Жива реклама, която привлича погледите на мъжете...

Рускиня си татуира лого на компания на необичайно място
Обновена: 22 май 2015 21:32 | 22 май 2015 21:07, Елка Василева
34
Жива реклама, която привлича погледите на мъжете...
Снимка: YouTube

19-годишната Яна от руския град Перм нагази в рекламния бизнес. Тя обаче ще рекламира по необичаен начин, след като си направи татуировка с лого на компания на много интересно място.

За 5 000 рубли месечно момичето е жива реклама на сайт на компютърна игра.

Съгласно условията по договора тя трябва всеки ден да е облечена с къси панталонки, за да не скрива татуировката от погледа на потенциалните клиенти.

Яна решила да направи необичайния експеримент заради парите. Момичето работи като сервитьорка и допълнителната сума от рекламиращото й дупе ще е солидна добавка към месечните й доходи.

 

Приятелят на Яна се е отнесъл с разбиране към идеята и признал, че не е против повишеното внимание на останалите към любимата му.

Рекламният договор обаче е причинил известни неудобства на момичето. Когато захладня, тя трябваше да смени късите панталонки с топъл анцуг.

Това не се е харесало на организаторите. Те обаче веднага намерили решение – да облича бански и да отива в басейна или спортната зала.

По света подобен начин за рекламиране съвсем не е нов. Експерти казват, че рекламните татуировки по тялото са разпространени в Америка отпреди 10 години.

„Историята започна през 2004 г., когато американска компания поставила логото си на челото на една жена за 10 000 долара. Тя се решила на тази стъпка, тъй като нямала пари за обучението на сина си“, разказва ръководителят на рекламната агенция Василий Кучумо.

Експериментът в САЩ се оказал успешен и рекламният бум на татуировки с цел рекламиране на различни стоки и услуги се разпространил в цял свят.

Специалистите определят женското бедро като най-подходящото място за татуировката. Мъжете оценяват тази част на тялото, а носителките на рекламата не се срамуват да я демонстрират.

Яна също не се срамува. Сега тя възнамерява да си направи втора татуировка от дясната страна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
Уважаеми другари, преди 8 години
Драги Разбирачи,"всеки е сайбия на собственият си ***".Ако иска татуировка-прави си.Явно нещо ви притеснява.
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
5000 рубли са 180 лева
14
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А сейчас к нам выйдет Марья Ивановна, валютная ***, но в прошлом - учительница начальных классов. Марья Ивановна, как так вышло, что вы - та, кто учил детей читать их первые стихи, рисовать их светлые детские картинки, складывать числа, писать слово "мама", кто знакомил их со сказками Пушкина, высокой моралью и понятиями чести и совести... Как так вышло, что ВЫ стали ВАЛЮТНОЙ ПРОСТИТУТКОЙ?Марья Ивановна: (задумавшись)- Вы знаете... Просто повезло!
13
0
 
7
 
! Отговори
недоволен преди 8 години
А защо е премахнат клипа?
12
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мдаа, експорта на Русия винаги е бил доминиран от нефт и ***. Или едното, или другото, никога двете заедно. С евтиният нефт сега явно идва времето на проститутките.
11
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
5000 рубли са точно 5/8 от пенсията на медицинска сестра в Нижни Новгород. Или вечеря за двама в непретенциозен ресторант в Петербург. Без виното.
10
3
 
7
 
! Отговори
до 16 преди 8 години
Абе Варг-чо, смешнико смешен какви 30 книги на седмица си чел бе?! Чел си ама само заглавията им, което пак не е много сигурно!
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
пък най хубавото е че са срязали клипа - хахахахахаха
8
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
бах маа му - върнах се от калининград преди седмица - 5000 рубли са 3 водки, 2 салати, 1 риба в един не кой знае какъв ресторант - 172 лева по курс на БНБ - пак глупости в сайта
7
2
 
8
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 8 години
Те бродят в този град прокаженбез цел, превърнати на вещ,и вече своя вид зловещсамички не съзнават даже.Със поглед *** и образ впадналпрекосват този свят засмяни носят на гърба си гладни меню на някой ресторан.И как е странно под тованебе, изядено от пламък,да виждаш (случва се това)реклама да чете реклама.Човечество, спри да въздишаш,скрий лицемерните сълзи!Човек не ни е брат, а зид,на който се лепят афиши.
6
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защото явно не сте ходили в Европа да видите какви работи правят с телата си, затова руснаците пак мизерници. Идете във Франция да видите какви пропаднали типове има не за 100 долара ами за 1 ще се снимат голи и ще си татуират каквото си поискаш.
5
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колкото до българката,италиянката или полякинята всяка една от тях би дала на всеки независимо от пола,възрастта,цвета на кожата,религията и облеклото издуващ портфейла си с банкноти................първо - едва ли, второ това е мислене на типичен неудачник.Потърси специализирана помощ докато е време.
4
3
 
19
 
! Отговори
до ГУРБЕТЧИЯТА преди 8 години
Това, че си се изнесъл в чужбина, защото тук ще те вземат на работа само в Титан и то при условие, че ти им плащаш да рабнотиш там е ясно, ама не ми е ясно как така си правиш генерални заключения за всички руснаци, гледайки *** на една рускиня. Единственото обясниение е, че си адски ограничен човечец.
3
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 9:Да не би да държиш чейдж-бюро в Русия, че се интересуваш толкова живо от курса на рублата?
2
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Я да видим малко каква е истината.По хубаво е:1. Дупето на снимката -> +2. Силиконените джуки на нашите пайнерки -> -
1
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 1:Да бе, вчера имаше статия за един австралиец, който ги водеше закаишки, ти като спец знаеш ли тарифата?