хигиенизацията е враг на бактериологическата диверсия."12. "Въшката е най-опасен враг на Родината. Унищожавайте я!" 5. "Всички луди - на борба за мир!" - агитационен надпис в лудница6. "Народната милиция - биещото сърце на Партията!"7. "Да приберем навреме хляба на народа!" 15. "Събличай се бързо, и други чакат след теб!"16. "Планината е извор на прогресивни идеи."17. "Дръж маркуча си в изправност!"
25
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като гледам как е в С.Корея се радвам, че живея в България...
24
3
 
5
 
! Отговори
Sasho преди 9 години
"СССР - родина на всички безотечественици!" - надпис край жп линия .Всеки кооператор - ***! Всеки комунист - две!" - лозунг в село в Плевенско, агитация по партийната повеля за усилено частно производство на ***."Да живее 10-и септември, Ден на Народната милиция - единствена опора на народната власт!" - лозунг на гара Пазарджик."Дръж маркуча си в изправност!"."Във всеки дом - ***!" - плакат, издаден от "Наука и изкуство"."25 години народна власт - 25 години български цирк."
23
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И костенурките от утре да са с червени черупки и да се научат да ръкопляскат на вожда !!! Ааа , и да им се даде по едно тефтерче и молив !!
22
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
През 1998 Северна Корея се обявява за десетата страна, изстреляла изкуствен спътник в космоса със собствена ракета Кванмьонсон-1.
21
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КНДР провежда задълбочени изследвания в няколко основни научно-технически направления електроника, химия, биология, ядрена физика и аерокосмически полети и военни технологии. Севернокорейските научни институти са особено силни в полимерната химия, въглеродните материали, биотехнологиите (включително клониране), нанотехнологии, математика и ядрени и ракетни технологии. Северна Корея произвежда медицинско оборудване и технологии за гласово разпознаване и автоматика на световно ниво.
20
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
утре да не четем за група фермери разтреляни с зенитно уръдие
19
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Корейската цивилизация е една от най-старите в света, и съществува над 5000 години.[
18
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КНДР притежава и разработва атомно оръжие и има активна космическа програма.Премиерът на еврогейска РБ проси долари от катарски камилари, увити в чаршафи и с джапанки на бос крак - дори не му дават да се снима с тях.
17
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жилищата, образованието, здравеопазването в Северна Корея са безплатни. Данъците са премахнати отдавна. Храната им е изключително чиста, преобладават морски дарове.Пхенян е най-чистият град в света, защото северо-корейците са дисциплинирани. Пред метрото не видях е един хвърлен фас или хартийка. Всеки чинно слагаше в кошчетата билет или цигара.Самите корейци са изключително почтени хора.В един столичен квартал има 6-7 милиционерки - главно регулировчици.
16
10
 
4
 
! Отговори
П преди 9 години
До АнонименИ аз това се чудя - откъде разполагат с такава детайлна информация, след като в Северна Корея уж не се допускат журналисти, хората ядат децата си и не знам си още какво. Преписвате от янките на поразия...
15
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Москов, я сега да те изпитам - кажи защо другаря Ким се е ошишкал като плондир ?
14
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Шорошоидите дъвчат цървулите на Ким от злоба и безсилие. Преди седмица северо-корейска подводница изстреля успешно балистична ракета от подводно положение. .
13
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В Северна Корея има "безплатно" здравеопазване", другари!Това е най-важното.
12
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тая психар няма ли кой да му изшие един шамер и да го рестартира...че вече съвсем изгуби връзка с кораба майка
11
2
 
23
 
! Отговори
RAD преди 9 години
Мдаааа...Единственото, което ме учудва, че под статията няма все още никой от редовните другари, който да се изходи по въпроса и с опорни точки да пребори нашите империалистически възгледи :):):)
10
0
 
27
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Идеологическата работа с костенурките е крайно необходима в днешните враждебни условия,ако се превърнат в неуправляеми нинджи ,тогава и зенитните оръдия няма да помогнат
9
1
 
27
 
! Отговори
Скептик преди 9 години
Тая новина сигурно е стара - цялата ферма сигурно вече е изравнена със земята, барабар с костенурките.
8
2
 
31
 
! Отговори
hhh преди 9 години
Как може да няма стая за възхвала? Ужас!